Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 96 097
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 615
cvetinkka , да си жива и здрава, благодаря! Черният петък дойде! Simple Smile

# 616
  • Sofia
В гръцката версия на Скарлет има по- голямо разнообразие на Килиън и подарък червило Том Форд при покупка от бранда. За който има възможност да поръчва до Гърция, няма доставка до други държави.

# 617
И  аз мисля, че ще има доста Adults в размените за всички, които не са успели

# 618
50 ml имаше днес на сайта. Нищо, може да е за добро. Можеше пък хич да не ти хареса.
Вярно е, хората са го казали - всяко зло за добро Innocent
Аз днес след обяд го поръчах, за сега поне не ми е отказан.

# 619
Carner Barcelona в parfimo на прелестни цени.
Промоцията на елинор отиде по дяволите.
Има Ambar del Sur за 139 лв, аз се добрах до една единствена бройка от makeup за 142 и съм just fine...

# 620
  • София
Ей, cvetinkka, как ме зарадва с този код за Делириум. Hug
Веднага поръчах рефил Angels' Share.
Чакам и две поръчки от Скарлет, за които им писах да ги обединят, за да не плащат две куриерски услуги, но ми писаха, че нямат техническата възможност да го направят. Важното е да ги получа, пък дали ще са в две кашончета или в едно, за мен е без значение. Simple Smile

# 621
И аз се чудя за кода за Делириум, точно за парфюм на Килиан. За черен петък дали няма да има по-голяма отстъпка? Не помня миналата година как беше.

# 622
  • София
Сайтът на Делириум е от тази година. Ако е имало някакви намаления за черен петък, е било само във физически магазин.

# 623
  • София
Върти ми се нещо  20% миналата година в магазините им, но не съм много сигурна.

# 624
При големи промоции съм забелязала, че Килиан рязко изчезват изобщо от сайта им, особено тези по-търсените...та аз се възползвах сега.

# 625
  • Neverland
Rolling Eyes
И  аз мисля, че ще има доста Adults в размените за всички, които не са успели
За Моя нос Adults /Kilian/е повече от невероятен...Но аз съм доста екстремна и непоследователна ...когато става въпрос за аромати Innocent
Ако трябва да го сравня например с Erba Pura /Xerjoff/ ,бих  поставила Adults на първо място.За мен  Erba Pura /Xerjoff/  е доста прехвален аромат ....но всеки има различен нос ,както и предпочитания
Хм,поръчах още една 100-ца ...Simple Smile

# 626
Точно, за Килиън повече от 20% не ми се вярва да дадат

# 627
  • Стара Загора
Днес се обадих на Скарлет да ги питам за поръчката ми от петък и ми казаха, че се била обработвала. Нямам нито мейл, нито от Спиди съобщение обаче.
Надявам се да дойде тази седмица. 😀

# 628
Банда, поръчвали ли сте от https://www.xerjoffuniverse.com/?

# 629
  • Neverland
Да. Simple Smile До адрес на Габко.

Общи условия

Активация на акаунт