Азиатска козметика и грим - 22

• 79 180
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Germany
Те от Sisley по принцип са изтрещели, но пък гледах една влогърка, която се кълне в този балм. За тези пари, как няма🤣
Тия пастелни балмове сега ми влязоха в главата, имаше едни малки сетове навремето, ще си потърся да ги пробвам. Може да пропускам нещо хубаво.
Нещо, което не е свързано с корейската козметика, но може да е полезно за някой. Едно бюджетно измиващо, австралийско олио - Sukin Australian Natural Super Greens Detoxifying Cleansing Oil. Мазничко, хубав състав, голяма опаковка. Обаче нямам много неща за махане от лицето, така че не мога да кажа дали се справя добре с грим.

# 646
Някой пробва ли вече новата слънцезащита на Директор Пи?

# 647
  • софия
Те от Sisley по принцип са изтрещели, но пък гледах една влогърка, която се кълне в този балм. За тези пари, как няма🤣
Принцип:колкото по-кратко време ми стои нещо на лицето, толкова по-малко пари съм склонна да платя за него Blush
За почистващите специално-да няма много дразнители и субективно да го усещам добре.
К'во  друго да очаквам, ако ще дам и  500 $?!

# 648
Дами, в търсене съм на перфектното измиващо олио спрямо моите изисквания, а те са - да има плътна текстура, да почиства добре и да не люти на очите. Всъщност аз го намерих, но искам да открия по-евтина алтернатива.

Скрит текст:
The History of Whoo Jinyulhyang Essential Cleansing Oil е моят фаворит,взех го на прилична цена от Ибей, но сега се намира трудно и е доста скъпо или пък цената на доставката е много висока. Ползвам го от началото на август. Има плътна текстура, доста ароматизирано, но свикнах с аромата или той избледня с времето и вече не ми прави впечатление, не люти на очите, почиства перфектно и е изключително икономичен. Половин помпа ми е достатъчна за цялото лице. Прехвърлила съм половината бутилка за 10 месеца, като през зимата  дните, в които не съм излизала, не съм го ползвала.
SKIN 1004 - Madagascar Centella Light Cleansing Oil - почиства добре, но изобщо не е икономично, твърде воднисто и ми се стича между пръстите преди да съм го нанесла на лицето. Ползвах 2 помпи за 1 измиване. С дъщеря ми приключихме бутилката за по-малко от месец. Би ми излизало доста по-скъпо в сравнение с The History of Whoo Jinyulhyang Essential Cleansing Oil. MISSHA - Super Off Cleansing Oil Blackhead Off е една идея по-плътно, почиства добре, има аромат на билки и цитруси. Не ме впечатли с нищо и бих повторила само, ако е намалено. Най-отвратителното, което съм ползвала е B.LAB - PHA Perfect Pore Cleansing Oil - оставя мазен слой след изплакване и не емулгира добре. Като запас имам Rohto Mentholatum - Hada Labo Gokujyun Cleansing Oil, Kose - Softymo Cleansing Oil Speedy и Deep, но като гледам как се планцикат в бутилките, вероятно няма да са моите олиа. И аз до скоро не бях склонна да харча повече за измиващи продукти, даже винаги имам дежурен в банята A-Derma Phys-AC почистващ  гел за лице 400 мл. само за 22-23 лв, но скоро пробвах от тестер  The History of Whoo - Gongjinhyang Foam Cleanser и много ме впечатли. Веднага поръчах пълен размер в това сетче
Скрит текст:
Пяната има лек и ненатрапчив билков аромат, с гъста като крем консистенция. Измива перфектно лицето, като при изплакване кожата скърца от чистота, но е хидратирана, изобщо не опъва и не се чувства суха, порите са свити. Заради тези качества пренебрегнах дразненето, ако при изплакването попадне пяна в очите. Размер на едно грахово зърно ми е достатъчен за лицето и шията. Измиващият крем от комплекта още не съм го пробвала.
Ако имате някакви идеи за измиващо олио с по-гъста консистенция, моля да ми препоръчате.

# 649
Виж този сайт, някои неща на sum и whoo съм купувала оттук, правят добри промоции, но няма големи наличности.
Два-три пъти съм пазарувала от тях. Един път имах проблем с поръчката бърз съпорт и скоростно връщане на парите. Но трябва да се наглежда кога ще излезе нещо изгодно.

