Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 861
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 480
Аз днес вече получих мейл утре да си чакам поръчката от Скарлет.
Да ви кажа още колко неща искам да поръчам. Едвам се удържам 🥴

# 481
Кода Welcome10 само за първа поръчка ли е,че ми го дава невалиден.
Да.
Ако ще и злато да продават  parfumi-shop, аз съм пас, но ще ви чета с удоволствие.
Изкушавате ме с тези червила на ТФ и с нищо друго.

# 482
И аз се чудя какво стана с gopretty...

# 483
Кода Welcome10 само за първа поръчка ли е,че ми го дава невалиден.

не приема го пак

# 484
Ако ще и злато да продават  parfumi-shop, аз съм пас, но ще ви чета с удоволствие.
Изкушавате ме с тези червила на ТФ и с нищо друго.
А защо? Каква са я свършили parfumi-shop?

Много ме изкушават червила и лакове Simple Smile
Сега ще гледам

# 485
Нищо особено не е станало, само парфюми на цена за два - три  грама злато, не че е лош сайта.
Обичам червила, даже много, а лакове накупих лятото Опи от емаг (не съм ги поглеждала наскоро как се движат като цени).

# 486
  • София
Че те много парфюми струват повече от 2-3 грама злато Grinning

# 487
Определено е така Wink, но да не спамим повече. Всеки е свободен в решенията си.Wink

# 488
Поръчах и аз гримове от Том Форд Joy Не издържах на напрежението!

# 489
  • София
Момичета, много съм разочарована от гет. От 15 парфюма в опит да поръчам в рамките на 2 месеца нямаше нито един наличен! А в сайта примамливо стоят толкова много парфюми и уж всички в наличност...

# 490
Много съм впечатлена от Скарлет, продуктите им са 100% оригинал и са страхотни.Червилото и фдт ухаят супер луксозно, подготвям нова поръчка от тях.Страхотно е да имаме такива продукти на тези цени, палче от мен за тях, нямам търпение и за палитрата.Една бърза снимка от мен
Какви срокове на годност излизат на твоите неща? Интересно ми е в какъв диапазон горе-долу са различните работи, та да знам и за друг път какво да очаквам...

# 491
  • Стара Загора
Skin15  - 15% на продукти грижа за кожата в Скарлет.

A aз получих имейл за  15% намаление именно за грижа за кожата, но за големия брат Делириум. Grinning
Иначе тази вечер направих поръчка в Скарлет - 2 парфюма и 2 червила. Не можах да издържа, като ви гледам как се хвалите всички. Rolling Eyes Laughing

# 492
И аз поръчах Килиан от Скарлет. Бях се зарекла да не купувам повече парфюми до Нова година, уви. 😂

# 493
Тази сутрин се усетих че нямам съобщение от Спийди по Вайбър за доставка до адрес. Те вече не работят ли в събота?!?
Скарлет са ми пуснали вчера поръчката, а ще я получа чак в понеделник според мейла (който от вълнение не съм дочела).
 Мрън! Не ме устройва това. 😑

# 494
Момичета, благодаря за отзивите за Скарлет. Прочетох последните страници и се колебая относно това колко "свежа" е козметиката, главно на Том Форд.
Значи причината нещата в сайта да са толкова поносими откъм цена е защото са малко по-старички (но все пак в годност), нали така? Само като сравня цената на по-новите в https://www.tomford.com/beauty ... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт