Азиатска козметика и грим - 22

• 80 800
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Като каза Зари "тампони за грим" да питам ползвате ли още такива. Аз някак си престанах, заради двустъпковото почистване, а дори имам 2 от тези многократните, дето само с вода махат и дори не съм ги тествала още. Лежат си 3-4 кутии и много рядко ми се случва да посегна към тях.

# 616
  • софия
Като каза Зари "тампони за грим" да питам ползвате ли още такива. Аз някак си престанах, заради двустъпковото почистване, а дори имам 2 от тези многократните, дето само с вода махат и дори не съм ги тествала още. Лежат си 3-4 кутии и много рядко ми се случва да посегна към тях.
И от мен Честито Възкресение и светли празници!
Не ползвам тампони по принцип. Понякога, като се прибера, махам бързо  грим с  мицеларна вода и обикновен тампон, а вечер основно с тези комбинираните пяна - олио на maxclinic.
Но щях да питам за, тези разни  ексфолиращи падове.  Никога не съм имала. Колко често ги ползвате и must have ли са за суховата кожа?

# 617
Ексфолиращите падове са супер удобно нещо, но аз съм със смесена кожа и ги ползвам 1-2 седмичнo, за суха не бих прекалявала с тях, нито бих рискувала със силна формула. Имала съм американски и корейски, в момента тези:

(попаднах на тях случайно, на някаква разпродажба и си взех една кутия, както и пачовете им за очи - хич не са чак толкова хубави, колкото ги спрягат, но не са зле!)

# 618
Нова кутия от Джолсе, пълнежът пак е топ... Heart Eyes
https://m.jolse.com/product/jolse-box-42/54517/

# 619
Ползвам си ги.. Много често си чистя лицето първо с някаква почистваща вода и след това измивам, тампоните за тонер съм свикнала с тях сутрин да си слагам тонер. Често като имам повече време напоявам тампон с хидратиращ тонер или серум какъвто съм си наумила и си ги слагам като пачове под очите. С по плътните си чистя и лак.
Плюс всякакви нестандартни употреби от фемилито.

Ексфолиращи падове с мъка съм изразходила две - три кутии, последната май хвърлях. Не са моето.

От около месец ползвам заедно бялата  bubbul mask на sum - 1 седмично и  aura mask  - 2 пъти седмично. Супер ми действат на кожата в комбинация. Макар че подозирам и сходен състав заради консистенцията и по начина по който се разнасят, но категорично е от тях. Преди около месец спрях ретинолите, останалите неща не са нови ползвала съм си ги и преди и определено не са се отразявали с такава промяна в тена.

# 620
Здравейте, момичета. След известно прекъсване се завръщам към корейската козметика. Темите продължават да са много полезни, за което ви благодаря. Минавам да попитам дали някой скоро е пазарувал от stylekorean или nowzenith. Имат хубави цени на Medi peel, а съм намислила да пробвам Bor tox ампулата. Принципно поръчвам до Германия или Англия с превозвач, но напоследък съм пазарувала само от джолсе. Предварително благодаря Heart

# 621
Момичета, прегледах последните 3 теми, но не открих отговор, някой открил ли е действащ крем за тъмни кръгове под очите. Много ми е тънка кожата там, прозира и въпреки че като цяло кожата ми изглежда свежа, тия кръгове ме състаряват много Sad

# 622
Полупрозрачната кожа едва ли ще стане по-непрозрачна с крем, но пък има не един крем за очи със светлоотразяващи частици, които създават илюзия за осветляване.

# 623
Може ли линк към secret sale?

# 624
# 625
# 626
Нищо особено, без никакъв ефект, даже и на ръцете не можах да го измажа  хвърлих го.
В джолсе  често е на 9 долара.

# 627
Момичетa, поръчах SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule  преди или след серума advanced night repair Estée Lauder дa я слагам ?

# 628
  • Бургас/Пз
Момичетa, поръчах SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule  преди или след серума advanced night repair Estée Lauder дa я слагам ?
Преди серума на ЕЛ

За мен е страхотен. Много добре хидратира околоочната зона и е идеална основа за грим

# 629
Дами, кой продукт е по-хидратиращ Почистваща Пяна за Лице Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser 150 мл или MISSHA Super Aqua Ultra Hyalron Foaming Cleanser 200 ml ?

Общи условия

Активация на акаунт