Кралски работи и клюки - октомври 2021

• 61 453
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 45
Шарън и Алберт гаджета ли са били?

Мери отново с много хубав тоалет. Идеално се е получила комбинацията от лилаво и синьо.

# 46
Чудесна е Мери. Харесва ми роклята, както и обеците и прическата. Всичко е шест от горе до долу 👏🏻

# 47
  • Някъде там
Чудесна е Мери. Харесва ми роклята, както и обеците и прическата. Всичко е шест от горе до долу 👏🏻
И готина рошла да я сложа. При пристигането.

Чудесна е синята рокля и Мери както винаги. Особено напоследък няма кофти тоалет. Всичко е избрано с вкус.
Забелязах че при последните пъти облича тоалети носени много отдавна.
Привилегия си е фигурата ти да не мърда въпреки годините. Летисия има същата привилегия.

Много ми харесва якето на Мете.
Ще го търся сега като цена.

Кити в две рокли Габана които ми допадат. На нея не ми харесва как и стои бялата в бюста, но иначе са много приятни. С тази на райета е по-добре.
Можело и в красиви рокли да си изпълнява договора.

# 48
От сега все още не ми е излязла, но се оказва че и тази е носена.
Много красива.

А тази не е от снощи така ли? Фреди ми се струва по- младичък тук.
Бялата рокля на Кити ми хареса на пръв поглед, обаче полата е като перде. Права си, че не стои добре в бюста. Другата рокля е по- добре.

# 49
  • Някъде там
Не, това е от 2018та, честват годишнина от независимостта на Исландия.
Тогава са носени роклята и обувките за първи път. Този път е с друга прическа само. Фредерик го няма сега с нея. Сама е в Литва.

# 50
Ужасна е последната рокля на Мери. Съжалявам, аз не мога да се възхитя.

# 51
  • Някъде там
Ужасна е последната рокля на Мери. Съжалявам, аз не мога да се възхитя.
Е то не е задължително. Всеки има различен вкус. Различни сме, харесваме различни неща.

Нова информация
Излиза книга за Мария Тереза и Анри.

Феликс се е отказал от военна служба. Явно трудно му е дошло.

Днес ще има подробности за сватбата на Мако.

# 52
Шарън и Алберт гаджета ли са били?

Нищо потвърдено няма, но тези снимки са от 2006-2008, даже една вечер е на премиера с Шарън, на следващия ден на мач с Шарлийн, после спират да се появяват по събития заедно до сега.

Лично аз предполагам, че и да е имало нещо е прерастнало в приятелство и подкрепа. Хубаво е, че Шарън го придружава на събития, стоят добре един до друг. Не мисля, че му е лесно на Албер това внимание върху дълго отсъстващата му съпруга. Дано Шарън се задържи по-дълго време в Монако Simple Smile

# 53
Излиза книга за Мария Тереза и Анри.

Интересно инфо, мерси.
Ще участват ли в написването или книгата е на принципа на журналистическото проучване и търсене на други източници?

# 54
И на мен не ми допада тази рокля как й стои на Мери.
На първата изява може би не са я хванали така фронтално като вчера, но много я разширява оптично.

Но цветът й е хубав и съчетанието с лилави обувки е много стилно.

А "рошавата" Мери е страхотна Simple Smile

# 55
Ами Албер (14.03.1958) и Шарън (10.03.1958) са набори и от една зодия. Логично е да имат близки интереси, разбирания, светоглед. Докато Шарлийн е с 20 г. по-млада. От един момент нататък възрастовата разлика започва да се усеща доста силно при двойките. Да не се окаже накрая, че брака на монегасите наподобява този на Чарлз и Даяна - средство за сдобиване със законни наследници.

# 56
  • Sydney
Благодаря за темата 😊 хубава е…

Кейт със златната рокля на 007 премиерата ми хареса, много. Единственото, което не ми хареса беше прическста й, беше ми обикновена и не отговаряща на роклята.

# 57
  • Някъде там
Жасмин с тяхно участие е. Писателя им е приятел и участва в благотворителните инициативи на Мария.
Ето част от информацията. Другото в линка.
Наричат ​​се булката и младоженецът на Свети Валентин. Великият херцог Анри и великата херцогиня Мария Тереза ​​от Люксембург се ожениха на 14 февруари 1981 г. Тази година те отпразнуваха 40 -ата си годишнина от сватбата. По случай изумрудената им сватба Стефан Берн успя да събере тайните на двойката люксембургски суверени. Той ни разказва за това в книгата Un amour Sovereign , която ще бъде публикувана в края на октомври.
По повод тази годишнина Стефан Берн, близък до двойката и особено ангажиран в благотворителните акции на Великата херцогиня, публикува книга, пълна с непубликувани фотографии, взети от личните албуми на семейството.
https://histoiresroyales.fr/confidence-henri-maria-teresa-de-lux … tephane-bern/amp/

# 58
  • София
Не знам за вас, но на мен Шарън Стоун ми харесва сега повече, отколкото на младини.
На Мери роклята не ми харесва, най-вече цветът не е мой. Харесва ми рязаната дантелата, но дотам. Обеците са разкошни, и тя самата също.

От онзи ден забравих гълъбовосинята рокля с прехлупване на Летисия - толкова добре да ѝ стоеше, като видях манекена се ужасих, но на Лети стоеше страхотно. И нейните обеци тогава бяха красоти, само тия маски вече ме побъркват...

# 59

Общи условия

Активация на акаунт