Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 72 197
  • 808
  •   1
Отговори
# 540
Моя Kilian Adults е изпратен  от  Скарлет днес.А да попитам тези как са като трайност,ако има използвали ги -Michael Kors Starlight Shimmer или Michael Kors Twilight Shimmer

# 541
Моя Kilian Adults е изпратен  от  Скарлет днес.А да попитам този как е като трайност,ако има използвали го -Michael Kors Starlight Shimmer

Този съм ползвала на  MK https://www.scarletbeauty.bg/bg/aromati-damski-aromati-eau-de-pa … ml-1-7floz-661121

+ Sexy Ruby (той не ми хареса).Бях в Ук още
,когато излезе.
Първият на моята кожа беше траен Simple Smile За другият и аз се чудих,заради цената му 😁.
Не съм  голяма разбирачка на парфюми,обаче  на МК според мен,не са много за сляпа поръчка. Да ме извинят  парфюмните специалисти,ако не е така 🙄☺☺.
Обаче и Roshas  исках да пробвам(поне нещо ,което не съм ползвала  да е 😜,нищо че ще купувам бюджетен парфюм).

# 542
Има намаление във Висша козметика, във фейсбук страницата им има постове, някои марки с 20%, втори парфюм с 40%.  Аз там марките не ги познавам, но за някои от вас тази информация може да е полезна.

# 543
  • Истанбул
Вчера "заведох"Ани -то на Нишане при кръстницата му.АНИ -древната арменски столица ,на степния вятър се държа отлично.

# 544
Еelishka , това което търсиш на мен ми е любимия тип ванилия:smile:. Първото нещо за което се сетих беше Spiritueusse double Vanille Guerlain, точно такава по-тъмна  и леко алкохолна версия на Nuit et Confidences е  . Имат прилики и съм сигурна, че би ти допаднал, но е  доста над определения бюджет. Особено цените на новите бутилки са ужасни просто. Ако имаш възможност все пак да го пробваш, съм почти убедена че  в него ще намериш всичко което ти е необходимо. Сходни на него във фрагрантика дават да са Divine Vanille Essential Parfums и Cuir de Nuit Yves Rocher.И двата не съм пробвала, първият е нишова марка, но на изключително мейнстрим цени, имат си и  хубави дискавъри сетове. Аз от сто години се каня да поръчам такъв основно заради този парфюм. Този на Yves Rocher ако не се лъжа се намира още по нашите магазини. Подкрепям с две ръце предложението на  Klodilia  за Cierge De Lune Aedes de Venustas, абсолютно прекрасна  велурена ванилия, макар и от малко по-дискретен тип. Не съм сигурна доколко още може да се намери по магазините още, мисля, че бях чела че са спрени. Чудесно предложение е и Fellanila - е дървесна, тъмна  ванилия с доста  козметични ириси. Инак аз много харесвам от този тип ванилии и Vanilla Love  Jimmy Choo и наскоро си взех бутилка от него - има някой сходства с Nuit et confidences. Има го в Дъглас за проба- редовната цена  не се вмества , но на едни от последните намаления излизаше малко над 200 лева(в общи линии намаленията  успяваха да се приложат и върху вече намалените продукти), което беше супер цена от гледна точка качество - милилитри.
Lili78 Angel's Share е абсолютен унисекс, на жена стои страхотно определено, но наистина трябва да харесваш парфюми с алкохолни нотки. Не че тук е нещо супер буквално. Върху мен обаче базата му(т.е. след втория час, когато  усещането за бренди  започва да намалява), има  прилики с  Hermessence Ambre NarguileHermès минус черешовата пурета и с добавена доста медена сладост. Доскоро вкъщи имаше бутилка от Ambre Narguile и имах възможност да ги сравня паралелно.Всъщност върху моята кожа имаше  прилики  в базите на  двата парфюма, но върху ММ сходството беше просто потресаващо понеже при него черешовата пурета и канелата в този на Hermès почти не се показваха. Бързо възстановяване![/b]

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 12:01 от BoMarina

# 545
Има парфюм на Halloween :Shot Halloween(Jesus Del Poso).Признавам даже не съм го чувала 🙄.Голямо невежество от моя страна ,но някой да го е поръчал?

Имам и Shot, и Kiss. За ежедневни сладки аромати са много подходящи.Нептретенциозни и неизискващи.
Shot е по- плътен , Kiss е по-лек и цветен. От към трайност - нищо уау, 3-4 часа максимум при мен.
Силажът не мога да коментирам, защото аз дори и парфюми , определени като чудовища след 20-тата минута не ги усещам. Разбира се, не говоря за "тежката артилерия".
Не знам колко съм била полезна, но не ми се отдава да описвам приказно като доста от дамите тук. Тайничко им завиждам благородно за това и искрено им се кефя!

Джуд, честит празник и от мен! Бъди здрава, усмихната и окрилена от мечти и аромати! Flowers Hibiscus Cocktail

# 546
  • Viena
Момичета, дали може да ми кажете дали става да се закупи без проба. Благодаря.Mancera Roseoud & Musc ❤️

# 547
Vanilla Love Jimmy Choo е прекрасен ванилов парфюм. Искам го.
 Аз съм запален ваниломан и прочетох, дадени вече от дамите тук, най-любимите ми ванилии. Това са наистина хубави парфюми с тази нотка и може да се избере нещо интерсно.

# 548
Много бюджетни с ванилия са всевъзможните фланкъри на "Far away" на AVON. Почти се бях отказала от AVON, но специално за някой от тях ще направя изключение. Пирамидите изглеждат много привлекателно.

# 549
Здравейте! Много ви моля за по едно "да", или "не". Имам възможност, да купя на добра цена  " Bois d'amande". Заради бадеми те, заради ванилията, не обичам цитруси в парфюми (заради лош спомен)... Много разчитам на вашето мнение! Остана то, за да променя решението си, евентуално. Благодаря! Blush

# 550
На мен ми харесва. Нямам го, но съм го тествала. По принцип обичам бадемите в парфюм.

# 551
Здравейте! Много ви моля за по едно "да", или "не". Имам възможност, да купя на добра цена  " Bois d'amande". Заради бадеми те, заради ванилията, не обичам цитруси в парфюми (заради лош спомен)... Много разчитам на вашето мнение! Остана то, за да променя решението си, евентуално. Благодаря! Blush
Няма цитруси в този парфюм. Вземи си го мек и хубав е, женствен е. Не е силно излъчващ, но не и не и нужно.

# 552
Благодаря! HeartМного ми беше нужно. Hug Ще го! Хубав ден! Heart

# 553
Добро утро и от мен, бързо възстановяване на lili 78 пожелавам и честито на Джуд на патеричка! Flowers Hibiscus

Времето все не ми достига напоследък, но ви чета с интерес. Klodilia, много приятна случка с обаждането по телефона, дано скоро пристигне желаният парфюм при теб! Flowers Four Leaf Clover

Eelishka,  докато се наканя да пиша, вече си получила страхотни предложения.
Мога да добавя една интересна, макар твърде подправкова за мен ванилия на Mona di Orio,
https://www.fragrantica.com/perfume/Mona-di-Orio/Vanille-12958.html
а защо не и стария и бюджетен Lalique https://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-Le-Parfum-1840.html, ако понасяш дафинов лист.
Помня, че не харесваш особено ирис, но да ти напомня за Bois d' Iris, любима за мен леко тамянова ванилия.
Vanilla Anise Jo Malone, лек и акварелен аромат на ванилия, звездовиден анасон и резене, но с нищожна трайност, иначе с много естествено, хладно излъчване.

Аз се сдобих с една Donna Valentino ( купих си тестер и се случи оригиналната - Piug версия).
Водих я на кратка разходка по италианското крайбрежие и се чувствах прекрасно с нея, много мил, женствен парфюм!
Бях си отделила последния следобед за посещение на местна нишова парфюмерия, но докато стигна до нея, стана 13.30 и заварих собственичката, която заключваше и любезно ме покани да се върна към 17 ч, защото излизат в обедна почивка! Joy
Живот си живеят тези хора!
Така и не успях да вляза, а си бях набелязала доста неща за проба.

Открих един интересен османтус - La Panthère Parfum Cartier
https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/La-Panthere-Parfum-62708.html
Много ме изненада този парфюм, почти нищо общо с останалите Пантери няма - ретро шипър е, с чудесен османтус и щипка бели цветя - вече в списъка ми за покупки.
Хубав ден на всички! Nature Sunny

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 11:41 от silver pearl

# 554
Момичета, дали може да ми кажете дали става да се закупи без проба. Благодаря.Mancera Roseoud & Musc ❤️
Mancera съм тествала 5-6 аромата и не ми харесва в какво се превръщат върху мен. Не бих купила без да се напарфюмирам хубаво

Cuir de Nuit Yves Rocher е много хубав парфюм за есен/зима, цялата им серия заслужава внимание

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 11:30 от Al Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт