💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 485
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 440
Аз не очаквам много от лайфа на Елена, но ще я погледам за да я опозная малко по-добре. От начина на говорене може да се разбере достатъчно.

# 1 441
Докато сме на тема външен вид, да си кажа и аз мнението. Харесват ми и то бих казал доста Паулина, Габи и Семира.Kiss Миленчето, Елена, Елизабет и Виктория, също не са никак лоши...Trollface
Е, то останаха само Мани, Соня и Красима...

Ооо извинявай, забравих мис Ели и тя е хубавичка и ми харесва.Stuck Out Tongue

# 1 442
Моля ви споделете, ако кажат нещо интересно в някой от двата лайфа.

# 1 443
Тъ-то отговаря на въпроси.     

Значи е станала 38 кг     
Някой орган да не е загубила?

# 1 444
Туджаров -
Каза, че в началото на всеки ден на арената Продукцията им проверява раниците (използва думата тараши) за храна и други забранени неща. Каза, че най-вероятно Елизабет не е предала племето за парите в чорапа на Елена, а мислят, че Продукцията ги е намерила случайно, докато е ровила за скрита храна.
За закъснението на лайфа на Елена каза- женска работа, винаги закъсняват.

# 1 445
Оставете тез моми, кажете за мъжете Relaxed.

Учителката беше с много кофти кожа, това я загрозяваше, за съжаление.

Алекс ми приличаше на Чарли Чаплин, само бомбе му липсваше и е пълно копие.
Горилата има някакъв проблем с очите или моя телевизор е кофти?! (Винаги съм се чудила как ваеш тяло, а за зъби например не обръщаш внимание, или в случая очи и зъби/захапка..)

# 1 446
Елена каза, че ще запази лайфа. В момента на линия са Елена, Алекс и  Бамби.

# 1 447
  • София
Разчитам на кратки записки и от двата лайва,особено с Туджаров.Надявам се да вдигнат завесата около Елизабет,защото за мен си е набедена в ролята на предател.Непочтено е да обвиняваш някой,без да имаш сериозни доводи,а не някакви синхрони.Още повече,че тя си следва тази линия още от ден1 (както се казва).
Ако съм права,би било редно да й се извини.

# 1 448
  • Козлодуй
Оставете тез моми, кажете за мъжете Relaxed.

Учителката беше с много кофти кожа, това я загрозяваше, за съжаление.

Алекс ми приличаше на Чарли Чаплин, само бомбе му липсваше и е пълно копие.
Горилата има някакъв проблем с очите или моя телевизор е кофти?! (Винаги съм се чудила как ваеш тяло, а за зъби например не обръщаш внимание, или в случая очи и зъби/захапка..)
Неее Александър прилича на Хю Лори - само че не е толкова готин Simple Smile

# 1 449
На Елена нета е отвратителен, много забива.

# 1 450
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Впечатлена съм от интелигентният изказ на влюбения младеж....

Извинете ме, но се питам и не намирам отговор....
Каква е причината да се обезобразяват така млади жени?
Що за мода е това, недоумявам....
Не се ската, участва наравно с мъжете, има хъс, съжалявам,
че ще го напиша но лицето и е страшно / не помня името....
Явно нещо не се е получило както трябва.

# 1 451
Само на мен ли ми се струва че започва тенденция тия "предимства" да се превръщат в подигравка с отбора и най-вече подигравка с усилията, победата и саможертвата на капитана.

Що за предимство е няколко секунди от сравнително дълга игра???

А миналата година пък залитнаха в другата крайност - цял ред от няколко реда пъзел да е нареден. 

Въобще "предаването" има една неотменна черта - безпринципност.

# 1 452

Извинете ме, но се питам и не намирам отговор....
Що за мода е това, недоумявам....

Аз съм виждал и още по-шокиращи джуки, направо съм замръзвал за 3-4 секунди от шок. Мислил съм по този въпрос и за мен единственото логично обяснение е, че е някакъв популярен фетиш сред богатите чичковци и това се котира. Просто нищо друго не мога да измисля, защо някой ще си причини такова нещо. Rolling Eyes

# 1 453
Аз пък очаквам вече участниците да оредяват, а те попълват с нови и нови. Май за вече 1 месец по-малко са само с 1 надолу като бройка (Елия)

# 1 454

Модата и вкусовете в ТЯХНАТА  среда формират вкуса на индивида, който иска да се впише конкретно в ТАЗИ среда. Тези момичета не ходят по музеи и театри, не пишат дисертации, не лекуват болни... За тях успех в живота е да си хванат някой от средата, в която се харесва това. Същото важи и за тези на снимките по-долу, да не говорим и за варварския обичай на женското обрязване. Все неразбираеми ЗА НАС неща.

Общи условия

Активация на акаунт