Азиатска козметика и грим - 22

• 79 813
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Два пъти тонера на beplain с лайка, cos de baha  и отгоре real barrier moisture.

# 91
Здравейте!
Използвам корейска козметика от известно време, но преди няколко дни си поръчах слънцезащитен крем за първи път и се спрях на този Neogen-Day-Light-Protection-Sunscreen-SPF50-PA-50-ml.
Видях, че доста хора са доволни от него и реших да пробвам, кожата ми е смесена по - скоро към суха. За съжление при мен предизвиква явно някаква алергична реакция защото лицето ми леко се поду и зачерви. Имате ли препоръка за друг крем, който сте ползвали и от който сте доволни ? Блаодаря Simple Smile

# 92
  • Germany
COSRX Aloe Soothing SPF50 PA+++ Sun Cream - този препоръчвам аз, освен ако нямате алергия към алое, иначе е много приятен👍

# 93
COSRX Aloe Soothing SPF50 PA+++ Sun Cream - този препоръчвам аз, освен ако нямате алергия към алое, иначе е много приятен👍
Благодаря ви, точно този заглеждам и аз.😊
Ако някой се интересува  този Neogen-Day-Light-Protection-Sunscreen-SPF50-PA-50-ml го подарявам, използван е два пъти, отворен е преди 5 дни.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 20:32 от bruki

# 94
Дай му втори шанс, в началото и аз не го харесах, но после го пробвах след време и го оцених.

# 95
Дай му втори шанс, в началото и аз не го харесах, но после го пробвах след време и го оцених.
Ами за съжаление проблема не е в това, че не ми харесва, просто явно кожата ми не го понася - усещам я все едно е изгоряла, пари ми, зачерви се и дори ми се поду лицето. Явно има нещо в състава му, което ми предизвиква алергия. С другата корейска козметика, която съм използвала до момента не съм имала никакви проблеми.🙃

# 96
https://jolse.com/product/cos-de-baha-peptide-cream-45ml/40107/? … p;display_group=1
дали е добър за дехидратирана зряла кожа, ако имате впечатления ?

# 97
Момичета, има мега дийл, детските неща на Атопалм са на страхотни цени.
За пореден път не ми се получи с въздържанието и бб крема на миша е на 99 цента. Щерката оборудвана, но да има.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 11:32 от zari65

# 98
  • Prismatica Aerie
Гледайте сроковете на годност при МД.

# 99
Между другото в айхърб цените на корейските продукти също са си съвсем нормални
https://de.iherb.com/c/k-beauty
И поддържат разнообразие от брандове. Доставката до България засега е много висока, но ако поръчвате през Германия например при над  $40 доставката е безплатна, а ДДСто е малко по-ниско от нашето.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 14:38 от Пит

# 100
  • софия
Catalano, надявах се да забележиш моя пост и да кажеш нещо за този ретинал на  Dr Different. Може пък да не се червим и белим от него?! Grinning
А за слънцезащита много хубава е на
wellage hyper toning sun ampoule.

# 101
  • Prismatica Aerie
Светулка, забелязах Smile Но не исках да се повтарям, писала съм за този крем - имам Forte версията и още не съм го пробвала.
Освен и него да почна, заедно с бабчито, ретинола и третиноина, но пък дали ще ми е обективно мнението тогава.Sweat Smile
Майтапът настрана - не мисля, че ще има зачервяване и белене от ретинал. И не се плашете толкова от това - кожата се адаптира и свиква и после идва хубавото. Ако изобщо дойде. Мазните, акнеични и по-плътни кожи реагират по-възторжено. Аз, с моята оризова хартия вместо кожа, не съм в обожание.
Но.. мажа. Бабчи и ретинол в една рутина - нямам проблеми. Бабчи + третиноин - също.
 Аз от доста време съм с 0,1% третиноин и съм свикнала,  нямам раздразнения, освен беленето, но дори то не ми пречи особено, защото не нося фдт. Просто е досадно.

# 102
Тазмесечната кутия на Jolse. Няма да я поръчвам, защото ми се дублират продукти от предната.
https://m.jolse.com/product/jolse-box-37/46803/category/699/display/1/

# 103
  • Варна
Reddish Brown, може ли да ме орентираш. 1-вото отваряне в 4 часа сутринта ли е? А 2-рото утре в 10 сутринта?
Защото искам да кобинирам с MD, а шанса ми е да е в 4 сутринта Simple Smile

Тазмесечната кутия на Jolse. Няма да я поръчвам, защото ми се дублират продукти от предната.
https://m.jolse.com/product/jolse-box-37/46803/category/699/display/1/

# 104
Reddish Brown, може ли да ме орентираш. 1-вото отваряне в 4 часа сутринта ли е? А 2-рото утре в 10 сутринта?
Защото искам да кобинирам с MD, а шанса ми е да е в 4 сутринта Simple Smile
Да, утре в 4 сутринта и после в 10 сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт