Азиатска козметика и грим - 22

• 80 784
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Дами, кой продукт е по-хидратиращ Почистваща Пяна за Лице Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser 150 мл или MISSHA Super Aqua Ultra Hyalron Foaming Cleanser 200 ml ?

Здравейте, Арсен,

Аз ползвам в момента една пяна за почистване на лице на MISHHA, която закупих от дрогерии Лили и това е най-хубавия продукт, който някога съм ползвала. Веднага изглажда и освежава лицето. Super Aqua Cell Renew Snail Cleansing Foam се казва. И не е скъп - може би около 15 лева. Човек, ако си мие всеки ден лицето с тази пяна, спокойно може да си ходи без грим - все едно е с лек грим като ефект, понеже кожата блести от здраве.

# 631
  • София
Здравейте, аз съм със суха кожа и на мен Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser ми опъва ужасно и аз лично не бих го препоръчала за суха кожа.

# 632
  • София
Дами, кой продукт е по-хидратиращ Почистваща Пяна за Лице Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser 150 мл или MISSHA Super Aqua Ultra Hyalron Foaming Cleanser 200 ml ?
И аз съм ползвала Cosrx, не бих казала, че има нещо хидратиращо в пяната. От мостра ползвах тези дни пяната на DR. BELMEUR, доста нежна е. Хубави са продуктите от марката, не само пяната.

# 633
  • Germany
Измивният на Cosrx според мен е подходящ, когато кожата на лицето е по-проблемна, мазна, акне или разни пъпчици. Вкъщи винаги имаме една под ръка, карам тийна да я ползва. За по-зряла и суха кожа може да дойде по-изсушаваща.

# 634
Не съм ползвала пяната на Миша, за която се пита, но имам/съм имала други продукти от Ултра Хиалрон серията и всички овлажняват повече от добре! Сега ще и погледна ревютата:
https://www.iherb.com/pr/missha-super-aqua-ultra-hyalron-foaming … -ml/94902#reviews
Повече от прилични ревюта, аз бих го ползвала като втора стъпка.

И докато си говорим за почистващи продукти кой за вас е най -добър за път - Heimish All Clean balm?

# 635
  • софия
Ползвала съм и много съм похвалила цялата серия Ultra Hyaluron  на МISSHA.Не отстъпва като усещане на SUM 37Water full.Oсобено за по-млада кожа, отлична работа.
За да не кажете, че само похвали сипя за тази марка, ще ви призная, че слънцезащитата им, DAILY SUN 50 изобщо не ми хареса, мазнее гадно ,лошо попива и прави кир ефект върху всичко.
ще отворя скоро стика на ROUND LAB и ще ви кажа.

# 636
За път травълите на моите любимци banila co, травъл има и балма на  real barrier, пълния размер е 100 мл и е в туба, много удобен за ползване.
А това отворих наскоро, нямах търпение да пробвам, на първо четене го харесвам, но съм го ползвала само 2-3 пъти. По-нататък мога да дам пълно мнение.
https://jolse.com/product/marymay-vitamin-bce-cleansing-balm-120 … y/2890/display/1/

За Cosrx съм пас, досега така и не съм пробвала нищо от тях.
Хидратираща пяна мога да препоръчам, но ги няма на нашия пазар.

# 637
  • Бургас/Пз
И докато си говорим за почистващи продукти кой за вас е най -добър за път - Heimish All Clean balm?
Ооо, Агент, страхотен е. Откакто го ползвам не се сещам за друго. А за път е прекрасен, ощу повече, че го има и в опаковки от 50мл, каквато си взех, че да не мъкна всеки път голямата. Но пък и пресипването е много лесно, защото няма разливане, цапане и т.н. Най-важното ми условие е да не люти на очите и да ми сваля грима, което го изпълнява

# 638
Златни сте ми, как пък не съм се сетила за травъл версии на балмове!?! Знам си, че мога да разчитам да ме вкарате в правилната посока!

Аз не си давах много зор, защото знам, че имам някъде подаръчен комплект на Eve Lom, обаче техният балм май че съвсем не беше от тези, които се емулгират с вода и се налагаше да се ползва и муселинена кърпичка, а това на път не мога да си го причиня!

Нещо исках да споделям с вас, ама какво бешe.... май масажа за очи...

# 639
Благодаря на всички за бързата реакция по моя въпрос...Миша ще е,  вече пътува към мен. Поръчах и малко на сляпо MISSHA Safe Block RX All Powerful Sun SPF50+PA++++ , дано да ми пасне на сухата кожа склонна към пигментация.
Наскоро си взех и комплекта MISSHA Time Revolution, от който съм очарована, особено от есенцията. Поръчах от Jolse, имах обаче приключение с митничарите Blush
Много съм доволна и от тази есенция NACIFIC Phyto Niacin Whitening Essence 100 ml ...наистина избелва и от този тоник Isntree Hyaluronic Acid Toner Plus 200ml. 
Това са ми общо взето първите корейски продукти и първите ми впечатления са много много добри.

# 640
Взех 2 мъничета по 7 & 10 ml на 2 популярни балма и понеже така или иначе бях на Ибей спазарих един хвален пълноразмерен със смачкана външна кутия за -30% при изначално ниска цена Grinning Почвам да подозирам, че някъде по родословието ми има силно еврейско + гръцко влияние, друго обяснение на зловещите ми търгашески способности няма Grinning Grinning

Пълноразмерният:

Предпочитам да свалям грима си от очите с олио обаче, а аз се гримирам всеки ден. Ще видим доколко това ще е изпълнимо с балм. Всякакви 2-ри стъпка продукти водноразтворими продукти не се справят със спиралите ми и базите ми за сенки.

# 641
  • Germany
Сега си мисля, че и аз предпочитам олио вместо балм. Не се гримирам(само спирала), нямам кой знае какво за сваляне, но нещо с олиата по се спогаждам. Все се каня да пита, има ли реална разлика между различните Banila Co? Аз съм ползвала само отигиналният, розов, а толкова са ми симпатични различните му цветовe, много са кют 😉

# 642
Има, сега ще ти покажа Simple Smile

^^^ Зеленичкият се готвя да го прибутам на моята тийнка, стискайте ми палци, че ми е инатливо и не обича да получава акъл от майка си, чадото. Виж, да ми вземе дреха или козметика без да пита много я бива!

# 643
  • софия
Глас за олиата! Не че е платена реклама, ама многократно ви казах за комбинацията олио+пяна на Маxclinic. Флаконът е 110мл(за летящите хора го казвам Blush

Чувствам се напълно почистена, не пресушава Blush
Не ми "скърца" кожата след него.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 19:10 от swetulka

# 644
Светулчо, гледах го, но имаше и не-съвсем-положителни ревюта. Аз не мисля да се отказвам от любимите ми олиА, но за път е добре да има и алтернатива, като се излее опаковка или моите за пореден път я вземат за течен сапун Grinning Крещях веднъж много зло по ненагледните ми, ама как можеш да объркаш олио на Sulwhasoo  с течен сапун, кажете ми!

Преди няколко години ползвах и стикове - доста твърд балм, пресован като стик - имаше и много читави, но и големи боклуци.

PS Абе тия хора съвсем изтрещяха, да ме прощават! $132 no kidding!!!

https://www.saksfifthavenue.com/product/sisley-paris-triple-oil- … mp;LScreativeid=1

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 17:21 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт