Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 897
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 600
  • Сливен
И аз съм другата седмица.За именният ми ден/тази година/,ми изпратиха 10 лв,а миналата за рожденият ми ден пак 10.Така че,чакам си и тази година 10те лева. Grinning

# 601
Може ли за мен ваучера! Снощи им се разпадна апп-а, а точно си пазарувах нещо. Въобще не се сетих да отворя сайта и да проверя, дали той работи.

# 602
Току що ми донесоха Емечо! Е много е хубав! 😍🥰 Детето кашля и я оставих у дома,сега го гушка и разнася. 😁

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 15:16 от Anyyyone

# 603
И аз имам ваучер за 5 лв. от Емаг (нямам рожден ден скоро), обаче дори не отворих имейла, а направо го изтрих. Март месец ми изпратиха 10 лв. за имения ми ден, през септември - пак. Името ми е такова, че поне три пъти излиза в календара, че имам имен ден. Joy Първият път си купих намалени купи за мелба, които с доставката ми излязоха точно десет лева. А сега поръчах котешко легло, което беше на промоция и ми излезе 17 лв. с доставката. Ама сега нещо не ми се пазарува, викам да се Запра малко. Joy
Днес ще купя още шоколади Милка, за да се включа пак в играта и ще се надявам там да спечеля.

П.П. Влязох в кошчето и копирах кода. Ако някой го иска да пише.

Кодът е подарен!

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 10:32 от Dara888

# 604
Не можах да ви прочета снощи, 20 страници сте изписали.
Аз съм с хлебопекарна от София Мел, изобщо не съм очаквала даже. Joy Heart
Попълнила съм анкетата само веднъж в първия ден на играта, не съм знаела, че може неограничено да се попълва.
Видях много имена и от темата, честито на всички. Heart
Бинбашъ/Чаушева не знам дали е наша съфорумка, но на много места я видях в най-различни комбинации с имената и в трите списъка.

# 605
  • София
Според мен Бела ще изтеглят до 10ти и ще ги обявят другата седмица..

По принцип като чакам с нетърпение и проверявам често не ме теглят, затова ще си чакам кротко.

# 606
Бинбашъ Чаушева е Гюлназ Чаушева Бинбашъ. Може да я бъркаш с Джемиле Чешли, която се пише и Чешлиева. Интересно, не съм се сещала така да си играя с фамилията и да печеля по пет пъти.😀 Голям мерак за боклуци. Имам чувството, че някои играят на всяка цена, задължително трябва да спечелят.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 10:49 от Кики_

# 607
  • пловдив
Може ли линк за играта на персил?

# 608
# 609
Търся код за Емаг, че не се доредих до двата предложени.

# 610
  • Пловдив
Търся код за Емаг, че не се доредих до двата предложени.
Аз получих в пощата този имейл:
Скрит текст:
"Ваучер код "DISCOUNT" отваря вратата към отстъпки от 10% до 40%!"
Ако върши работа на някого, моля Simple Smile

# 611
Получих бутилката от Хейнц. С дефект.
Предполагам вашите не са така на капачката?

# 612
  • Пловдив
На някой да му е познат този номер 0887479164?
Търсил ме е днес, а при обратно позвъняване, ми затварят. Търсих инфо в Гугъл, но не излиза нищо

# 613
Освен Милка имаше ли някоя друга игра със сладки работи? Че ме е подгонила шоколадовата абстиненция и ще пазарувам в Кауфланд тези дни(там какви игри имаше?).

# 614
  • Пловдив
Току-що ми се обадиха от 0887479164!
Спечелила съм минихладилника от Кока-Кола! Изобщо дори не се и надявах Heart
Боже, много обичам такива изобщо неочаквани награди Heart

Общи условия

Активация на акаунт