Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 96 018
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 645
До вчера беше валиден кодът за 25% в Емаг, да. Аз обаче имам проблем с плащането, та може и да не я бъде поръчката ми. При мен сумата стои блокирана, а Емаг ме приканват да платя отново поради неуспешно плащане. Звънях им - при тях не виждат постъпила сума. Да съм изчакала няколко часа да видим сумата дали ще постъпи при тях или ще се върне при мен. Аз и не възнамерявам да плащам още веднъж; каквото такова.
От Скарлет също ни вест, ни кост...

# 646

Ако сте поръчали Adults няма да го получите. Имат бъг в системата и не отразява правилно наличностите им. Ще ви се обадят с предложение за компенсация - код за 15% отстъпка.

# 647
  • Пловдив
Звъннах в Скарлет, любезна жена отсреща...обясни, че и е предадено и са анулирали първата ми поръчка, за втората нямам мейл, но се обработва. Не е с Килиан.

# 648
Преди два дни Adults 50-та я нямаше на сайта, вчера и днес пак излиза като налична за последни бройки.
Сутринта проверих пак.

# 649

Ако сте поръчали Adults няма да го получите. Имат бъг в системата и не отразява правилно наличностите им. Ще ви се обадят с предложение за компенсация - код за 15% отстъпка.
Ами аз вчера звънях. Едно любезно момиче провери и каза, че всичко е наред и поръчката ми се обработва. Но дали е така... Може пък да спестя някой лев 😁
От Емаг ми потвърдиха плащането. Тъкмо мислех, че и от там ще спестя...

# 650
Преди два дни Adults 50-та я нямаше на сайта, вчера и днес пак излиза като налична за последни бройки.
Сутринта проверих пак.
Да, Нуки, излизат, но ги няма. На мен вчера ми отказаха поръчка точно за Адултс от четвъртък /14,10,2021г/, поради изчерпана наличност.

# 651
Моята също беше от четвъртък. След като в сряда не успях да се трансформирам в Принцеса, реших да се утеша поне с Adults. Имах мейл с потвърждение, че е регистрирана поръчката и в петък смс от Спиди. В събота си го взех. Всичко беше перфектно.

# 652
Получих поръчка от parfimo, всичко е супер, от двата парфюма за подарък единия е без целофан и няма как да го подарявам, но не го видях при прегледа, та сега си имам си Happy Chopard Bigaradia много приятен парфюм, но не ми пасва в момента, може би лятото, а може би ще го подаря

# 653
  • sofia
Привет, току-що говорих с милото момиче от Скарлет. В момента правят засичане до коя поръчка ще им стигне наличността на Kilian Adults.... т.е. към този момент не можа да ми отговори дали ще получа парфюма или не. Явно голям главоболие сме им създали Laughing
Уточни, че ще ми се обадят допълнително.
Стискаме палци да има наличности за онези от нас, които наистина го искат! Simple Smile

# 654
  • Стара Загора
Току-що получих имейл от Скарлет, че поръчката ми е предадена на куриер. Имайте надежда, мацки! Grinning

# 655
Няма как да не се похваля, защото не бях пазарувал досега от официалния сайт на Byredo.  Освен, че познавах ароматите, вече съм сигурен, че ще пазарувам отново, дори само да ми изпратят поръчката с такъв детайл.

Пратката дойде за 5 дни с DHL. Нямам никакви забележки.

# 656
Стискам палци на мацките с Kilian Adults Simple Smile
След някой и друг ден какъв аромат да търся из града? Шегувам се Simple Smile
Не посмях да поръчам без да съм тествала парфюма, при все че смокинята ме изкушава.

Няма как да не се похваля, защото не бях пазарувал досега от официалния сайт на Byredo.  Освен, че познавах ароматите, вече съм сигурен, че ще пазарувам отново, дори само да ми изпратят поръчката с такъв детайл.
Честити!
Хареса ми много Bal d'Afrique, но едно пръсване на ръката не ми е достатъчно, за да купя парфюм

ps* сега разгледах официалния сайт, имат много хубави гримове Simple Smile

# 657
Sunshine на добра цена според мен

https://www.parfimo.bg/amouage-sunshine-eau-de-parfum-za-jeni-10 … _campaign=product
Доста тестери на Амуаж са заредили

# 658
Sunshine на добра цена според мен

https://www.parfimo.bg/amouage-sunshine-eau-de-parfum-za-jeni-10 … _campaign=product
Доста тестери на Амуаж са заредили.                                         
Знаете ли дали идват с капачка?

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 20:27 от bubanka

# 659
Не, не змам. Мисля, че бяха писали, че са с тестерни капачки, но не съм сигурна дали беше за този или друг сайт

Общи условия

Активация на акаунт