Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 342
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Вдъхновена от темата и аз стартирах с покупките :
Скрит текст:

Иска ми се нова изкуствена елха, нашата е много стара вече, както и лампички някакви нови, и още играчки. Преди две години изхвърлих всички пластмасови и сега събираме само стъклени.

# 886
  • София
С най-голямо удоволствие ще започна новата традиция със свещите. Няма как да знам за нея, ако не попитам каква е 😀, а и всяка традиция има начало. Тук не влагам нищо религиозно, а по-скоро идеята за добротата и топлината. Ще купя четири свещи с различна големина.
Живея на ново място от 2 години и някои от традициите в старата ми къща ми липсват. Като традицията вечерта преди Коледа да седна на любимия си фотьойл в тъмното в хола и да гледам светещата елха. Липсва ми самата обстановка.
Таа, тази година почвам традицията със селцето и свещите. Опитвам се да пека и коледни сладки, но май не съм достатъчно добра.
Намерих идеално място за малката коледна елха, която ще сложа на етажа. Дано не изчезне.

# 887
Yellow_girl, в Икеа има подходящи комплекти. Аз миналата година си купих, та и раздавах от тях, но не знаех. Сега ще си купя нов комплект Simple Smile

# 888
В Бриколаж нещо не познават парите😉 Комплектът три къщи, който взех за 29 лева там е 69.
Обаче се предадох пред един магазин-пивница, не може без пиячка по Коледа😂
Доокомплектоваха ми го от други къщички, че беше единствен и без капачка на батериите.

# 889
Различни по размер свещи използвам аз.За 4 седмици изгарят и се изравняват .Не сме католици , но много ми харесва традицията.От няколко години го правя.

# 890
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Горинич иска да украсяваме

# 891
  • Пловдив
Тази седмица и аз смятам да започна Heart
Разгледах Бриколаж Heart Eyes Само за там 100 лева няма да ми стигнат... Утре ще редуцирам списъка и във вторник или четвъртък ще скоча до там, да напазарувам.
Чакам си и покривката за маса и калъфите за столове - дано дойдат до края на месеца.
Идеята със свещите и на мен много ми допадна Heart Ако си намеря зелени и жълти подходящи свещи, ще взема

# 892
Днес взех тези лед свещи от Немски магазин

Имаше и в златно

# 893
Вдъхновена от темата и аз стартирах с покупките :
Скрит текст:

Иска ми се нова изкуствена елха, нашата е много стара вече, както и лампички някакви нови, и още играчки. Преди две години изхвърлих всички пластмасови и сега събираме само стъклени.
Страхотни са! От къде са купени?

# 894
Пивницата

# 895
  • София

Страхотни са! От къде са купени?

Мерси! Simple Smile
Двойката момченце и момиченце с кънки са от едно малко магазинче на ул. Шипка, срещу Докторската градинка, там винаги има хубави коледни неща, внасят от Германия мисля. Останалите неща са от Айко.

# 896
  • в сърцето на един мъж...
Аз в началото правех венеца с еднакви свещи, обаче все ми оставаха парченца недоизгорели и така реших да вземам различна големина Simple Smile

# 897
Аз също предпочитам за венеца различни по големина свещи.
Обичам Адвентите, толкова е мило в неделя да си пием кафето на светлината на свещичката!

# 898
  • в сърцето на един мъж...
Аз тази вечер започнах нещо за работа, имам още работа по него, за да го довърша, но мисля, че се получи горе долу добре  Relaxed

# 899
Допадна ми идеята за жива елхичка в саксия. Притеснява ме, че вкъщи си е топличко и да не ѝ изпопадат бодличките. Но предполагам че като е в саксия и я поливаме няма да има проблем. Ще я сложим на високо, за да я пазим от децата, иначе ще бъде разпердушинена. После ще я засадим в двора и ще расте заедно с тях, а ние ще им разказваме Коледни спомени всеки път когато се загледат в елхичката.
Харесвам Коледа, защото имам прекрасни спомени от детството ми. Как се радвахме като донесат елхата, украсявахме, винаги имаше сняг, майка ми ни правеше торбичка с лакомства, правехме слади и чакахме с нетърпение Дядо Коледа да ни донесе желаните подаръци. Даже си ги пазя още 😊

Общи условия

Активация на акаунт