Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 95 979
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 840
Vesika тази палитра Violet Blond ли е?
Точно нея исках но така и ме я видях на сайта на Скарлет Sad

# 841
  • Бургас
Цената на Мон едп в Парфимо и то за 100-ца, че и още 10мл. отгоре е супер.И от мен глас за Мон ЕДП, той е най- хубавият за мен от линията.

# 842
От Скарлет не поръчах парфюм,защото нищо не ме грабна. Относно гримовете се притеснявах за срока, та в крайна сметка поръчах една четка за лице на MAC. Днес прочетох,че поръчката на Денси със същата четка (видях я от нея в съседната тема) не е изпратена и тотално бях отписала и моята. Преди 10 минути обаче получих съобщение от Спиди за доставка утре. Нямах никакви имейли за движение или дори за регистриране на поръчката.Радвам се,че ще я получа, но определено нещо не им е окей системата. Редно е,поръчалите първи да получат продуктите.В тази връзка, Денси,ако желаеш четката, пиши ми,ще я пренасоча към теб.🌺

# 843
Аз получих поръчка от Скарлет - на Том Форд гланц за устни и къшън. Едното има годност още 1 месец, другото - още 2. От 2018та ги дава в сайта за проверка.

# 844
Отново похвално за eMAG с безплатна доставка и -20%с код. Кашончето пристигна опаковано добре. Парфюма запечатен ! Препоръчвам !

# 845
От Скарлет не поръчах парфюм,защото нищо не ме грабна. Относно гримовете се притеснявах за срока, та в крайна сметка поръчах една четка за лице на MAC. Днес прочетох,че поръчката на Денси със същата четка (видях я от нея в съседната тема) не е изпратена и тотално бях отписала и моята. Преди 10 минути обаче получих съобщение от Спиди за доставка утре. Нямах никакви имейли за движение или дори за регистриране на поръчката.Радвам се,че ще я получа, но определено нещо не им е окей системата. Редно е,поръчалите първи да получат продуктите.В тази връзка, Денси,ако желаеш четката, пиши ми,ще я пренасоча към теб.🌺
Благодаря ти много, Прекрасно момиче. ❤За теб си е, честита да ти е. Четката е много хубава, добре, че си я взела.

# 846
  • Пловдив
Сайтът е ОК. Детето получи много подаръци от там. Купих и за рождени дни на приятелките и. И за Коледа. Аз не се чудих дали да поръчам и още имаше наличности. То беше ясно, че ще се изчерпа и без друго ограничения асортимент. Докато умните се наумуват и лудите се налудуват. Декоративна козметика ползвам само на Герлен, но за децата имаше идеални предложения.

# 847
  • София
Още едно предложение от Парфимо: https://www.parfimo.bg/jil-sander-sun-eau-de-toilette-za-jeni-30-ml/ - 19лв.

# 848
Това и за без пари не го вземам. Отвратителен за мен! Предупреждавам, в случай че някой реши да стреля на сляпо.

# 849
  • София
И аз с мейл от Скарлет, че  четката на Mac ме чака утре в офис на Спиди. И от Спиди имам мейл за същото.

# 850
Каква беше цената на комплекта Мон 100-тица?

# 851
  • Пловдив
153лв мисля, че беше.

# 852
  • София
Ellalv,  и от мен глас за МОН ЕДП. Интенз ми идва леко унисекс.
Phoenix_, благодаря! Ружът е цвят Inhibition, избрах го по ревюта и мнения, че стои много естествено, какъвто ефект търся.
Lale_Lili, Moonlit Violet e. Напоследък ме влече лилаво.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 08:09 от Vesika

# 853
Направих нова поръчка в Скарлет с гримове, да видим.

# 854
Направих нова поръчка в Скарлет с гримове, да видим.
Какво си избра?
Аз съм сложила един парфюм за подарък (ако е без целофан ще го върна на мига), едно червило и се колебая за едни сенки на ЕЛ и едни на ТФ

Вчера сутринта ми казаха, че ще ми пратят код за отстъпка заради отказаната първа поръчка, но така и не получих нищо :/ което е леко дразнещо - добавям, писах им мейл и върнаха отговор с отстъпка.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 11:32 от Al Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт