Азиатска козметика и грим - 22

• 81 037
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,някой беше споменал слънцезащитата на Biore.В Stylevana старата версия е на много приятна цена в комплект с Миша
https://www.stylevana.com/de_DE/champion-sunscreen-set.html

# 76
Имам един свободен Cos de baha retinol 2,5% ,нов. Реших,че ще почна с по-ниска концентрация подходяща за младата ми кожа. Някой ако го иска да пише л.с.

# 77
  • София
Какъв е ретинолът в Cos de baha?

# 78
  • софия
Какъв е ретинолът в Cos de baha?
Хубав:blush:

# 79
Момичета, влизам с ревюта на няколко нови за мен продукта, които не съм ползвала преди.

1. Neogen Dermalogy White Truffle Ampoule Drop Mist вече го изхабих, затова ще си копирам поста от празните опаковки.

"Първият корейски тоник, който ми предизвика пъпки. Подозирам, че е от екстракта от трюфел в него. Което е много жалко, защото иначе е много приятен - освежава, попива светкавично, омекотява прекрасно кожата. Освен това е и доста евтин в бг сайтовете, което е рядкост сред корейската козметика у нас. Много ми се ще да му дам още един шанс, да видя дали не е имало съвпадение и пъпките са били от нещо друго...но на този етап ще се въздържа от повторна покупка."

2. B_LAB Everyday Calming Mask Pack - шийт маски, които са голямо попадение. Използвам ги основно след хим. пилинг и ми действат много добре. Успокояват и охлаждат. Но моята кожа е реактивна, смесена и лесно й се нарушава балансът. Чисти откъм състав и подходящи за всяка кожа по мое мнение, дори и такива, пълна противоположност на моята. Няма как да навредят. Съдържат основно екстракт от рибен джоджен.

3. Rovectin Clean Lotus Water Calming Toner
- още един невероятно изчистен продукт, подходящ според мен и за най-чувствителната кожа (екземи и т.н.). Съдържа вода от лотос, няколко вида хк и алантоин, нищо повече. Буквално е като вода - няма цвят и мирис, и е супер течен. Попива бързо и позволява наслояване. Прекрасен наистина и с удоволствие бих го повторила.

# 80
  • София
Reddish, една прегръдка от мен за ревюто на първия продукт. Доста му се чудя като по-евтин вариант на миста на D'Alba, но явно няма да го взема, заради възможните реакции.

Имате ли идеи за хубав серамиден за смесена кожа, който да става и за вечерно ползване?

# 81
  • Prismatica Aerie
Получих пратка от jolse до Бг с FedEx за една седмица. А друга, поръчана до UK на 8.10. едва днес полетя.
Доволна съм от FedEx, бързо действат, никакви трудности с комуникацията и плащането.

Harpalike - RNW  DER. SPECIAL Ceramide Cream ,
COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream (този има и гел вариант),
numbuzin No. 2 Real Ceramide Cream (не съм сигурна как ще е на смесена кожа, защото e доста маслен),
ILLIYOON  Ceramide Ato Concentrate Cream,
Real Barrier  Ceramide Moisture Soothing Cream.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 16:56 от Catalano

