💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 464
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 425
  • London
С риск да не ми се хареса коментара, но влизайки снощи във фейсбук и виждайки как хранят Кремена ми дойде в повече.....Смисъл жената едвам е влязла, едно изречение още не е обелила и вече някакъв брутален хейт за нейната външност. Толкова ли сме повърхностни, че посрещаме по дрехите в 21 век? Мен лично хич не ми дреме какви са й устните, може да се окаже готин човек, борбена жена.....нека да погледаме, да видим ...тя не е отишла на конкурс за красота.
Е,не само по дрехите,и по акъла.То,само като видиш на какво се е направила /а и се харесва,явно/ и моментално ти става ясно какво количество акъл притежава. Wink

Аз не видях нищо чак толкова плашещо наистина, явно във фейсбук са все от София Лорен нагоре, тъжното е, че имаше далеч по-грозни от въпросната женица, които я оплюха ей така за спорта там подобаващо. Joy Ей това виж вече не го разбирам......

Стоян не е лош човек реално....може и заради това да ти допада h.d. Поне в играта се показва точен до момента.

# 1 426
  • София
Докато при Мани е обратното, то новата участничка в предаването изглежда по-добре, отколкото на снимките, които сама си обработва и публикува.
Скрит текст:

# 1 427
С риск да не ми се хареса коментара, но влизайки снощи във фейсбук и виждайки как хранят Кремена ми дойде в повече.....Смисъл жената едвам е влязла, едно изречение още не е обелила и вече някакъв брутален хейт за нейната външност. Толкова ли сме повърхностни, че посрещаме по дрехите в 21 век? Мен лично хич не ми дреме какви са й устните, може да се окаже готин човек, борбена жена.....нека да погледаме, да видим ...тя не е отишла на конкурс за красота.
Е,не само по дрехите,и по акъла.То,само като видиш на какво се е направила /а и се харесва,явно/ и моментално ти става ясно какво количество акъл притежава. Wink

Аз не видях нищо чак толкова плашещо наистина, явно във фейсбук са все от София Лорен нагоре, тъжното е, че имаше далеч по-грозни от въпросната женица, които я оплюха ей така за спорта там подобаващо. Joy Ей това виж вече не го разбирам......

Стоян не е лош човек реално....може и заради това да ти допада h.d. Поне в играта се показва точен до момента.
https://fb.watch/8luN0w9vnB/
Само поздрав в подготовка за довечера!

# 1 428
  • Испания
Какво е това?

# 1 429
  • London

https://fb.watch/8luN0w9vnB/
Само поздрав в подготовка за довечера!

Явно някъде трябваше да се засмея и е имало скрито послание, но Бога ми .....нещо не схванах връзката.Head Band

# 1 430
Мен новата не ми е чак толкова ужасно в тялото даже е добре. Хайде сега все едно всички сме мис свят.
Паулина аз пък я харесвам да не ме издразни ме как представи случката н a d
дъвка с Мартин. Но пък ме кефи как върти мъжете и ползва женския си чар. А и за мен с Бети е най красивата участничка там чисто за окото е приятно да я гледаш. Беше права и за лицемерните номинации на Валентин. В това число и Милена ме дразни не харесвам такива свити хора, Добрички,

# 1 431
  • София
Толкова добре започна сезона, но за съжаление сами си го развалиха, да не кажа, че направо си го провалиха.
Ето вчера ново двайсет. Радвам се, че и други хора като мен виждат неправда в това да се вкара седми човек в отбора на бойците. ОК, на мястото на Братоев вкарват Симеон (а това 'Велики' е гавра с родната ни история) и на мястото на Стейси трябваше да вкарат само тази Кремена, а те вкараха и Калоян. И Димо крещи, 'правдата го изисквала, така било честно и заслужено' и дадоха физиономиите на приключенците, които в този миг казваха всичко. Поредно дъно. Язък за всички спечелени игри от приключенците като пак са 7-7-7. Дефакто първия месец е напълно ненужен и могат да го зачеркнат изцяло. Това се видя и миналия сезон с Ловците. Победите им нямаха никакво значение.

За първи път не ни показаха острова на отшелника, предполагам защото любимецът на продукцията, мутрата не е вече там. Друго обяснение нямам. Не че ми липсва. Сега сигурно осъзнават колко не им се е получило с този безумен остров ама няма как, ще си носят последствията.

Поли изхитря. Мислеше, че няма да гласуват за нея, заради победата и над мъж (те от племето не знаят за евтиния театър), заради видимата и контузия и заради (може би, гадая) уверението, което е получила от Стратимир, че Вальо и Туджаров щели да гласуват за Семира. Да ама не. Хитрата сврака с двата крака. Но според мен ще измслят някаква силно статична игра и Поли ще се спаси още на първия тур.

Днес си мисля, че бойците ще загубят, най-малкото шампионите са набрали инерция в тези номинационни битки и по тази логика сигурно ще я удължат с четвърто поредно спасение.

Искам Семира да си ходи. Много слаба в игрите и много мрънкаща, още от началото съм с това впечатление от нея и не го е променила нито за момент. Отдавна трябваше да си е заминала, вместо Виктория например.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 18:07 от Diavolo

# 1 432
  • Козлодуй
Прави и чест, че не се възползва от предложенията Simple Smile Ако го беше направила колко щяхте да я оплювате не е истина Simple Smile Нека да докаже в петък че самочувствието и е с покритие иначе и аз ще си променя мнението за нея че е въздух под налягане Simple Smile

P. S. И аз искам Семира да си ходи ако може под ръка с Мани Simple Smile

# 1 433
Хм, Габриела последва примера на Елизабет. И нейния акаунт в Инстаграм е  private. Вероятно от скоро, защото има 20 К последователи.

# 1 434
  • Испания
И правилно.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 17:57 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 435
Докато сме на тема външен вид, да си кажа и аз мнението. Харесват ми и то бих казал доста Паулина, Габи и Семира.Kiss Миленчето, Елена, Елизабет и Виктория, също не са никак лоши...Trollface

# 1 436
  • London
И каква е идеята на това като имаш 20 К последователя? Много прайвит не е сякаш ....Joy или идеята е да те последват повече хора пък да дойдат и рекламодатели после? Аз не ползвам Инстаграм ....та за нещо мимолетно не бих и следвала някой, харакири няма да си правя я.Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз визуално в лице харесвам най-много Красима. И като цяло визуално е най-много моя тип жена.....Поли я харесвам също визуално, но нещо там характера й ме кара да ги оставям тия неща настрана.

# 1 437
Докато сме на тема външен вид, да си кажа и аз мнението. Харесват ми и то бих казал доста Паулина, Габи и Семира.Kiss Миленчето, Елена, Елизабет и Виктория, също не са никак лоши...Trollface
Е, то останаха само Мани, Соня и Красима...

# 1 438
  • Козлодуй
Аз не харесвам никоя от жените визуално защото съм жена и по принцип не харесвам жени Joy

# 1 439
  • Испания
Неделчо, явно, за дълго се е натресал на Туджаров. Щели да пуснат лайв в 18:15, за да обсъждат лайва на шампионите, без те да знаят.

Никоя от жените на харесвам, но за всеки влак си има пътници.

Общи условия

Активация на акаунт