Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 96 094
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 600
  • sofia
Аз все още нямам движение по поръчката от Скарлет, която направих в петък. Sad
и при мен така... сега разбирам, че не съм сама и това малко ме успокоява 🙂

# 601
Взех си червилото на Том от Скарлет. На 1 година е. Мирише и се усеща луксозно. Нямам забележки. Към самото червило имам… хем е мат, хем е sheer, но поне е с цвета на устните ми, та става my lips but better
Може ли линк към червилото?

Заповядай
https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-oostni-cherbila/boys-clutch … -lips-08-2gm-07oz
Цветът ми е Марио.

# 602
  • София
И моята поръчка от Скарлет пристигна! Всичко точно!
Скрит текст:

# 603
  • Пловдив
Къде му е отвора за пръскане на тоя Килиан? Simple Smile

# 604
  • Бургас
Къде му е отвора за пръскане на тоя Килиан? Simple Smile
Топката е флакона, а кубчето е един вид капачката

# 605
Такаааа, аз няма да си получа поръчката от Скарлет от миналия четвъртък. Имали проблем с наличностите и не могат да ми отговорят как хора с по-късни поръчки си получиха парфюма, а за мен е свършил 😂😂😂.... Нищо. Тъкмо ми спестиха едни пари.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 17:51 от лорелай

# 606
  • Стара Загора
Току що ми се обадиха и ми отказаха поръчката от Скарлет. Имало объркване на софтуера, оправяли го. Извиняваха се..... Пак код за отстъпка... Ами парфюма исках, не код за отсткъпка. Така, че не се надявайте много да го получите. Поръчката ми беше от четвъртък. Ами разочарована съм пък Rage

# 607
  • Бургас
Кой парфюм?

# 608
И аз имам поръчка от четвъртък и никаква информация нямам до този момент.Явно и аз няма да получа нищо.

# 609
  • Стара Загора
Adults Kilian

# 610
В Делириум има отстъпка 20% с код GALIA20. Angels' share излиза 281.60. Последните кодове не важаха за Килиан, но този хваща.

# 611
  • Бургас
50 ml имаше днес на сайта. Нищо, може да е за добро. Можеше пък хич да не ти хареса.

# 612
Не съжалявай, радвай се, че не си го получила! После може би трудно щеше да се отървеш от него. Ще го има доста в размените, това е труден парфюм.

# 613
На мен не ми е труден, по-скоро приятен, без да  е нещо специално. Нa разходка в горaтa го слагам .

# 614
  • Стара Загора
50 ml имаше днес на сайта. Нищо, може да е за добро. Можеше пък хич да не ти хареса.
Вярно е, хората са го казали - всяко зло за добро Innocent

Общи условия

Активация на акаунт