Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 96 063
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 585
Аз поръчах в петък сутринта от Скарлет и тази сутрин куриерът ми я достави. Взех Adults на Kilian. Пристигна добре опакован и с мостричка на Emanuel Ungaro For Her.

# 586
effe, благодаря ти, 7 лв ми излиза отстъпката, няма да се занимавам.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 20:04 от bubanka

# 587
  • Стара Загора
И моята поръчка от Скарлет все още не е изпратена, а съм я направила в четвъртък. Звънях им, но не вдигат. Не знам какво се случва. Може би пак ще ми я откажат.

# 588
Аз все още нямам движение по поръчката от Скарлет, която направих в петък. Sad
И при мен е така.
А дали променят статуса на поръчката, когато я изпратят? При мен стои статус order.

# 589
  • Пловдив
Звънях в събота на Скарлет, не вдигна никой и днес ми върнаха повикването от Делириум. След като обясних, че искам да анулирам първата поръчка, жената поиска номера и каза, че ще предаде на колегите си от Скарлет. Иначе писах мейли, ма нищо още...

# 590
  • Бургас
Звъняла съм точно три пъти на Скарлет и всеки път са ми вдигали и то много бързо.Много, много доволна съм от продуктите им.

# 591
И моята поръчка от Скарлет все още не е изпратена, а съм я направила в четвъртък. Звънях им, но не вдигат. Не знам какво се случва. Може би пак ще ми я откажат.
И при мен е същата история.

# 592
И при мен е така.
А дали променят статуса на поръчката, когато я изпратят? При мен стои статус order.

Статуса не се променя, защото в профила ми все още виждам, че си стои със статус order, а аз вече я получих.
След първият мейл за успешно регистрирана поръчка, получих втори с потвърждение че поръчката е изпълнена и изпратена към куриер с номер на товарителница.

# 593
Взех си червилото на Том от Скарлет. На 1 година е. Мирише и се усеща луксозно. Нямам забележки. Към самото червило имам… хем е мат, хем е sheer, но поне е с цвета на устните ми, та става my lips but better

# 594
Моята поръчка пристигна днес, елегантно опакована. Повечето са гримове, много съм доволна.

# 595
  • София
Взех си червилото на Том от Скарлет. На 1 година е. Мирише и се усеща луксозно. Нямам забележки. Към самото червило имам… хем е мат, хем е sheer, но поне е с цвета на устните ми, та става my lips but better
Може ли линк към червилото?

# 596
Някой да има код за Парфимо?

# 597
  • Стара Загора
И при мен е така.

Статуса не се променя, защото в профила ми все още виждам, че си стои със статус order, а аз вече я получих.
След първият мейл за успешно регистрирана поръчка, получих втори с потвърждение че поръчката е изпълнена и изпратена към куриер с номер на товарителница.

Ами значи остава да чакаме. Надявам се скоро да я получа. Парфюмите, които поръчах са Kilian Adults и Michael Kors Starlight Shimmer.

# 598
В Скарлет makeup15 намалява гримовете за три дни, прочетох сега в Инстаграма им.
Благодаря!
Харесала съм на ТФ сенки, един молив и лак, но нямам никаква идея как са като трайност

В моята поръчка имаше един от автоматичните моливи за очи, супер е като трайност и нанасяне. Чак, се замислям за още един, но сигурно пак ще има, та няма да се изхвърлям 😊. Сенките, които поръчах също са супер.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 16:33 от tuali

# 599
Кой цвят поръча ?😘

Общи условия

Активация на акаунт