Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 72 221
  • 808
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Adults лекинко ми е странен този смокинов аромат, на моменти усещам шоколадов нюанс.  Поднових защото сутринта пръснах само 4 апликации и след около 2-3 часа нямаше никой. Може и да му е студено. Ще остане в колекцията.

# 496
  • Франция
Страхотна история, Klodilia, благодаря ти, че я сподели! Simple Smile Подтикна ме най-сетне да си поръчам пробички от Anamcara, за което уж отдавна се каня, а пък някак ми липсваше ентусиазъм да тествам нови парфюми напоследък. Сега ги чакам с нетърпение.Hearts

# 497
Минавам само да се похваля, че си намерих моя парфюм с тамян - Comme des Garcons Floriental. Не ме бива в описанията, но е прекрасен, точно какъвто го исках и си го представях. Благодаря на всички за предложенията и специални благодарности на Клодилия Hug

# 498
Klodilia невероятно преживяване си имала, представям си колко  е било вълнуващо!:smile:  Много харесах някой от нещата които пробвах на Dusita, Erawan  ми се е настанил в уиш листа, а Anamkara е много хубав парфюм и e крайно нетипичен белоцветник! А за Atelier Materi  непременно ще споделя, само да ги проуча още малко. Първите ми впечатления са позитивни,  определено са ниш, някой техни парфюми твърдо няма да са за всеки и няма да са лесни за харесване, но  със сигурност са интересен бранд, който си заслужава теста.Simple SmileБлагодаря за споделеното за Après L'Ondée , интересно ми беше да прочета, ще го търся за проба , но ми се струва че за любители на ирис и виолетка ще е много лесен за харесване.Hug

# 499
Парфюм и песен за днес:
https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Legni-Fruttati-7412.html
и
https://www.youtube.com/watch?v=GSLSwwkLRW0

Legni Fruttati е вероятно най-реалистичната круша в парфюм, на която съм попадала. Действително е безгрижен аромат, който може да ти оправи настроението в някой мрачен ден. Благодаря за препоръката на Deetron!

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 05:50 от bell_87

# 500
  • София
Miyako, радвам се, че си се вдъхновила и дано се оправдаят надеждите и очакванията ти за Anamcara. Hug Или пък дори да не се оправдаят, да си приятно изненадана, както аз бях с този парфюм, който на хартия съдържа много ноти, които уж не са мои. Simple Smile Ще чакам с интерес да споделиш впечатления. А Писара беше супер мила, каза, че ако имам път към бутика, ще се радва да се запознаем - та си пожелах и това да се случи някой ден... Simple Smile Изглежда е много отворена за директна комуникация с клиентите, което е чудесно.
Unterdenlinden, радвам се, че ти е било интересно интервюто, и аз го изчетох на един дъх. Simple Smile Колкото и миниатюрно надникване в света на Мал да е, според мен в него си личат страстта и размахът му. Вечното търсене на нещо различно и прекрасно - това ме пали и мен, макар че Светият Граал е непостижим в това хоби, малко или много важи максимата, че най-прекрасният парфюм е този, който все още нямаме, както казва любима приятелка. Heart Bowtie
Fearnot, ееее, страхотни новини! Чудесно е, че си намерила точния тамян, много се радвам! Tada И много прекрасни ароматни дни с него ти пожелавам! Flowers Hibiscus
BoMarina, да, беше малко сюрреалистично, но в същото време много приятно. Simple Smile Erawan ми е вторият любимец, прекрасен е, но сега чакам пак мостра от него, понеже лятото ми се видя тих и леко нетраен, искам да видя в хлад как ще е. Иначе композицията е чудна. Чакам и мостричка от Moonlight in Chiangmai, да видим как ще се представи. Почвам да се притеснявам отсега за Аtelier Materi, ама все пак ще изчакам да прочета малко повече. Grinning Hug
Джуд, честит рожден ден! Здраве, късмет, добри хора и красиви парфюми да има около теб! Heart ExlTadaBalloon

Парфюм за деня беше Feu De Bengale Lesquendieu. Не издържах - предадох се и го купих. Не ми дава мира от година и половина, а това се случва доста рядко вече. Blush
Песен за деня:

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 20:36 от Klodilia

# 501
Писара е прекрасна жена. Жизнена, красива, талантлива. Писала съм си с нея в социалните мрежи и е очарователна.

# 502
Girl of Now Elie Saab  е приятен парфюм, женствен, с бадеми.
Освен него  се сещам и за L'instant Magic , но той е по-скоро пудрен и за мен леко неприятен.
Избягвам тази нотка, наистина е трудна.
Bois farine l'artisan има страхотни бадеми, с много яка горчивина, тези дни си го извадих, бях го забравила в последно време.

# 503
  • Пловдив
Днес сутринта се полях стабилно с новата си придобивка.Едновременно свеж и траен над 10 часа ,чак не мога да повярвам.Очарована съм.Имам си нов любимец .

# 504
Не знам защо, но този парфюм ми възбуди любопитството. Може би, защото свързвам някои песни на Б. Айлиш с определено настроение (както свързвам мои парфюми с определени събития, сезони преживявания), може би защото бутилката ми харесва как изглежда - хем е тъмна, хем е лъскава, хем не е претруфена, хем е нестандартна и сама за себе си за бутилка парфюм е прекалено. Но ми изглежда изискано, в сравнение с напрмер обувката на Carolina Herrera.
Срещали ли сте някъде пирамидата му?
Скрит текст:
https://www.vogue.com/article/billie-eilish-on-launching-her-first-fragrance

И една песен:

# 505
  • The Evergreen State
Джуд честит рожден ден и от мен! Много здраве и щастие!

Есента при нас е в пълна сила, купчини жълти листа по тротоарите, а ако не вали и има слънце всичко е обагрено в червено и жълто.
В момента кротко си вали а аз съм се кротнала на дивана с чаша вино. Парфюм за деня е Miss Dior EDT.
Нямам музика за деня, имам сериал за деня - най-накрая се наканих да изгледам House of Cards по Netflix.

Честито на всички с нови придобивки, със здраве да си ги ползвате!

# 506
  • София
Скрит текст:
Парфюм и песен за днес:
https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Legni-Fruttati-7412.html
и
https://www.youtube.com/watch?v=GSLSwwkLRW0

Legni Fruttati е вероятно най-реалистичната круша в парфюм, на която съм попадала. Действително е безгрижен аромат, който може да ти оправи настроението в някой мрачен ден. Благодаря за препоръката на Deetron!

Джуд, честит рожден ден, макар и със закъснение! Здраве и късмет!

bell_87 - Много се радвам, че тази мила и уютна круша на Лерборарио ти е допаднала. Благодаря за доверието, че си го тествала. С радост и настроение да го ползваш  Flowers Pear Nature Sunny

Джуд, честит рожден ден, макар и със закъснение! Здраве и усмивки ти желая.Flowers RoseWine GlassCake

# 507
Благодаря ви много! Сложих си вчера Black Opium на курсовете, които посещавам, и едно момиче каза, че ѝ мирише на парфюм. Дано да е имала предвид моя, хаха!

# 508
  • София
Мен пък вчера ми направиха няколко комплимента за Либра Интенз. За мен е секси дъвка, днес съм с не толкова секси дъвката- Хипноуз. Grinning

# 509
Между другото, срокът на годност на Black Opium пише, че е 24 месеца. Дали е заради маслата в него? Доста мазен седи като се пръсне.

Общи условия

Активация на акаунт