🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 443
  • 788
  •   1
Отговори
# 405
Краси и Мартина?

# 406
Необвързани, сестро. Мартина не е “на пазара”. 😂

# 407
  • Вестерос
Koй са необвързаните, че не помня?

# 408
Необвързани, сестро. Мартина не е “на пазара”. 😂
Пропускам доста неща явно, Незнаех за Мартина.

# 409
Не ги дадоха всичките, но Красимира, Цветелина, Сия, Боби, Ваня, Стефан, Любо, Коцето, Пламен, Ралица. Май и Цоньо.
Мартина има мъж, българин. Виктор си има приятелка по думите на Анастасия (то 90% от ефира са думи на Анастасия, де).

# 410
Мартина е интересна дама. Знае ли се с какво се занимава?

# 411
Мартина е интересна дама. Знае ли се с какво се занимава?
Козметик, татуист. В салон за красота, прави и чорапи, които се носят върху обувките.
На визитката много ми хареса, но след това се изгуби.

# 412
  • Вестерос
Не ги дадоха всичките, но Красимира, Цветелина, Сия, Боби, Ваня, Стефан, Любо, Коцето, Пламен, Ралица. Май и Цоньо.
Мартина има мъж, българин. Виктор си има приятелка по думите на Анастасия (то 90% от ефира са думи на Анастасия, де).
Стефан и Красимира Grinning

Пламен и Цвети

# 413
Стефан и Красимира Grinning

Пламен и Цвети
Според мен също Пламен и Цвети. В промото тази вечер ми се стори, че си интимничат, но не се вгледах... та не съм сигурна.

# 414
Някой беше питал коя е фирмата на Стефан - Dreamix, според това което намерих в LinkedIn. Фирмата е от 15 години с общо взето 100тина служителя или поне толкова в LinkedIn Simple Smile

Относно епизода - смятам, че ако Боби се задържи ще научи доста неща и както беше казал във визитката си - ще претърпи най-голям напредък. Има издръжливост, което е важно за тези дълги игри, а и силно се надявам да се намеси в някоя любовна историйка/естествено ако победи Коцето/, който впрочем влезе май доста във филма като викаше на Стефан - "Време е" Grinning или на Боби "Имаме сметки за оправяне" Grinning . Иначе се надявам и той да е в любовния многоъгълник, защото се вижда, че е пичага и на всичкото отгоре добър изказ и лъха ЕнтелЕгенция от него.

# 415
  • Sunshine state
Ох, и двамата са ми симпатични.. Не знам за кого да викам. Хем искам Коцето да им натрие носовете, хем и Боби да спечели.
Много ми е неприятен Любо, един такъв позьор. Дава го готин с всички, но има нещо надменно и неприятно в него.

# 416
  • София
Без изненади при избора на Коцето, познахме масово. Добър ход на Коцето с Любо, но той и в първата игра за разпределението по къщите с малко победи Стефан, така че внимание към Стефан, скрита лимонка е той. Мартина много правилно го определи, че вкарва и ум в игрите. А Любо има сила, но няма техника. Стефан режеше филиите по-добре от него, а спортиста все едно за първи път в живота си вади пирони с теслата. Че и се умори доста. Като цяло разочарова, но това не е истински дуел, така че не могат да се правят кой знае какви изводи.

За Коцето и Боби, ще се повторя, харесвам ги и двамата и не ми се иска никой от тях да напуска, но все пак ще съм една идейка повече за Коцето, но не виждам как би могъл да победи.
Изненадах се от това колко много хора подкрепиха Боби и искрено се надявам да са го оценили като човек, а не да се въртят около него заради парите му. Радвам се, че Лора и Цвети останаха лоялни. Цвети към Боби, а Лора към Коцето.

Ваня ми направи много добро впечатление колко мъдро насочи вниманието на Виктор към него самия, да се вгледа в себе си, а не в Коцето. Изобщо Ваня е доста интелигентна и начетена жена, поне такова впечатление оставя. Винаги намира точните думи към всеки. Има хубав подход.

Животът зад Фермата. Епизод 9: Мирон "краде" занаят от Чавдар

# 417
Сега се сетих и Боби да потърся в LinkedIn - работи в ОББ от 15 години д/г на позиция шеф на алтернативните канали. Това не знам колко е банкерство, хората които работят в тази сфера да кажат евентуално.

# 418
Е, щом работи в банка, значи е банкер. Стара банкерска поговорка Grinning

# 419
Борислав Гостев е ръководител "Управление на търговски партньори" в ОББ. В Гугъл излизат доста материали за него.

Общи условия

Активация на акаунт