“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 281
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
А какво беше това опело тип училищен рецитал? Много нелепо 😁

# 601
А какво беше това опело тип училищен рецитал? Много нелепо 😁

Копирано от хамериканските филми.
Само дето за БГ действителността изглежда нелепо Simple Smile

# 602
А Филип не можа ли, като убива Снежа в собствената си къща и не бърза за никъде, да вземе телефона и да види с кого е говорила?

# 603
  • Ню Йорк
А Филип не можа ли, като убива Снежа в собствената си къща и не бърза за никъде, да вземе телефона и да види с кого е говорила?

Нали скрит номер, няма как да върне обаждането.

# 604
  • Пловдив
И как на Лора телефона е скрит? Въх! Цирк...

И що Драго я държи гладна и жадна? Да изпадне в транс и да си признае, че е обсебена от него...? Simple Smile

# 605
  • София
Не са го доизмислили по принцип. Но като цяло сезонът е по-интересен от предния. Не знам има ли разлика в сценаристите и каква беше тази боза "абе, къде е батко" в сезон 2.

# 606
Е, как скрит номер, като съм почти 100% сигурна, че като звънна,  на екрана на снежа се изписа "ЛОРА". Даже аз си помислих, че Снежа ще започне разговора с нещо от рода "Кажи, Лора..." и Кара-то ще се опули. Ама тя съобразителна излезе Снежито :/
За Поли. Хора, не гледате ли? Поли + мъртва приятелка на Поли = свръхдоза, duh! Поли мрази наркотиците и наркомани (случая с откраднатия касетофон на клошаря). Била е и тя там, ама се е спряла, сега започва пак. Не че ми е работа да коментирам жени, ама при тази липса на какъвто и да е размер гърди, доста хубаво дупе показа актрисата снощи Simple Smile

# 607
  • Галифрей
Първо се дразнех,че Лора не е схванала къде работи и тн. Сега се дразня,че Драго е лептал  малко тъпотия от нея.  Явно е заразно. Чакаме да си отвори очите ,чакрите и  схване какво му казват  Сандо,Лора и Велин. Давам му скрок до Петък.

# 608
Аз и досега не мога да си обясня защо Карамазов трябваше да убива Снежа ?Ако е само "за спорта",можеше да го направи 1000 пъти през тези години.
П.С. Единственото обяснение да махнат актрисата от сериала.

# 609
Добре де, това все пак е жената, която обича, защо я мъчи гладна и жадна, аз това не разбирам. Не може ли да я затвори поне някъде, където има друго освен гол под? Не може ли да и даде вода? Що за простотия. За тоалетна даже и не питам, те физиологичните  нужди във филмите отсъстват като цяло, освен ако не са важни за сюжета, ама това просто е върха на простотията вече. И след цялото това издевателства, се очаква тя някакси да му се метне в леглото ли? Да се сдобрят?

# 610
А така!Нека се обадят сега тези,които бяха за "вечната любов" между Лора и Драго.И за горкият Драго, какво му се случва пък той милинкият да го ожалиш. JoyДори и да не я обича вече,какво е това?Зверско е.

# 611
А така!Нека се обадят сега тези,които бяха за "вечната любов" между Лора и Драго.И за горкият Драго, какво му се случва пък той милинкият да го ожалиш. JoyДори и да не я обича вече,какво е това?Зверско е.
Е, ами то и аз съм от тях.. Flushed

# 612
Филмът е пълен с абсурдни сценки, да не ги изброявам. Даже в един момент се замислих дали и това не го е творила Фуча, че е много в неин стил...

# 613
  • София
Ако беше Калин, ще го изядем с парцалите Joy, но нали е Драго - ох, горкият Stuck Out Tongue Winking Eye

# 614
Изобщо даже не бих жалила мъж като Драго, ужасно същество... както и абсолютно всички, които работят с него. Всъщност харесвам колегата на Калин със сините очи, който беше с Ива, но очевидно човек не може насила да обича. Иначе той изглежда добре, възпитан и мил, внимателен ит.н. все хубави качества виждам у него.

Драго е станал и леко гнусничък физически с тази коса мазна, кичури, които се мятат и падат в пристъп на гняв, все надига чашата, пяна капе от устата му.... гнусна работа отвсякъде. А това, че е мафиот и убиец е най-гнусното.
Никсъна също ми е противно малко момченце, чийто глас се раздира от мъка снощи пред вратата ''тук съм, Лора. Не мога, Лора''. Беше хубава сцена, хареса ми и той как играе и сякаш виждах химия между него и Лора, между него и Поли. Може би на самият актьор му се получава химията като цяло Grinning браво за което!

Общи условия

Активация на акаунт