💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 506
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Sofia
Аз продължавам да се чудя защо спестиха инфото, че Семира е била фитнес състезателка и то с първи места и купи. Но като я гледам сякаш за няколко години се е окифлила.
Паулина за какво да си дава парите като ще се върне с още по вирнат нос - първа от четиримата номинирани. Има да трупа тя жълтички.
Най-искрената номинация беше тази на Милена.
Не разбирам какво ги бърка да кажат, че е добър играч, но не най-добрата (ето, че Милена я покри като показатели) - заменима е, но не си допадат чисто като характери.

Битката беше страхотна. Красима беше като Добата - захват и трупите като клечки за зъби ги мята.
Неделчо от Несебер що тъй не врътна руля пръв. Smiley Мани не беше по-умна днес!

Леле, хора, щях да се задавя с едно желирано мече като се появи Кремена. Направо подскочих. Пу, пу! Честита да им е. Бойците буквално всяват страх в противника.
МДаа, с външния вид на жените. 😂😂😂 Че кой нормален няма да избяга. Щом ММ коментира, че на фона на новото попълнение при бойците Красима му е много, много красива.

# 1 306
Е, то това Поли едвам ходи? Ако не си тръгне на елиминация значи е симулирала през цялото време.
Е, предвиждам някоя статична игра, тип онези с делвата и ето Simple Smile

Че с кой крак ще подпира Поля делвата? Или Стратимир ще ѝ асистира по новите правила. Smiley

# 1 307
  • София
Чудя се какво ще дадат на четворната елиминационна.

Доста съм сигурна, че ще е я играта с монетите, я нещо на късмет. Паулинка ще се спаси, ще вземе още пари и ще стърже с нос по тавана.
А на следващия съвет вече ще има "оправдание" да харчи за гласове и имунитет.

# 1 308
  • Испания

Бях забравила. Благодаря. Коригирах.

# 1 309
  • През девет планини в десета...
Манито разцъфна. От днес вече ми изглежда нежна, дребна и женствена, благодарение на Кремена....

# 1 310
  • Испания
С подобни жени нищо чудно, че мъжете преминават на другия бряг.

# 1 311
  • Sofia
Ха ха ха, разбирам ги 😂😂😂

# 1 312
Поли трудно я понасям с превзетите физиономии и егото, обаче за едно беше права. Смешно се оплитат в обясненията си за номинациите, особено Валентин. Пък кажете си - не ми допада като човек, много се налага, пречи на племето в отборните битки. Тя Семира по-добре се обоснова. Според мен може да очакваме изненади от Семира на индивидуална битка.
Аз пък съм почти убедена, че утре бойците са на съвет, точно заради промото със сълзите на шампионите. И ще съм много разочарована ако Мани не напусне тази седмица. Поли и Семира поне играят. Мани досега само дископатия на Стоян донесе.

# 1 313
Тупарев да не е взел карта за някой фитнес и да е подкарал всички от там към снимачната площадка? Четвърта бикини фитнес състезателка вкарват, някак си не ми изглежда като да е съвпадение, особено като добавиш и част от мъжете, които очевидно висят доста по залите.

# 1 314
Новата Мис при червените обаче ми се стори, че много добре се справи в битката и адекватно се местеше, когато бутаха лодката.

# 1 315
  • Испания
Те затова вкараха Калоян, да може да се сменява със Стоян в носенето на Тъ-то.

Почти не чета във ФБ, но днес погледнах и умрях от смях. Една жена беше написала: "Гледайки Мани, догодина се записвам, само че трябва да влязат двама като Стоян, защото само един няма да може да ме носи".

# 1 316
А те пък длъжни ли са да се обясняват на номинациите? Паулина с нещо по-важна ли е от тях, че иска от всеки персонално обяснение, което и да й хареса? Всеки си е решил и си дава глас. Ама много ме издразни днес. Стратимир и той - чак вече се възмущава.

# 1 317
  • Испания
Стратимир се обяснява.

# 1 318
С благодарност към Смайли, че забеляза вътрешните ми противоречия и душевна борба. Оказа се, че не мога да заспя без да нарека девойката с очила "нагла крава"! Но нищо повече от това да препоръчам на влюбените и оръженосци да се гръмнат. Но нека не преписваме сексуални привички и да предполагаме кой от какво си вади хляба от участниците по снимки. Излизам пред строя да си посипя главата с пепел. И да потърся в храстите някой чувал с храна, че като стане така...и внезапно ми се прияжда. Лека нощ!

# 1 319
Неделчо да мълчи, че и той като Стратимир е за ваната с белина.
Е ,стига де ! Удави и очисти половината формат..Какви динени кори на продуПцията подлагаш?Ще ги лишиш от режисьорски напъни до 12-ти сезон , минимум🤪

Общи условия

Активация на акаунт