💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 464
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 1 275
  • London
Е, то това Поли едвам ходи? Ако не си тръгне на елиминация значи е симулирала през цялото време.

# 1 276
Аз подкрепям Поли в избора между нея и Семира. Не виждам как Семира ще я победи в игра. След Мани, която е вън от всички класации Семира е другата, която за нищо не става.

За мен Паулина знаеше, че 3 гласа са сигурни за Семира. Т.е. Семира със сигурност е на номинация.
Не похарчи парите и ги запази, защото е сигурна, че ще я отнесе като куцо пиле домат на арената.

# 1 277
  • Germany
Та в този ред на мисли да си кажа, че и Валентин ме дразни. Само мънка и хънка нещо там със зачервени бузки. Да не повярва човек, че Рабухчиев ми е най-симпатичен 😆

# 1 278
Оф, като си сложим очилцата и забравяме думите на български. Противно същество. Да каже къде са и кукичките от мача с Мартин! Нагла крава! А тези двамата юнаци влюбени да се застрелят един друг!

# 1 279
Александър да казва на коя фирма са надениците и да вземе парите от продуктовото им позициониране .

# 1 280
Е, то това Поли едвам ходи? Ако не си тръгне на елиминация значи е симулирала през цялото време.
Е, предвиждам някоя статична игра, тип онези с делвата и ето Simple Smile

# 1 281
Мани ми изглежда направо нежна пред новата участничка Кремена. 😂😂😂
В бойците с конкурс за мис фейк фейс май са избирани жените. Или Мис Джука. 😂😂😂

# 1 282
  • Варна/Лондон
Гледа ми се битка реванш между Паунка и Мартин, та може и да ме огрее ако имам късмет. Но подозирам, че ще дадат игра подходяща за лигли и Марто може и да замине. Паулина - отшелник, добре звучи 😂

# 1 283
Някакво инфо за новия крокодил на Бойците ?
Визитка ? Инстаграм ?

# 1 284
Според мен още на предварителния кръг ще я измъкнат и Семира и някой от жълтите ще са на елиминации.Ще се изкефя на макс ако загуби и и вземат жълтиците 😂.Ще е смешно обаче пак да иде срещу Мартин и тоя път да я размаже без бутене от продукцията.Не го вярвам де,ама  😂

# 1 285
  • Варна
Е, предвиждам някоя статична игра, тип онези с делвата и ето Simple Smile
То ако е морска битка, ще трябва да викат подводница да ги обира от дъното! Laughing

# 1 286
Играта с делвата, държана с крак е много тегава. Ваня все още държи рекорда в нея.

# 1 287
Върти ми се в главата от известно време, дали според събиранията в момента не се подразбира, кои остават до сливането на отборите? Предни години се събираха някак по-задружно, а сега има цепене и то цепенето не е отборно, а са доста смесени.

# 1 288
Станимир се е усетил , че ще дондуркат Паунка ( Джеронимо, мерси 🌺) и го играе влюбен. Хитро.
Тя доста наглее, сякаш знае сценария и , че тя е в него.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 23:03 от dany_nik

# 1 289
  • London
Поли досега не се представя добре на игрите в които се иска повече мислене. Днешната задача е жив пример както и плочките с цветовете при елиминациите.Stuck Out Tongue Winking Eye Хубаво й го каза Вальо, за сметка на нея той беше решил много бързо задача математическа, ако е забравила.....

Общи условия

Активация на акаунт