# 650
Зари, кой е сайта? Не виждам името му или линк към него в поста ти?

# 651
  • Germany
Necha, а пробвала ли си DHC? То е доста плътно и почиства добре.

# 652
Извинявам се, пропуснала съм да го копирам
https://www.dodoskin.com/

# 653
PeaPink, много благодаря! Вече го поръчах. Тъкмо правех поръчка от йесстайл и се чудех какво да добавя в кошницата за да хвана 15 % отстъпка. Пак започнах  да поръчвам до Германия  и за пълната отстъпка от 15 % трябваше да натаманя над 200 $.
Зари, много ти благодаря, ще разгледам по-обстойно сайта. Моето олио го нямаше, но ми се иска да пробвам по-нататък и The History of Whoo Gongjinhyang Cleansing Oil.

# 654
Да подкрепя Zari за Dodoskin! И на мен ми се е случвало с тях да правя глупости по нощите - бях биднала в техния магазин в Ибей, бях забравила, че съм го направила и бях платила същия продукт на техния уебсайт. Много бързо ми канселираха едната (по-скъпата) поръчка без каквито и да е въпроси, въпреки, че издънката си беше 100% моя.

Апропо - в един и същ момент цените на един и същ продукт в техния магазин в Ибей и на техния сайт могат да се различават и понякога с повече от $2-3. Също така един и същ продукт е на различна цена в зависимост от това дали го пращат от Корея или от склад в САЩ. А няколко пъти в Ибей магазина им видях един и същ продукт листнат на 3 различни позиции и цени Simple Smile Та си иска ровенето, ако държите да получите най-ниската цена, а също внимателно гледане дали има бутон "направи оферта" - както казах аз съм дърт търгаш и не пропускам да направя оферти (-5 / -15%), когато ми е дадена тази опция. Напоследък ми прави впечатление и широко разпространилата се практика на Ибей да маркираш за следене даден продукт без да го слагаш в кошницата и в рамките на 24-72 часа продавачът да ти прати лична оферта - обикновено -5% от първоначалната стойност.

Necha - разминават ни се вкусовете за олиА, подкрепям PeaPink да опиташ DHC като по-плътно. Но в такъв случай да те предупредя да стоиш настрана от олиото на Sulwhasoo (ох, фантастично е, но не е плътно! не е и рядко - като някакво течно кадифе ми е! сваля ми грима от очите без да го усетя изобщо!) Като цяло Шисейдо и другите му подбрандове май не ги правят тежки и гъсти - можеш да ми подариш твоето Косе Simple Smile А ако някой срещне някъде 300 мл опаковка на любимото ми Шисейдо олио да свирка, моля!

Като изохках за олиото на Sulwhasoo да си довърша мнението с техния измивен гел. Ползвам ги и двете заедно, травълчета по 15 мл, и определено по-хвален продукт е гела. Нямам нищо лошо да кажа за него, но не ми легна на сърце за разлика от олиото. Сега ще дебна 200 мл опаковка на някоя разпродажба и ще си го ползвам с кремообразните и пенообразните ми продукти. Но Necha, ако ти попадне тестер/мини на гела го опитай -  сухите кожи мисля, че ще му се радват повече от моята!

И понеже си говорехме за път и измивни освен мини балмовете смятам да си прелея задължително и от ензимните пудри - през лятото в горещината и тоновете сънскрийн на лицето те ми дават усещане за чистота и гладкост като нищо друго! В момента имам 2 отворени - Boscia и  Dermalogica, като по-старият и много по-евтин продукт на Boscia е много по-добър от префърцунената Dermalogica! За съжаление спрян от производство! Определено това е най-най икономичния почистващ продукт при мен!

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 18:31 от Agent Provocateur

# 655
  • София
Някой дали има линк към secret deals на Jolse?

# 656
https://jolse.com/category/hidden/1263/

В момента няма активна.
По принцип е на горния адрес.

# 657
Здравейте, мили дами, а бихте ли споделили от кои корейски маски за лице сте най-доволни? Понеже аз си взех няколко на Миша, но не мисля, че са много ефективни при мен.

# 658
Някой пробва ли вече новата слънцезащита на Директор Пи?
Нали за тази говорим?

Два пъти я пробвах, оставя бели следи заради минералните филтри.
Пуснах я в Олх и си взех на Бентон, прозрачна за мазна кожа , с химични филтри.

# 659
Тази е едната, има и още една Director's Moisture Sun с химични филтри...

Общи условия

Активация на акаунт