Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 883
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, благодаря за отзивите за Скарлет. Прочетох последните страници и се колебая относно това колко "свежа" е козметиката, главно на Том Форд.
Значи причината нещата в сайта да са толкова поносими откъм цена е защото са малко по-старички (но все пак в годност), нали така? Само като сравня цената на по-новите в https://www.tomford.com/beauty ... Grinning

Чуденката тук беше основно дали са автентични или направо с изтекъл срок.
Оказа се нито едно от двете, иначе ясно, че с преполовен срок на годност цените ще са такива. Но са си в срок. Аз съм много доволна от всичко. Опаковките са напълно изрядни, не са прашасали, смачкани или ритани по складовете (поне не изглеждат така). Палитрата, която поръчах има още  цели 17 месеца годност, а за сенки специално, никога не ме е притеснявало да ги ползвам и малко прескочили обявения срок. Разбира се, не бих купила с вече изтекъл такъв.

# 511
Бихте ли поръчали това? От 2019та година произведено ще бъде ли много притеснително?

# 512

И аз поръчах две червила.Къде виждате бач кода на червилото на ТФ, за да го проверя?

# 513
Бихте ли поръчали това? От 2019та година произведено ще бъде ли много притеснително?

Това специално не, защото се намира на подобна цена и в редовните магазини, когато има намаления

# 514
Благодаря Tuali ❤️

# 515
  • София
Получих си пратките и аз. Simple Smile
От fragrancetale поръчах сета с отливки на Wesker.

Добавили са и мострички, подарък.

От Скарлет поръчах три лака за нокти, колкото и да се колебаех дали да го направя. Не съжалявам.

Извинявам се за лошото качество на снимките. Pensive

# 516
  • София
И аз поръчах вчера от scarlet гримове и парфюм. Чакам с нетърпение. ☺

# 517
Загубих бройката на поръчките от "Скарлет" ☺
Парфюм поръчах само на мъжа ми, че е спрян и не се намира, а той най-много си го харесва.
Нямам никакви забележки. Поръчките от четвъртък дойдоха в петък, а от петък - днес. Чакам и още.
Пожелавам им да запазят това ниво, да обогатят асортимента и потребителите да са само доволни!!!

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 12:24 от Tsugumi_

# 518
Май всички се побъркахме. И аз поръчах оная вечер, още не съм ги получила, а се оглеждам за още.

# 519
  • София
scarletbeauty ще го опоскаме, чудни цени Grinning , пуснах втора поръчка с гримове.
jsq, Chopard Bigaradia, Moschino Funny!, Le Jardin de Monsieur Li, Mugler Cologne , Paradiso Azzurro Roberto Cavalli, Pop Bluebell Stella McCartney, Bright Crystal Versace.

# 520
  • Sofia
Моите парфюми от Скарлет са перфектни. Adults ми хареса,  млечно смокинов, само откъм трайност можеше и по-добре.
Сега чакам няколко лака и червила Tom Ford.

# 521
Поне разбрах, че само аз не се гримирам 😄
Честито на всички нинджи, за 3 дни им извадихме въздуха на Скарлет бюти 😆

За трайността на Adults сте прави, аз имах друг спомен, стоеше на ръкава ми до изпиране. Даже ми се стори доста силен парфюм тогава, а от вчера пръскам и е много краткотраен.

# 522
Тази сутрин се усетих че нямам съобщение от Спийди по Вайбър за доставка до адрес. Те вече не работят ли в събота?!?
Скарлет са ми пуснали вчера поръчката, а ще я получа чак в понеделник според мейла (който от вълнение не съм дочела).
 Мрън! Не ме устройва това. 😑

Аз поръчах в четвъртък сутринта, но също ще дойде в понеделник.

# 523
В Parfumi shop има ли сега код?
Не виждам на сайта, а нещо и мейл не съм получавала скоро. Какви са им условията за отсъпки в момента? Някой знае ли? Simple Smile

# 524
  • София
Пробвах "summer", Lale_Lili. Дава допълнителна отстъпка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт