🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 714
  • 788
  •   1
Отговори
# 75
Все си мисля, че от продукцията им подсказват, когато дават предложения за фермер. И това усещане ми е още от предишни сезони.
Не търсете някаква логика, особено у Деса.

# 76
Мисля че Живка има личен мотив спрямо Георги и затова го изкарва извън нерви , а не защото другите не могат да му се изпъчат. Не виждам защо примерно един Кирил да не си каже личното си мнение спрямо Жоро или Ивайло. Живка си го каза още от първите дни че ще провокира Георги до последно и засега го постига, но жалко че той се поддава на тази провокация.

# 77
И аз мисля, че Живка има личен мотив и той е резултатът от тайното гласуване като бяха съперници, а Георги точно за това вина няма. Тя изтъква неговото его, ама и нейното не е по-назад. Просто е по-овладяна, хитра и умее по-добре да общува с хората, докато Георги май отдавна е загубил обратна връзка в обкръжението си извън формата и самооценката му е много завишена.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 09:11 от Mama xxl

# 78
В такива предавания личното преследване е абсолютно на база его и говори доста за "преследвача"! Ти вчера си го видял за пръв път в живота си този човек и вече водиш вендета срещу него за всичко?! Че то това е по-кофти от неговото експанзивно поведение. Не ща такъв човек като Живка в обкръжението си!
Тук съм срещала такива - опонираш му в някоя тема, щото мислиш различно и имаш право да си кажеш мнението, и това куку те преследва, и се заяжда с теб из всички теми, в които те срещне за няма нищо! Не е нормално това.
Хората трябва да могат да водят спор. Като не си съгласен кажи си, ама да изкарваш един човек по-черен от дявола и да не признаваш качествата му, само защото водиш гарез... говори за елементарност и първичност.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 10:18 от Анонимен

# 79
А Живка защо така се заяжда с Пръц-Пръц, не мога да разбера. Сериозна провокация, а Пърдела се хвана от раз, но го разбирам. И аз бих се изнервила, ако наистина съм работила, а на всеослушание ме обявят за мързелива. Но наистина не разбирам защо Живка се е захванала с него. На Шопски и Надка ми бие такава непровокирана омраза. Жалко, защото Живка ми е симпатична, но в момента не си прави услуга с това отношение. Вместо да избоде очи, ще изпише вежди.

# 80
  • София
Благодаря за темата, миналата седмица не можах да гледам и наваксах тези дни.
Цоньо ме изненада с познанията си вчера.

# 81
  • София
Цоньо остави много добро впечатление с отговорите на въпросите.
Защото е добродушен, дебеличък, от село и хърка го мислят и за глупав, но не е.
Това й е хубаво на Фермата - че с времето характерите на участниците се разкриват и ги виждаме в различна светлина.

# 82
Докато Кирил неприятно ме изненада с неговите отговори като играха с Ралица и чак се надявам, че се е престорил и не му се е искало още да бъде фермер 🙂

# 83
Живка толковааа да ме дразни. Тази жена не мога да я слушам. Не харесвам Георги, но човека си работи...
А в анкетата гласувах за Лора и Виктор.

# 84
  • Стара Загора
Гласувах за Лора и Виктор. Много приятно съм изненадана от Цоньо, много познания при въпросите, дано да съумее да ги ръководи с малко по-твърда ръка!

# 85
Един час епизод, а имам чувството, че нищо не се случи.
Теодора е екзалтирана по онзи американски начин в който всичко е so good, sooo nice. И това включва жестовете с ръце прикриващи лицето, очите, паразитното "амм".
Честито на Цоньо! Показа знания, а на снимките от младите му години се виждаше какъв симпатяга е бил.
Тази година няма да постят, ще хапват месо.
Ивайло - Храбрият шивач на покривки Smiley Хареса ми колко е прозорлив относно особата на Цоньо и подбора на думи които използва.
Чавдар продължава да ме радва как прозрачно вижда хората - в случая Георги.
Анастасия ми се струва, че иска мирна атмосфера и всички да се обичат. Smiley Накрая като спомена честите депресии и мисли(дано не опити) за самоубийство ми стана мъчно. Донякъде я разбирам защо държи в момента това поведение и желанието ѝ да е над "водата". Завършила е актьорско майсторство, а се е реализирала в съвсем друга сфера.

агиДката на Деси е като дуАлиста на всички сезони. Wink

# 86
Деси сутринта я даваха в сутрешния блок на БТВ. Иксала да спечели Любо, защото казал, че е заради каузата в играта, а не заради наградата. Така че тя иска той да спечели, за да види как ще дари паричната награда.

# 87
Каузата е възстановяване на манастира, нали? Не съм сигурна дали Любо или Пламен беше този, който каза, че не е вярващ и беседите на свещеника са му безразлични, че и досадни даже. Обаче тогава още не ги различавах двамата много, та наистина не помня кой го каза. Но ми се струва, че беше Любо, та интересно ако наистина е бил той и това е каузата, какво го кара да е за кауза, в която не вярва. И въобще, вярно ли е, че е за каузата или това си е популизъм.

# 88
Демек да не я вземе някой, който да си я прибере ли? Или като Георги дето ръчкаше  Нури - кога ще ги дариш, на кого? Ей, всички гледат другиго, никой себе си.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 17:17 от cardhu

# 89
Пламен не е вярващ и каза, че беседата(първата) му е скучна и не го вълнува, след това не е интервюиран по темата Wink

Общи условия

Активация на акаунт