# 82
Взех си днес успешно кутията на Джолсе от Габиели, 1.40 кг, 4.20 лв общо. Шипната на 28.09.

# 83
И на мен ми пристигнаха за около месец 2 те пратки от джолсе през Германия. Поръчвала съм,какво съм поръчвала се оказа, че от една скраб за тяло вече съм събрала 3 броя.
Още един път обаче ще похваля
https://www.yesstyle.com/en/elizavecca-milky-piggy-greentea-salt … ml/pid.1050282206
Продукт, който не ми омръзва, въпреки наличието на морска сол, безкрайно нежен и хидратиращ.
И преди съм го писала - да е жива и здрава директор Пи - взех го като препоръка за лечение на гъшата  кожа по ръцете на сина ми от едно нейно видео и след години мазане с какво ли не предписано от дерматолози с тази скраб се оправи. Категорично е от нея, защото през този период не ползваше нищо друго. Сега го карам само един път седмично където беше проблема да ексфолира. Наскоро отворих последната опаковка и я пазя само за него. Падне ли ми промоция ще зарадя доволно количество, но досега само един път съм я докопвала на сгодна цена.
Единствен недостатък са опаковките, Тази в тубата много трудно излиза, а и като се държи с капачката надолу, отпред застава по-твърдата тежка част и няма излизане. Хванала съм му цаката като разбърквам с дървен шиш преди употреба или премествам в малки кутийки. Голямата опаковка в кутия пък е прекалено голяма и все влиза вода в нея, естетическия вид - е ............без коментар, но предвид качествата преглъщам тези неудобства.
Каката и тя доволна - 3 бр. от бб крема на миша. Голям фен му е, за разлика от мен.

# 84
Здравейте,
И аз се възползвах от безплатната експресна доставка на Jolse. Поръчах на 14ти, на 18ти беше в София, но я задържаха на митницата и на 20ти на обяд вече беше при мен. Доставчик FedEX.
Поръчах някои продукти, които не съм ползвала до сега, но повечето са били с добри отзиви

TIAM My Signature C Source - отдавна му се канех. До сега бях ползвала само на Мелано, от който нямам никакви забележки, но Jolse не го предлагат. Сутринта го ползвах и вече ми харесва, въобще не се чака да попие, а кожата почти веднага след нанасянето е суха и може да се продължи с другата рутина.
SKIN&LAB A Plus Lifting Vitamin Cream - крем с витамин А... не очаквах корейски такъв продукт. Купих съвсем насляпо, ще видим ще споделя отзиви задължително.
B_LAB X JOLSE Edition Matcha Hydrating Foam Cleanser (при две изхабени до сега опаковки, много ми харесва и най-вероятно ще поръчам отново, а цената му е супер. Взех го от съфорумка, на която ѝ беше в повече, за което благодаря! Спести ми доставка, а ми беше пратила и мострички Simple Smile )  Вече поглеждам към други продукти на бранда.
Isntree Hyaluronic Acid Water Essence  - с осем вида хиалуронова киселина, отдавна го бях набеляала предвид множеството суперлативи, но държи висока цена, та сег аму дойде времето.
MIZON Black Snail All In One Cream (Tube) 35ml - класика, ползвала съм голямата опаковка и ми харесва много, но тази в тубичка ми се видя доста по-удобна от бъркането в бурканчето.
И последно
ISAKNOX Platinum Moisture 3 Types Planning Set - питах в темата за него, но никой не сподели отзиви. В нета намерих много обстойно ревю на една рускиня. Все още ползвам мострички на крем за очи на марката, пак по препоръка на съфорумка.
Скрит текст:
Всъщност този компект поръчах за потребител Hristo Mihailov 643569 (FB643569BGM), или Мария както сам/а се представи в темата, която ме помоли да поръчам за нея в лично съобщение. След като ѝ казах, че съм го поръчала, тя започна да усуква, че не искала точно това... В крайна сметка комплекта май ще остане за мен. Но споделям в темата, за да няма други, които да ѝ/му направят услуга и да останат неприятно изненадани.

# 85
Здравейте,
И аз се възползвах от безплатната експресна доставка на Jolse. Поръчах на 14ти, на 18ти беше в София, но я задържаха на митницата и на 20ти на обяд вече беше при мен. Доставчик FedEX.
Поръчах някои продукти, които не съм ползвала до сега, но повечето са били с добри отзиви

