Азиатска козметика и грим - 22

• 79 801
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
https://jolse.com/product/cos-de-baha-peptide-cream-45ml/40107/? … p;display_group=1
дали е добър за дехидратирана зряла кожа, ако имате впечатления ?
Не  познавам този , но този тонер от мега дийл ми е любимият хидратиращ тонер
https://jolse.com/product/md-huxley-toner-extract-it-120ml/46574 … p;display_group=1 - на подобна цена изскача много рядко.

https://beautyboxkorea.com/product/secret-key-triple-fit-lifting … tch-20g5ea/26353/, ползвах 3 поредни вечери, бях решила да направя пълен курс 10 дена, но нещо ме напусна музата.
В инструкцията за употреба пише, че времето за апликация зависи от типа и състоянието на кожата и резултатите може да варират и като прочетох, че не ми обещават да стана млада и красива и някаква съпротива у мен се зароди срещу това изобретение. Cry Бях чела, че може и да се спи с тях, но не си го представям. Доста опъват и стягат като сложих и определено е дискомфортно с тях. Изкарах около 15 минути. Не са традиционно добре напоени. Видим някакъв резултат няма след тези 3 ползвания.

https://jolse.com/product/drceuracle-vegan-kombucha-tea-gel-crea … p;display_group=1
Гелообразен, много трудно попива и едно усещане ми оставя като от лоша пудра, много странен. Ще го пробвам още 1-2 пъти и ако не се получат нещата с него ще го зарязвам.

bruki, новата или старата версия имаш.

# 106
Зари, тонерът от воднистите ли е или от по-гъстите?
Нещо днес рязко ме засърбяха ръцете да спретна поръчка...

# 107
Аз днес направих поръчка от розата, не бях влизала много отдавна там, защото бяха спряли да доставят. За тези, които не ползват превозвач, цената с FedEx ми излезе, като в Jolse ( за 800гр), до България може и да е по малко даже, но нещата които купих бяха значително по евтини от Jolse. Имаше намаление и на слънцезащитната на Neogen, беше около 10$

# 108
Зари, тонерът от воднистите ли е или от по-гъстите?
Нещо днес рязко ме засърбяха ръцете да спретна поръчка...
Воднист е, много добре ми действа на околоочния контур. Напоявам тампони с него и слагам под очите за 5-10 минути.

Розата има добри цени, но за по-тежки неща като шампоани, лосиони и т.н ще дойде златно дотук.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 07:37 от zari65

# 109
Здравейте, момичета!
Извинявам се, ако вече е коментирано, но не успях да открия информация. Получих имейл от BG.import@fedex.com, който гласи следното:

"Считано от 01.07.2021г. всички стоки, внасяни в ЕС от трети страни, ще се облагат с ДДС,   
Независимо от тяхната стойност и подлежат на митнически формалности   
/деклариране с митническа декларация за допускане за свободно обръщение/   

Уважаеми Г-н/Г-жо,   

Уведомяваме Ви относно митническа пратка, която очакваме да пристигне за Вас чрез FedEx Express/TNT Express с обявена стойност под 150EUR   
„ТНТ България” ще извърши митническото освобождаване на пратката на митническо бюро Летище София по опростен режим на деклариране.   
Необходимо е да ни предоставите поръчка и плащане. 
Номера на пратката е в „Тема на имейла  - subject“ – моля, връщайте обратна информация без да изтривате № /номера/.
"

Според вас всичко наред ли е с този имейл и какво имат предвид с "Необходимо е да ни предоставите поръчка и плащане." ?

Благодаря!

# 110
  • Prismatica Aerie
purple_cat,
наред е имейлът, изпращате фактура от поръчката и документ за плащането ѝ. След като изчислят ДДС, ще Ви изпратят сметка, по която ще им го преведете. После ще доставят пратката.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 11:17 от Catalano

# 111
  • софия
Добър ден на всички, особено на тези, които се борят с  летните си спомени, във вид на петна.
Искам да отразя възхищението си от арбутина на the ordinary. Миналата зима ползвах този, на cos de baha(който бил бета форма). Не видях ефект. Този, обаче е алфа форма, много по-активен и след 5-6 намазвания наистина изсветлява значително.
Също да кажа за tranex essence tonic на Medi Peel.
Действа само, ако се  ползва като first. Независимо, че имаше объркващи указания!

# 112
Скрит текст:
purple_cat,
наред е имейлът, изпращате фактура от поръчката и документ за плащането ѝ. След като изчислят ДДС, ще Ви изпратят сметка, по която ще им го преведете. После ще доставят пратката.

Много благодаря за бързия отговор!

