Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 96 088
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • Neverland
Да. При някои сайтове /.de/поръчвам чрез профiла си в Amazon.Няма проблем с плащането.

# 632
cvetinkka  и аз благодаря за кода.
Отстрелях един FF Tom Ford. Heart Eyes
Единствено ме е яд, че няма Love By Kilian, но нищо,  явно ще избера с нещо друго да го заместя временно, за да уважа кода.Joy

# 633
Аз поръчах Angeles' share, реших че това ще ми е подарък от ММ за годишнината от сватбата в неделя Grinning

# 634
  • София
На мен не ми е труден, по-скоро приятен, без да  е нещо специално. Нa разходка в горaтa го слагам .
Да! И при мен така! ☺️
Ама, той бил сладък!
Аз очаквах, че едва ли не мъжки потен парфюм! 😁
Сладка смокиня с ванилия и много трайност!

# 635
  • София
cvetinkka , и аз благодаря за кода! Purple Heart
Поръчах това:
Скрит текст:
С код се получи добре. /За този Jo Malone си поръчвам пак лято като тазгодишното Simple Smile /
Сега си спомням, че точно октомври миналата година беше времето на големите отстъпки по сайтовете.

# 636
Докато гадая ще си получа ли поръчката от Скарлет (Adults между другото, на сляпо 😁), се възползвах от намалението в Емаг и отстрелях един Hot Couture Givenchy EDP. С кода за 25% се получи добра цена. Много ми е любим, но не съм го ползвала скоро. Дано не ме изненадат неприятно с нови формули...

# 637
Парфюмите от колекцията Extraordinaire на VC&A идват ли по няккаъв начин запечатани? Говоря за продукт, не за тестер. Красиви кутии, но има ли смисъл от тях? Питам, защото се чудя между тестер и продукт и не мога да се реша кое да взема.

# 638
  • София
Имат целофан. Ако не държиш на кутията, вземи си тестер.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 08:28 от magicjo

# 639
  • Пловдив
На мен така и никой не ми отговори и на двата мейла от Скарлет...Ни вопъл, ни стон. Прещат ли мейл поне за пратена поръчка или нещо такова? Как да разбера пращат ли ми нещо или не? Simple Smile

# 640
  • София
Изпращат имейл, да. Пиши им отново или звънни по телефона.

# 641
  • на земята
Докато гадая ще си получа ли поръчката от Скарлет (Adults между другото, на сляпо 😁), се възползвах от намалението в Емаг и отстрелях един Hot Couture Givenchy EDP. С кода за 25% се получи добра цена. Много ми е любим, но не съм го ползвала скоро. Дано не ме изненадат неприятно с нови формули...
Какъв е кода в ЕМАГ,излиза ми само за 20%
Мерси

# 642
  • София
Мисля, че беше до вчера кодът за Емаг - DEAL25.

# 643
Този беше до вчера -25 Deal

# 644
app  - от -10% до  -30%

Общи условия

Активация на акаунт