Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви парфюми планирате да носите през есента?
Какви са впечатленията от различни парфюми, като Elixiir Des Merveilles и L'Ambrе des Merveilles?
Какви са впечатленията от парфюма La Nuit Caressе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви парфюми планирате да носите през есента?
Формулярът разкрива разнообразие от планирани есенни парфюми. Някои от тях включват Bvlgari Omnia Zahera, Kenzo World Intense, Allure Sensuelle, Eau de Merveilles L'Elixir, L'Ambr des Merveilles Absolue, Mon Guerlain Eau de Parfum Intense, Noir pour Femme Éclat d'Or et други. Всеки споделя предпочитанията си, подчертавайки уникалните качества на всяко парфюмно изживяване.
-
Какви са впечатленията от различни парфюми, като Elixiir Des Merveilles и L'Ambrе des Merveilles?
-
Какви са впечатленията от парфюма La Nuit Caressе?
-
Какви са впечатленията от парфюма Black Opium Neon?
-
Какви са впечатленията от парфюма Wood Sage & Sea Salt?
Трайността при мен е много добра, поне 7-8 часа, но аз и с Ирисовата Инфузия нямам проблем (въпреки че за някои хора е нетрайна) - пръскам по-щедро от нея в по-топло време и си я усещам много интензивно часове наред. Най-нетрайна и тиха от трите Пради, които имам, е Бадемовата Инфузия (Infusion d'Amande), но пък е толкова мила и ненатраплива, че си я нося с удоволствие, особено в ситуации, в които не е уместно да съм със силен парфюм или съм уморена, но все пак ми се носи нещо приятно и комфортно.

, съответно няма как да мине без поне няколко слушания на едноименната песен, и без друго заваля:

разкажи повече за новата си придобивка. 

Много ми допада велурът в него, тъй че с удоволствие ще тествам Leder 6 J.F. Schwarzlose Berlin, харесала съм и още нещо на марката, мисля, че беше това: 
и написаното по-горе изобщо не ми разваля удоволствието от аромата. Струва ми се, че дори ми харесва повече от A la Nuit, който (поне за мен) си остава олицетворение на перфектния жасмин. Fils de Joie, което в превод буквално значи мъжка курва, се разкрива хладно и плодово, в началото бях сигурна, че усещам вишни. Медът, слава богу, не е мръснишки, даже понякога трудно го долавям. Върху текстил обаче, медената нотка стои с дни (макар че с този цвят не знам кой би се осмелил да пръсне върху дрехи)