💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 104 052
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 620
С много противоречиви чувства съм след този епизод.
Хареса ми Мартин. На фона на Симеон, този е направо мастър в оцеляването и заслужава да ги опука и да ходи на финал, но едва ли. Смятам, че на всеки 2-3 елиминации ще ги сменят. Марто сега ще подготви терена, за да може, когато дойде време за жените да им е по-удобничко. Grinning
Паулина и Стратимир просто избиха рибата. Мадам НАЙ-ДОБРАТА СЪМ просто ми става яка конкуренция на Мани, даже я беше изпреварила преди да видя края на епизода, в който обясни на Соня, че изглеждала супер зле отстрани. Тя, заради която Стоян тичаше да върти от двете страни. Тази верно е на някаква дрога, нямам друго обяснение.
Така се зарадвах, че жълтите спечелиха и не можах да повярвам, когато приеха. Тъпо, но сценария трябва да се следва. Бях сигурна, че ще осигурят на Маниту още една седмица, но нямах идея как.
Гласувах, че Габриела ще отпадне. Смятам, че така ще подредят нещата, че да се спаси най, най, най, ама най и Семира, за да има още хвърчане на перушина. Габриела е леко безинтересна, а и трябва да има поука. Ралица или другия водещ, все не му помня името с патетичен глас, насечена реч и драматизъм ще обяснят, колко грешно решение са взели, как сега си плаща и от сорта. После ще им начукат канчетата и пред другите отбори.
Хуморът на Алекс ме кефи много. А тези жълтите заслужават да изгният на реката. От първият ден съм им фенка, но не ме кефят вече.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 23:53 от Хоп-Троп!

# 1 621
  • Брюксел / София
Имам усещането, че договорите на “шампионите” с продукцията са били по един бял лист и са им казали само, че ако не са съгласни ще плащат неустойка от 50 000 лева. И сега тъпарев пише “ще паднете” и те падат, “вие сте идиоти” и те кимат. Егати спортистите, пардон, бивши спортисти!
А, Манка - наглостта, която е абсолютно безполезна и за нищо не става се репчи и писка на всички. Горкият Стоян не стига, че я носи, мъкна, подпира, бута, а и трябва да й търпи истеричните изблици как щяла да го бие. “Хубава работа, ама циганска!” са казали хората Simple Smile

# 1 622
И аз харесвам хумора на Алекс и Братоев, по едно време тук всички пишеха негативни коментари за Братоев, аз бях една от малкото, които го подкрепяха. Ясно, че не беше силен играч, но има готино чувство за хумор и се надсмиваше над себе си.

Аз също никога не съм имала нищо против Братоев. Харесваше ми и е жалко че не остана по-дълго.
Човекът има вярно чувство за способностите си и може да извика симпатии дори когато не се справя с нещо.
Паулина е на другия полюс.

# 1 623
Мани обаче си е циганка. Преди два дни контузена, счупен пръст по нейни думи, вчера на токчета, днес отново контузена.
А по тая логика,  90%от участниците ще са й съетноси до края на предаването, това дали ще се контузиш и ще клявкаш насам натам , или ще извъртиш правилата , че за някои не важат, пак е типично.Да не изброявам още.

# 1 624
Дали няма да подхлъзнат Габриела с някой пъзел, за да спасят Паунка или Семира? Скандалите при сините тепърва започват, а Габриела е абсолютно безлична и безполезна за тазгодишния сценарий, въпреки големите претенции от визитката й.

Елизабет е почти ясна, защото
Скрит текст:
тя веднъж спомена, че предстои да видим 'истинския Андрей' и причината той да бъде набеден за сексист, а все още не сме стигнали до този епизод от сериала. Логично е да се предположи, че не отпада тази седмица.

# 1 625
  • Sofia
Нейно Величество и верният паж. Simple Smile

# 1 626
Абе как ги събрахте тия двамата с общо минало като миналото им е в различни държави?

# 1 627
Трябва да  теглят на тласъци, засилвайки с половин празен оборот назад макарата. Човека на шейната може да опита да подскача, застанал в самото начало на шейната за да облекчи допълнително тежестта.
Точно обратното - и шейна, и ски вървят по-лесно, ако тежестта е отзад.
и каяк!
Но при подскачането задължително играча трябва да е в самото начало на шейната, за да може след скока и след преместването на шейната с метър да остане в края и, а не да се намери на земята.

# 1 628
Ами набедиха ги за гладници и те да не го опровергаят се съгласиха.
Ясно, че всичко е по сценарии, но този просто изби рибата.Потрес.
Толкова обръгнахме, че даже не написахме 85 стр. в и  по темата.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 00:18 от vvi

# 1 629
Но при подскачането задължително играча трябва да е в самото начало на шейната, за да може след скока и след преместването на шейната с метър да остане в края и, а не да се озове на земята.

Това евентуално би проработило при едно дръпване, но тук няма да сработи, защото няма да постигнат плавното продължително движение, а и има риск от загуба на равновесие от инерцията. Това ще значи да правят половин оборот, после той да отива пак в началото, те да чакат, после пак да се засилва, после пак да спират...

# 1 630
От сезон на сезон нещата ескалират по отношение на сценария.

# 1 631
Скрит текст:
Нейно Величество и верният паж. Simple Smile
JoyJoyJoyJoy
Яко! Точно снимка от фръцнята на последните номинации. Ако следваме пътя на логиката ясно е, че Паулина не отпада. Логиката на продукцията имам предвид Grin Което пък означава, че се връща в резиденцията строява ги и започва да им обяснява, че тя. ТЯ! даже с контузен крак ги е била, така че нямат право да гъкнат срещу нея до края на сезона, на десетилетието и така до края на света.

# 1 632
Ами набедиха ги за гладници, и те да не го опровергаят се съгласиха.
Ясно, че всичко е по сценарии, но този просто изби рибата.Потрес.
Толкова обръгнахме, че даже не написахме 85 стр.  в по темата.
Точно народа започва да свиква , че гледа кеч ))
Не знам какво ми е отношението към жълтите . Винаги да някак добри един към друг и подкрепящи се. Дори после да се стрелят на номинации някак по вревме на битка са спортсмени. Дори някой като се дъни го няма това напрежение

# 1 633
Извинявам се, ако вече е споделяно участието на Стратимир в "На кафе".
https://youtu.be/mnjF170LDB4

"Балканският звяр" Grinning

ПС: Приятелят на Красима не мисля, че е слаботелесен. Да, не е от категорията на Симеон, но все пак.

# 1 634
  • London
Извинявам се, ако вече е споделяно участието на Стратимир в "На кафе".
https://youtu.be/mnjF170LDB4

"Балканският звяр" Grinning

ПС: Приятелят на Красима не мисля, че е слаботелесен. Да, не е от категорията на Симеон, но все пак.

Не й отива.....и други гледам във фейс веднага са писали, че там със Симеон ще има нещо. Просто понякога като видиш двама човека и сякаш Ин и Ян. Ама явно не било писано.....

Общи условия

Активация на акаунт