TIAM My Signature C Source - отдавна му се канех. До сега бях ползвала само на Мелано, от който нямам никакви забележки, но Jolse не го предлагат. Сутринта го ползвах и вече ми харесва, въобще не се чака да попие, а кожата почти веднага след нанасянето е суха и може да се продължи с другата рутина.
SKIN&LAB A Plus Lifting Vitamin Cream - крем с витамин А... не очаквах корейски такъв продукт. Купих съвсем насляпо, ще видим ще споделя отзиви задължително.
B_LAB X JOLSE Edition Matcha Hydrating Foam Cleanser (при две изхабени до сега опаковки, много ми харесва и най-вероятно ще поръчам отново, а цената му е супер. Взех го от съфорумка, на която ѝ беше в повече, за което благодаря! Спести ми доставка, а ми беше пратила и мострички Simple Smile )  Вече поглеждам към други продукти на бранда.
Isntree Hyaluronic Acid Water Essence  - с осем вида хиалуронова киселина, отдавна го бях набеляала предвид множеството суперлативи, но държи висока цена, та сег аму дойде времето.
MIZON Black Snail All In One Cream (Tube) 35ml - класика, ползвала съм голямата опаковка и ми харесва много, но тази в тубичка ми се видя доста по-удобна от бъркането в бурканчето.
И последно
ISAKNOX Platinum Moisture 3 Types Planning Set - питах в темата за него, но никой не сподели отзиви. В нета намерих много обстойно ревю на една рускиня. Все още ползвам мострички на крем за очи на марката, пак по препоръка на съфорумка.
Скрит текст:
Всъщност този компект поръчах за потребител Hristo Mihailov 643569 (FB643569BGM), или Мария както сам/а се представи в темата, която ме помоли да поръчам за нея в лично съобщение. След като ѝ казах, че съм го поръчала, тя започна да усуква, че не искала точно това... В крайна сметка комплекта май ще остане за мен. Но споделям в темата, за да няма други, които да ѝ/му направят услуга и да останат неприятно изненадани.
Аз ви писах, че видях, че сте питали за комплекта и ви попитах дали ще поръчвате от този сайт, за да се включа и Аз, на което Вие ми отговорите, че не сте сигурна дали ще поръчвате. И след 2 дена ми пишете, че сте ми поръчали комплекта, без дори да сметнете за необходимо да ми кажете, че ще поръчвате, за да ви кажа какво искам да поръчам.
Не мисля, че имам вина в случая.
И аз съм пускала поръчка от друг сайт заедно с познати, но съм питала, какво искат да поръчат.

# 86
BUY ONE GET ONE FREE! 1+1!!
https://jolse.com/promotion.html

Скрит текст:
Категорично нямам намерение да разводнявам повече темата с това кой какво казал, ама друго мислел и кой как го разбрал.
Но държах да информирам другите момичета, за да няма и други опарени.
Аз също съм поръчвала на съфорумки доставка от чужбина и през ум не ми е минавало да се откажа в последния момент. Но разни хора...

# 87
BUY ONE GET ONE FREE! 1+1!!
https://jolse.com/promotion.html

Скрит текст:
Категорично нямам намерение да разводнявам повече темата с това кой какво казал, ама друго мислел и кой как го разбрал.
Но държах да информирам другите момичета, за да няма и други опарени.
Аз също съм поръчвала на съфорумки доставка от чужбина и през ум не ми е минавало да се откажа в последния момент. Но разни хора...
Най-вероятно си им казвала какво да ти поръчат.
Трябваше да ме попиташ, за да ти кажа какво съм избрала да си поръчам. А не на своя глава да ми поръчваш комплект.
Хубав ден ти желая.

# 88
Да отчета първо ползване на ретинола на cos de baha. Никакво раздразнение като за първи път. Засега мисля поне 2 седмици да го ползвам през ден.

# 89
  • софия
Да отчета първо ползване на ретинола на cos de baha. Никакво раздразнение като за първи път. Засега мисля поне 2 седмици да го ползвам през ден.
Дано така да продължи, вярвам, че няма да имаш реакция. А как го слагаш? Върху тонер или "на голо"?
Ааа, понеже съм изключително податлива на лоши влияния:stuck_out_tongue_winking_eye:, започнах да заглеждам ретинали.
Та питам, това познато ли е на публиката?  В състава му има всичко.... пептиди, серамиди...

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 18:57 от swetulka

Общи условия

Активация на акаунт