🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 193
  • 788
  •   1
Отговори
# 435
Коцето избра съперниците. И монтажа е страхотен: Любо разгрява с Теодора, Борислав в къщата се разтяга, а Стефан спокоен надига бутилка с вода. Smile

Не знам за кого съм.

Виктор след разговор за жените и косервативното му виждане, сега и хомосексуалните му развалят битието.

Цвети може да завърти романс с Пламен, но Боби определено вече е пленен.

# 436
  • София
След известни колебания гласувах, че искам Боби да остане. Коцето обаче също ми е симпатичен, фин човек ми се струва и така и не можах да си обясня дружбата му с Деси. Надявам се заради напускането на Мариян да решат да оставят отпадналия участник. То и без това този сезон форматът съвсем не е Фермата, която сме свикнали да гледаме, остава ни само да наблюдаваме характери и евентуалното им развитие.
И в тази връзка - съчувствам на Луксозната за проблемите в детството й, но това същество е непоносимо! Не проумявам как 45-годишна жена може да се държи като 8-годишно. Ами стегни се, по дяволите, контролирай се, светът не се върти около теб! Няма момент на внимание към другите, който да не е откраднала, няма ситуация, в която някой да иска да каже нещо и тя да пропусне да привлече вниманието върху себе си. Няма такава досада, безпардонност и егоизъм просто!

# 437
По принцип мислех, че съм за Коцето и ми е в топ 3 (който претърпява брутални пренареждания епизод след епизод, последно беше Виктор, Анастасия, Константин Grinning , след последните епизоди не ги усещам така), но не се замислих да гласувам за Боби. Мислех, че е сухар, а той просто е мълчалив. Харесва ми.
Обаче ми се вижда лесна мишена и нищо чудно да го придърпат отново при следващ мъжки двубой. Не го виждам като дългосрочен участник (както не виждах и Стоян от предния сезон, но... Wink )

# 438
И на двете места гласувах за Боби.
Коцето трябва да изкара луд късмет, за го бие. Интересно ми е кой ще предложи за следващ фермер. Иска ми се Кирил.

# 439
Аз бих искала да предложи Ивайло или Лора. Но да бъде Боби!
Ако стане някакво невероятно чудо и Коцето чисто случайно победи, очаквам Боби да предложи Цвети и пак ще ми е интересно.
Ако едно от младите момичета стане фермер, Сия тотално ще превърти.

# 440
  • Sunshine state
Не ми се иска никой да си ходи, но смятам, че Коцето ще ни лишинот присъствие. Не виждам как ще победи Боби. Според мен той ще предложи жена за фермер.

# 441
И на двата въпроса отговорих Боби.
Коцето толкова отвеян. Не му симпатизирам и чак се чудя с какво ви плени 😁?
Обаче си мисля, че имаше продуцентска намеса с размислите на Виктор за Коце. Преди няколко дни, не помня кой пак имаше подобен разговор.

Какво е казал Пламен, че е скастил Любо? Нещо съм изтървала.

# 442
И аз смятам, че Коцето едва ли ще ни изненада със завидни физически умения и ще победи в дуела. Не заемам ничия страна. Иска ми се и двамата да останат. Но въпреки че Мариян напусна, не вярвам да направят компромис от продукцията и да оставят отпадналият.

# 443
  • София

Пламен го жегна, че ако той е бил вместо него щял да се справи много по-добре и да го отвее буквално (него, Любо), това като ответ на думите на Любо, че е лесно отстрани и че не го виждал как той щял да се справи по-добре от него...

# 444
И на двата въпроса отговорих Боби.
Коцето толкова отвеян. Не му симпатизирам и чак се чудя с какво ви плени 😁?
Обаче си мисля, че имаше продуцентска намеса с размислите на Виктор за Коце. Преди няколко дни, не помня кой пак имаше подобен разговор.

Може би не точно го скастри, но му каза в прав текст, че много лошо се е представил за имунитета и дори той щял да го бие. Общо взето идеята му беше, че им трябва да излизат на арената и да се актуализират.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 16:32 от Mama xxl

# 445
Коцето си знае възможностите, но чест му прави, че не се е тръшнал да симулира като в едно друго риалити, което върви паралелно, а залага на иронията, че ще ги отвее. На мен действително ми е много симпатичен.

Боби е добра партия - държи се възпитано, има кариера с добри доходи, поддържана физика.
До момента повечето участници правят добро впечатление с малки изключения. Не ми се гледат простаци, честно казано.

# 446
  • София
Коцето не ми е симпатичен вече. Взе да показва рогца. Както мяука, така вади някакви изречения, от които се вижда, че не е нито толкова мек, нито толкова благ, колкото се опитва да изглежда. Прикрит е, създава погрешно първо впечатление. Познавам такива хора и в живота и гледам да ги държа далече от себе си.
Не ми харесва и в определени ситуации един мъж да изглежда жалък. А когато Коцето се мяташе в басейна ми изглеждаше жалък. И това дето уж ходи и си говори сам - за мен е поза. Много добре знае, че навсякъде има камери.

В анкетата дадох 2 гласа за Боби.

# 447
  • София
И двамата дуелисти са ми симпатични и ще съжалявам, който и да отпадне.

А Викторчо аз грам не го харесвам, въобще не ми вдъхва доверие от самото начало и според мен говори големи глупости, мислейки си, че ръси мъдростта на вековете.  Съжалявам, знам, че е любимец в темата 😀

Пламен обаче ми е ❤ Дано Цвети с него заходи, а не с Виктор.

# 448
Ще викам за Боби. Симпатичен е, интелигентен и премерен. Харесвам такива хора. Коцето на моменти преиграва с поведението си, което е леко дразнещо.

Сийка, според мен, абсолютно не намясто реши да разкаже за баща си. Това е твърде лично нещо, че изведнъж да се изправи пред всички преди вечеря. Разбирам, ако беше споделено в разговор с някого, но тя доказа отново, че иска да е център на събитията.

Страшно се изкефих за Стефан. Много виках за него да натрие носа на Любо. Дразни ме, че Любо се има за много силен и за голям мъжкар, както и че другите го смятат за такъв. Не виждам с какво е по-мъжкар от повечето мъже. Като цяло, Стефан и Боби много им симпатизирам. Любимец, обаче, ми е Пламен. Аз съм омъжена и няма да мога да го взема, но дано Цвети да го вземе. Joy

Катл цяло ми прави впечатление, че тази година са подбрали по-интелигентни участници от миналогодишните, което много ме радва. Надявах се на това още преди да зпаочне сезона. Дори и някои, които се очертават дразнители, пак са интелигентни хора, което ще направи сезона интересен. В съвкупност с предстоящите любовни драми, мисля че се очертава добър сезон.

# 449
  • Велико Търново
Ейййй видяхте ли Чавдар каква кора разточи!? Майстор си е. Но той е и с голям опит, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт