Азиатска козметика и грим - 22

• 80 843
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Какво е брезичка?

# 586
Брезичката е на Round lab колекцията със сок от бреза
https://jolse.com/project/round-lab-new-suncare-items/3217/

# 587
А този стик не е ли много гъст, как се разнася по лицето? Видях, че слънцезащитата с бреза е излязла май и тонирана - някой пробвал ли е tone-up версията?

https://jolse.com/product/round-lab-birch-juice-moisturizing-ton … y/3217/display/1/

# 588
Добрютру Innocent
И аз с импулсивните нощни покупки...
Обаче нещо си кореспондирам с английското ДХЛ. Онзи серум на Коснори против косопад (Ким, благодаря), заедно с шампоан, заедно с някакви други Коснори неща, щото нали бяха на прИмоция, Jolse-то ги шипнали и писали само един от дребосъците Imp

В този ред на мисли,
Брезичката, за която говорите, до 9 или 10 тази сутрин е на 8 долара:
https://jolse.com/product/mx-deal-round-lab-birch-juice-moisturi … y/3217/display/1/
Нямам писмо за този MX deal, обаче и при други марки има такива продукти.

# 589
  • Prismatica Aerie
Видях, че слънцезащитата с бреза е излязла май и тонирана - някой пробвал ли е tone-up версията?
Тя сега излезе, изсветлява оптически кожата с около тон, с други думи - белее на по-тъмна кожа. Бляскав финиш, по описание -  lively pink glossy skin tone. На мен лично да съм лъскаво-розова не ми е приоритет. Smile

the Ant ... страшна си, как и къде я видя! Grinning Пиши какво се случва с пратката ти.

# 590
Трудно се разбира за кой продукт говорите. Ако някой търси с търсачката няма да открие мнението ви. Бихте ли написали името му?

# 591
  • София
А този стик не е ли много гъст, как се разнася по лицето? Видях, че слънцезащитата с бреза е излязла май и тонирана - някой пробвал ли е tone-up версията?

https://jolse.com/product/round-lab-birch-juice-moisturizing-ton … y/3217/display/1/
Слънцезащитните стикове са твърди - нещо като стик-балсам за устни или стик-дезодорант. Има различни, с различно покритие и финиш. Общото е, че нямат нужда от размазване с ръка след нанасяне, което е голямото им предимство за мен за подновяване през деня.
Janesse, в случая разговорът тръгна от този стик ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sun Stick.
Линк към цялата серия е дала zari65. После се дискутираше другият нов продукт от серията - тонирана слънцезащита ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Tone-Up Sunscreen
Тези продукти са съвсем нови, така че отзиви засега никой не може да даде. Аз пуснах стика с други неща директно до БГ и го очаквам другата седмица да пристигне, така че ако някой се интересува, ще мога да дам обратна връзка тогава.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 11:01 от Felis

# 592
От Jolse взех слънцезащитата на центела, взех я на сляпо , защото всичко друго на центела много добре ми пасва на кожата. Е днес си сложих от нея-не е мойта, не ми харесва, но при мен е трудно със слънцезащитите За лице. Около 4/5 имам, само вземам и после не ги харесвам.

# 593
  • Стара Загора
Здравейте, момичета!
Знаете ли официален имейл за връзка с Fedex? Откривам единствено форма за контакт, която не ме устройва.

# 594
Catalano, още нямам отговор от ДХЛ.
Най-вероятно ще плащам ДДС, дано не са им големи другите такси Rolling Eyes
Стикът го видях  в  промоцията на Round Lab, която беше до 13.04, но съм забелязала, че сменят датата по тихоокеанско време, което при нас е 9 или 10 часа на следващия ден - един път беше на цена $12.5 и втори път - най-последен в редичката на $8. Може и някакъв глич да е било.
Пуснах го, заедно с тонираната защита, макар че може би ще ги ползват децата.
Химичните филтри веднага ми засилват мелазмените петна, даже се чудя защо продължавам да упорствам.
Ама нали ви чета, хубави снимки, реклами и тъй Smiling Imp

Сега вече имат някакво Великденско намаление, но нещата от последните ми поръчки са с по долар, два, три по-скъпи.

# 595
Изкупихте го този стик, сега ако го заредят пак ще стартират от висока цена„

# 596
Здравейте, момичета!
Знаете ли официален имейл за връзка с Fedex? Откривам единствено форма за контакт, която не ме устройва.
BG.import@fedex.com Пробвайте тук

# 597
Здравейте, дами Blush Погледнах го и аз този стик на ROUND LAB, но няма да е подходящ за моята кожа, а и сте го изкупили. Докато сте на вълна слънцезащитни стикове, да похваля пак Abib Quick Sunstick Protection. Има лека текстура, плъзга се много гладко, извивката му е много удобна и с лекота се нанася по цялото лице. Придава много фин блясък на кожата и най-важното за мен е, че ме опазва от слънцето. Да добавя и, че е много икономичен продукт, не се разкашва при допир и натиск с кожата. Миналата година на морето го ползвах за подновяване. Ходихме на плаж между 14-18 ч. и нямах абсолютно никакво потъмняване на лицето, не получих пигментации. Предното лято обаче бях с Пурито, преди скандала с техните слънцезащити и въпреки честото прилагане и пазене от слънцето, потъмнях и се сдобих с пигментни петна.

# 598
От Jolse взех слънцезащитата на центела, взех я на сляпо , защото всичко друго на центела много добре ми пасва на кожата. Е днес си сложих от нея-не е мойта, не ми харесва, но при мен е трудно със слънцезащитите За лице. Около 4/5 имам, само вземам и после не ги харесвам.
Може ли линк за слънцезащитата с центела? Имам интерес и бих я закупила, ако Ви е излишна!

# 599
Момичета, тези стиково как ги нанасяте над грим? Не става ли голямо мазало?

Общи условия

Активация на акаунт