Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 96 061
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 540
Irina33, не ми зарежда и двата линка.
Ако искаш прати на лично 👍

# 541
Момичета някакви идеи от къде мога да намеря Truth or Dare на Мадона, спрян е и го търся от толкова време
Скрит текст:

# 542
  • Стара Загора
Нероли Амара на 70 лв в parfimo?
Да не би да е грешка?
Аз съм си пуснала известията и преди 2 седмици заредиха продукт на 123 лв. Бяха няколко бройки и бързо се изчерпа. След 4-5 дни пак пуснаха, но отново свърши.
Май месец го имаше иначе.
Тогава го следях и продукта струваше долу горе същата цена, а тестера по спомен беше 110 лв. Имаше код за отстъпка и се чудех, но в този сезон не ми издържаше и пасувах. Включих си известията, та затова не вярвам да е струвал 70 лв.
Аз си имам от размяна вече и не търся, но ако получа имейл за наличност отново мога да сигнализирам. Цената под 100 лв няма да е със сигурност, убедена съм.
В Дъглас са по 275 редовна, а и вече всичко хвърчи нагоре. Рядко има добри промоции.

# 543
  • София
https://www.parfimo.bg/giorgio-armani-emporio-armani-diamonds-vi … um-za-jeni-50-ml/

GIORGIO ARMANI EMPORIO ARMANI DIAMONDS VIOLET
Eau de Parfum за жени 50 ml - 72 лв.

# 544
  • вкъщи
Момичета, аз усилено издирвам червения Бушерон. Моят свърши, а ми е любим.Ако го видите някъде, свиркайте.

# 545
И аз го издирвам,ако го видя ще свиркам,но май е неналичен навсякъде.Да не е спрян?

# 546
Може да имат затруднения с доставките, с доста неща е така.

# 547
  • София
Привет, от мен 2 бързи отзива.
От нотино скоро не бях пазарувал, но се оказа, че там има изгодни глави за четки за зъби на филипс и реших да поразгледам. Резултата - видях, че нотино са заредели доволно доста неща на Afnan Animal Heart Eyes Cat
Веднага поръчах: Afnan Supreme Amber
Скрит текст:

Fragrance Notes: Fruity, Blackcurrant, Pineapple, Bergamot, Amber, Woody, Vanilla, Musk

Страхотен!!! Cupid Поредна хитова арабска находка.
Интересното е, че нотино пратиха техния дискавъри бокс - The magic of italian brands, с 5 проби на Валентино, Армани и Прада. Приятна изненада. Hands Plus1
Скрит текст:

От Парфимо също съм доволен - от там поръчах за приятелка Carner Barcelona Danzatoria 50мл - дойде перфектно опакован за около 6 дни.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 12:13 от Deetron

# 548
  • София
И от мен един онлайн магазин☝️. Находки не зная дали има. Цените ми се видяха доста високи, а секцията с промоции на мен не ми се отваря. Възможно е и да сте го обсъждали някога и да съм пропуснала.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 10:21 от amia_a

# 549
Направих и аз поръчка от Скарлет да не остана назад. Козметика Том, пулих се бая време уж да не избера нещо старо, ще снимам като получа. Парфюм няма каквото искам.

# 550
Направих и аз поръчка от Скарлет да не остана назад. Козметика Том, пулих се бая време уж да не избера нещо старо, ще снимам като получа. Парфюм няма каквото искам.
Мога ли да попитам как разбирате кое е старо!?

# 551
Не мога точно аз да ви отговоря. Карам на усет. Писано е по темата. Гледах ревюта специално на червила и по датите.

# 552
  • Sofia
Аз имам закупен тестер на „VC & A Néroli Amara“  през ноември 2019 г. от „Парфимо“, на стойност 86,60 лв. Доста го дебнах и аз, но определено си заслужава, свежо и цитрусово много нежно  и „класно“ балансирано ухание, което е и  доста добра и осезаема трайност. За лятото е прекрасен.

# 553
Аз имам закупен тестер на „VC & A Néroli Amara“  през ноември 2019 г. от „Парфимо“, на стойност 86,60 лв. Доста го дебнах и аз, но определено си заслужава, свежо и цитрусово много нежно  и „класно“ балансирано ухание, което е и  доста добра и осезаема трайност. За лятото е прекрасен.
С капачка ли е? Flowers Tulip

# 554
Гланцовете за устни на MAC ги има в официалния им сайт и реших, че са от нови колекции (но не съм от разбирачите). Поръчах 2 различни за подарък. Ако дойдат ще снимам

Общи условия

Активация на акаунт