Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 72 207
  • 808
  •   1
Отговори
# 510
Най-после ми кацна Angel's share, откакто е излязлал го мисля и искам. Дори не си направих труда да го пробвам, защото знаех, че ще ми хареса. Точно такъв, какъвто си го представях е. ❤️ Всякакви алкохолни мечти в парфюм са задоволени 🤗

Песен на деня и последните дни изобщо

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 22:13 от tuali

# 511
Здравейте Simple Smile Търся по бюджетен  парфюм(60лв-70лв) на този етап. Харесвам силни,трайни и шлейфови парфюми по принцип.Знам,че в този ценови клас не мога да очаквам кой знае какво,но все пак Simple Smile
Ползвала съм :Nina Ricci -Ricci,Ricci,Min Guerlain,Girl of now,Zadig&Voltaire This is her,Dior Addict  и тн.  Колебая се за Roshas Byzance,Chopard Wish-него съм го ползвала преди едно 10г в Германия.По-спомен беше хубав,но честно казано от тогава не съм го и помирисвала даже 😂.Ще се радвам някой,ако сподели мнение за тези двата Simple Smile Като трайност(макар,че е индивидуална). На този етап мога да отделя до въпросната сума,но ако предложите и нещп плюс+10-15лв не е проблем Simple Smile Благодаря ви ❤.Ваниломан съм,харесвам и tonka bean😃.Установих чрез тази група и фрагрантика,че присъства в повечето ми аромати ,които съм купувала.Признавам си,преди не гледах съставки и тн.Купувах ей така 😂😂.Хубав и усмихнат ден ❤

# 512
Roshas Byzance пробвай.

# 513
Montblanc Signature

# 514

Денси прочетох някъде ,че е подобен на Адикт? Така ли е до някъде?Ако е така ще е 6 😂😂.Благодаря ❤

# 515

Денси прочетох някъде ,че е подобен на Адикт? Така ли е до някъде?Ако е така ще е 6 😂😂.Благодаря ❤
Да, има прилики. Писала съм му подробно ревю, прочети, ако искаш.

# 516

Да, има прилики. Писала съм му подробно ревю, прочети, ако искаш.

Да ще хвърля едно око. Просто напоследък,нямах време да следя тук в темата ❤ и тн.Ще прочета.Благодаря ви дами.

# 517
Bulgari_bs, погледни и Bouquet D'Oro L'Erbolario, много бюджетен и сполучлив пудрено-ванилен аромат. Прилича на Hypnotic Poison Dior.

# 518
Bulgari_bs, погледни и Bouquet D'Oro L'Erbolario, много бюджетен и сполучлив пудрено-ванилен аромат. Прилича на Hypnotic Poison Dior.

Туали признавам ,че за сефте го чувам 😂.Ще разровя в интернет Simple Smile за него. Мисля,че пък благодарение на теб преди време се сдобих с Аура Мюглер(ако не бъркам потребителското име ) Така,че благодаря за информацията.Ако не ми беше ограничен бюджетаааа,знам аз какво искам амаа 😂😂😂.Хубав ден ☺❤

# 519
Не е било от мен. Аурата само съм го пробвала, не съм го имала никогаш 😀
Ерболарио имат на няколко места магазини, та могат да се пробват, зависи къде си.
 Кое искаш при неограничен бюджет.?

# 520
Не е било от мен. Аурата само съм го пробвала, не съм го имала никогаш 😀
Ерболарио имат на няколко места магазини, та могат да се пробват, зависи къде си.
 Кое искаш при неограничен бюджет.?

Значи съм объркала 😂.Извинявяй 🙄❤

# 521
  • Стара Загора
Здравейте, някой с мнение за Tom Ford Fougere Platine EDP? Трябва ми дървесен, зелен парфюм за мъж.

# 522
Подкрепям Денси - щом си ваниломан, ще ти хареса, а е и доста траен (поне при мен).

# 523
Да, много траен и излъчващ е. Има и красива празнична за мен бутилка.

# 524
Подкрепям за Byzance няма да сбъркаш при мен е също много траен, издържа по цял ден с два-три пъти в сутринта Препоръчвам го!

Общи условия

Активация на акаунт