Азиатска козметика и грим - 22

• 80 908
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • Prismatica Aerie
A аз си мечтая за 100 мл серуми. Ето, зелените пептиди на WellDerma свършват за около 2 седмици, п0рното по-пестеливо уж почнах да ползвам - за по-малко от месец. Доникъде не ми стигат 30 мл, а на CNP 15 мл ампулките направо ме нервират.Grinning

п.п.  Бор-токс на Медипийл беше доста популярна преди няколко години, и тогава и сега не разбирам защо е пептидна, с толкова ферменти в състава и, примерно, медни пептиди - 10 ppb (0.000001%). Сигурна съм, че при толкова добри отзиви е хубава, но никога не ме е съблазнявала с пептидите си Simple Smile)))

# 421
# 422
Grinning  catalаno, така обаче като имаш отворени няколко ампули  и като те сърбят ръчичките да отвориш нова, но "разумно" си поставяш условие, че  трябва да видиш поне на една от отворените дъното и почва много тегаво да вървят.

# 423
  • софия
Благодарв Белл, аз точно приключих  глутатиона, а преди това и един транекс, които също са ми редовна част от избелващия арсенал за зимата, така че ще пропусна бор токса.
За пачовете гласувам с две ръце-и розата, и черните.
Но друго видях и ще си позволя да препоръчам:билковият пилинг. Много ми е любим. Представете си  смлени билки на каша, след които кожата ти просто светва.
Има си място и за механичен пилинг сред всички киселини.
Тубата е огромна, но всъщност не искам да, свършва.

# 424
  • Пловдив
Взех си вчера прословутата японска поръчка, направена на 7 януари. Забавянето категорично си беше от страна на японците 20 дена да стигне на летището и още 20 дена престой на летището, влезе в България на 15 февруари според тракинга, на 24 имах смс от пощите, но нямах възможност веднага да я взема. Бавничко, но си получих прословутите пачове за уморени крака на добра цена и някакви добавки съм поръчала, както и пачове за сваляне на температура.
Хубавото е, че хваща безплатната доставка по цени преди намалението.
Това е сайта.
https://kokorojapanstore.com/

а тука имаше ли митница или от там си калкулират ДДС то
Търся сайт /освен i herb/ който има японска /корейска и т.н козметика но си калкулират ддс то при тях

# 425
Да платих ДДС тук в пощата, те си бяха подали всичко, аз с нищо не съм се занимавала само си платих.

# 426
Момичета, идва с молба за съвет и насоки.
Крайно време ми е да се погрижа по сериозно за задаващите се бръчки Grin Предимно назолабиални и около очите към момента, започват да си личат.
По принцип ползвам корейска козметика, ясни са ми стъпки и т.н., правя си разни комбинации и общо взето ми се получават нещата. Досега предимно съм целяла премахване на пигментация, хидратация и избистряне. И честно казано не съм запозната грижата в посока бръчки.

Моля ви за насоки за продукти, комбинация от такива, или съставки, които да търся. Чудя се дали да започна с ретинал, като комбинирана грижа за пигментация и бръчки Smiley Но предвид идващите топли месеци, незнам дали е подходящо.

Предварително ви благодаря!

Използвам да благодаря и за всичката полезна информация, която споделяте Heart Exl Аз съм от воайорите, които само четата и черпяъ ползите от темата, но не се чувствам изобщо компетентна да споделям опит, така че много ви благодаря!

# 427
Момичета, имам молба към вас. Ако сте получили пратка от Йесстайл на името на Надя Савова, моля, да ми пишете.
Днес получих пратка от йесстал, доставена от Спиди. Взех си я, но като тръгна куриера видях, че от едната страна на кашона са моите данни, а от другата са данните на дама от София. Свързах се с куриера и го информирах, а той ми каза да отворя кашончето и да видя да не би само етикетите да са сгрешени, а реално да са моите продукти. Отворих го, но за съжаление не е моята поръчка, а на дамата от София. Свързах се с нея и я помолих, ако и доставят моята пратка да ми се обади за да се уточним за размяна по куриер. Обади се момичето, но тя пък е получила пратката на трети човек- от Варна. До тук сме 3-ма със сгрешени стикери от Спиди на пакетите. Мазалото е голямо......
От международния отдел на Спиди ми казаха да снимам кашона, да им изпратя снимки по имейл и да им обясня ситуацията. Днес е петък и едва ли ще могат да си оправят кашата скоро....А в пратката чакам продукти, които са за подаръци за 8-ми март и  рожден ден на свекито, който е този месец.

Моля, ако някоя от вас е получила пратката да ми пише.

# 428
  • софия
Добър деен на всички! Обаждам се разстроена от намаленията в J. Stuck Out Tongue Winking Eye
Това е изпитание за решението ми да се мажа "серийно", а не със 100 различни продукти!
Wellderma силно ме изкушават с колагеновия си  комплект, а и ще ме зарадвате, ако кажете няколко думи за eсенцията Abib.
Хайде, желая ви хубава седмица и един празник утре!

# 429
Светулче, не се разстройвай, намаленията не са много хубави в момента и на фона на поскъпналия долар си е направо много зле положението 😔
Аз така се успокоявам като ми се прииска да избухна с някоя поръчка.
Господ здраве да дава на момичетата, дето пускат тук линковете за скритите продажби, оттам поръчах доста продукти за коса на Lador и разни други спрейове против косопад. Наистина бяха доста намалени нещата, без майтап.

# 430
Хубави ли са продуктите на Lador за коса?

# 431
Още съм ползвала малко неща, за да дам категорично мнение, но понеже тотално се отчаях от професионалната козметика за коса против косопад, пак опрях до корейците. Вчера ползвах шампоана и маската от Lador Herbalism, шампоанът е много приятен, маската също, без да са нещо WOW, но моята коса в момента е супер зле и трудно преценям кое е хубаво като продукти.
Иначе преди имах Lador Hydro LPP Treatment, много хубава маска е за коси, които издържат на протеинови продукти. Моята за съжаление не е и я подарих, но получателката много се зарадва на подаръка.

# 432
В сравнение с Lador, много повече ми допадат продуктите за коса на Doori, Kundal и Естетик хаус.
За косопад голяма изненада получих от серума за скалп на Дори с крио ефект. Голямата криза с косопад беше отминала, когато взех да го ползвам, но след 2 месеца, 2 пъти в седмицата ползване имам 5 - 6 косъма паднали на сресване . Това никога не съм го наблюдавала при мен, отделно имам доста нови растеж и с най - различна дължина и локация. Взех си друг серум за скалп, за разнообразие, пуснах снимка преди няколко дена в темата за новите придобивки. Според мнение в чужд форум, спирал косопад буквално на второто използване. Не мога да дам лично мнение на тая тема, взех го да за твърдя резултата. Забелязах страничен ефект - скалпът остава чист по - дълго време от обичайното, май заради ментола в състава, поне с един ден мога да отложа мивнето на косата си, спрямо стандартното. Марката е Cosnori.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 14:44 от m1ma

# 433
necha, спиди оправиха ли кашата, която са забъркали.

aDaMaNt^, за ретиналите и ретинолите съм прохождаща, та препоръки няма да давам. Щом си наблягала на хидратация и вероятно е в добро състояние кожата ти може да опиташ, още малко време има докат остане слънчево, в случай че имаш нещо под ръка.
Спокойно можеш да се насочиш към пептиди, витамин С - щом имаш  пигментация.
За новото витамин С на bonajoir съм писала много пъти. Хидратация, пигментация в една, единствената ампула, която купувам за трети път и в момента  и е на цена в jolse, която виждам за първи път. Не е антиейдж, но е в посоката, която работиш.
https://jolse.com/product/bonajour-green-multi-vitamin-vital-nut … y/1541/display/1/

Много е трудно така да се препоръчва, зависи от къде пазаруваш, бюджет, харесай неща, ако искаш дай да ги коментираме, пък и щом ти се получава значи напипваш вярна пътечка.

# 434
Зари, тази ампула витамин С на bonajoir дали е добра за червени белези след пъпки - цялата съм на петна, но не пигментни, а от пъпки и се чудя вече какво да пробвам...

Общи условия

Активация на акаунт