Може би точно затова Октай ще оживее, защото само той може би знае. Къде се отплеснах и аз, побъркаха ни психясалите им сценаристи. Затова и очаквам неочакваното.

Може би точно затова Октай ще оживее, защото само той може би знае. Къде се отплеснах и аз, побъркаха ни психясалите им сценаристи. Затова и очаквам неочакваното.
Гледам сериала от самото начало и от тогава до днес няма ден, в който да не съм си пускала някой епизод или откъс хем, защото мога да ги гледам хиляди пъти, хем защото понякога изпускам някои детайли. Ураз толкова силна игра прави, чак не мога да повярвам, че Картал и Гедиз(,,Дъщерята на посланика") са играни от един и същ човек. Екин съм го гледала в ,,Тайните на живота" и малко в ,,Кьосем", но тук е коренно различен образ и играта му ми харесва много. Като цяло много интересен и различен сценарии, страшно ми хареса промяната на имиджа на Картал, така определено му ходи повече, и нямам търпение да видя на къде ще се развие сюжета. Единствено малко ме притеснява рейтинга, защото подобни екшън-криминални сериали изискват висок бюджет и се надявам рейтингът от 3-4 пункта да не е проблем за ShowTV. Гледам да не го мисля много, защото заради края на последния епизод се надявам, че ще се вдигне, а и социалният ни рейтинг винаги е много добър. Поздрав от мен с една любима песен, изпълнена от една неочаквано добра комбинация 
и куруши мята 

Чакам с нетърпение епизода довечера. Вярно Ефе не пасва за син на Нериман според годините. Но все пак има някаква връзка с Байбарс. Защо Байбарс ще ги защитава, едва ли е заради Картал. Приятно гледане! Шахин ги упреква, че всичко опира до пари. Смях! Пишете бе хора! Гледайте тук. https://vk.com/dizimania?z=video-161773327_456239073%2Fa502ec2fb … t_-161773327_8350 Наказание- тип "Чукур", как да не им се радваш! А ма не съвсем. Аз сама ли ще си говоря цяла вечер? И какво? Байбарс уж нищо не знае за тях? Просто 2 амбициозни момчета, искал да разбере до къде ще стигнат. Айде бе! И как се разходи из дома им, баш всичко си знае, ама... ние още нищо не знаем. Опитвам се да размърдам темата, но не се получава. Аз рядко пиша, а това може и да ми е последно в тази тема. Препоръчани теми