# 113
  • Варна
Момичета, Адвент календара на Yesstyle отново е в наличност. Ако някоя от Вас не е успяла да го поръча, оставям линк Simple Smile
Доволна съм, след отстъпките от 159$ ми се намали на 127$ цената, с включено ДДС и до България поръчката Wink

https://www.yesstyle.com/en/yesstyle-beauty-box-mission-kb-021-b … ml/pid.1104424953

# 114
Използвах 2 мостри от този измиващ гел
https://www.testerkorea.com/Product/w-skinzen-slimfit-lifting-cl … er-by-pureen-80ml
Консистенция на прозрачен гъст гел, странно се нанася на лицето, лепи се като лепило и става бял като се смеси с вода, не се пени особено, но се отмива лесно. Оставя едно чувство все едно кожа е стегната от нещо и добър вид. Първите няколко минути след измиване определено е дискомфортно, но наистина има лек стягащ ефект върху кожата, който изчезва до сутринта. Икономичен е , много малко количество е достатъчен. Бих си взела пълноразмерна опаковка, но за съжаление където го намирам вече е изчерпан.

Днес реших да отворя витамин С на neogen и се намазах и след това взех да си разглеждам опаковката:grinning:, а на нея пише да се слага върху тонер. Изненада ме тази инструкция, аз си знам витамин с на голо лице. Сега се чудя върху какъв тонер да го слагам.

# 115
Здравейте мили дами Simple Smile
днес в джолсе има намаление на продукти доста и free доставка над 50$,
реших да се възползвам от офертата 10 продукта  и поръчах
[BUNDLE DEAL] ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ PA++++ 50ml.

Четох доста из нета за тестове в независими лаборатории на продукта и мисля че е супер за суха кожа.
хидратира добре и има добри показатели
Actual SPF Test Result: 55
Моите слънцезащити все едно ги ям, свършват на поразия и реших че е добра оферта, че споделя мнение като започна бъндъла.
Simple Smile

# 116
Здравейте! Абсолютно нова съм тук
Признавам, че само съм надниквала тук, но ми се стори,че е прекалено сложно с корейската рутинна и после старателно ви отбягвах. За грижа за лицето минах през етап - био, еко... разни масла, базови, етерични, още се подвъртат в една кутия. После минах на дрогерийни за кратко - пари на вятъра. Пробвах и Филорга, половин година - не е лоша козметика. И в един момент прочетох мнение  в темата за празни опаковки, някакъв серум беше и се запалих. Прочетох доста и при вас и другаде,разбрах,че не е сложно. Започнах да ползвам корейска козметика и мога да ви кажа, че е супер.ползвам я около месец и виждам огромна разлика. Странното е, че аз съм със суха кожа, сестра ми е с по - скоро с мазна, а и при двете действа отлично.
Ще ви споделя какво ползваме:
Сутрин - тонер Klairs Supple preparation facial toner. - много е хубав, уникално овлажнява. Даже четох, че ако се нанесе на няколко слоя, кожата  светела"отвътре.
Серумът е Blithe Pressed Serum Tundra Chaga - не е типичният серум, има консистенция на крем, но прави кожата разкошна. Завършвам с крем Mizon All in One Collagen Power lifting cream, от него също съм с отлични впечатления.
Вечер използвам същият тонер, после Missha time Revolution Night Repair Ampoule 5X и кремът от същата серия. Не помня имената на измивните неща, взех минита за проба. Пръпах и други продукти, като ги пробвам ще споделя. По - нататък ще ви питам за някои особености за ретинол и EGF продуктите. Извинете ме за дългия пост. С корейската рутинна, все едно всеки път може да си "сглобиш" различен крем за лице, ако имаш повечко продукти, което много ми харесва.

# 117
  • Чукарландия
Вече няколко поста срещам тук в темата, в които споделяте за няколкократно нанасяне на тонер. Един и същ тонер нанасяте едно след друго или редувате няколко различни тонера? Каква е идеята? Един път не е ли достатъчно? На мен пък ми свиди тонера да го нанасям по няколко пъти на рутина... 🤣

# 118
Един и същи тонер. Това го срещнах в руски източници, специално за моя тонер(за сега друг нямам, че от скоро съм в играта, но съм си поръчал други). Така кожата се пренапомпва, чак светла отвътре, така се изрази дамата. Но този трик не се ползва постоянно, от време на време, ако искаш да повишиш тонуса на кожата.

# 119
  • Prismatica Aerie
На мен пък ми свиди тонера да го нанасям по няколко пъти на рутина... 🤣
Свидливостта се преодолява много лесно с желание за отваряне на нов тонер.Smile Понякога съм нетърпелива да пробвам нещо дълго желано и бързам да изразходя настоящия продукт, тогава съм особено щедра.
Аз често слагам различни - според вискозитета, според нуждите от хидратация и т.н. Зависи от моментното състояние на кожата и настроението ми, разбира се. Съвсем ок си е един път.

Това гледахте ли:

Общи условия

Активация на акаунт