Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 060
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 915
Това за рекламата е много гадно. Чиста манипулация.
И аз вече имам над 15 бележки, нито мечка(не я искам), нито пари имам обаче.

# 916
Трябва да преименуваме темата на Психологически портрет на играещи в игри.....
Кой където си иска и както си иска да играе и да губи с достойнство.

# 917
Пробвах просто да им видя схемата,но някой е набарал час точен час,до секунди и обира всичко,после съответно се продават и се прави бизнес,а хора,които децата им искат тези мечета се принуждават да им ги купуват,точно от тези които им ги отскубват под носа..
Жалкото е,че купувате сумати хартия за няма нищо,а тези ,които не спят за да спечелят на всяка цена,ще им кажа,че голи идваме на този свят и коли си отиваме!
Успех!!!
Не си в обувките на другите, че да знаеш тяхното положение какво е. И защо го продават, според теб? Да си платят дискотеката в петък вечер ли? Ще го продадат и ще купят нещо, което наистина им трябва. Децата не може да получават всичко, което искат. Животът не е справедлив и те трябва да свикват от малки.
Последното прозвуча като клетва. No Mouth

# 918
Какво се бавят тея от Милка да обявяват вече.

# 919
  • Пловдив
Пробвах просто да им видя схемата,но някой е набарал час точен час,до секунди и обира всичко,после съответно се продават и се прави бизнес,а хора,които децата им искат тези мечета се принуждават да им ги купуват,точно от тези които им ги отскубват под носа..
Жалкото е,че купувате сумати хартия за няма нищо,а тези ,които не спят за да спечелят на всяка цена,ще им кажа,че голи идваме на този свят и коли си отиваме!
Успех!!!
Не си в обувките на другите, че да знаеш тяхното положение какво е. И защо го продават, според теб? Да си платят дискотеката в петък вечер ли? Ще го продадат и ще купят нещо, което наистина им трябва. Децата не може да получават всичко, което искат. Животът не е справедлив и те трябва да свикват от малки.
Успех!!!

Изобщо не е клетва,а просто казвам,че човек не трябва да ламти за много,нека спечелят 2,3 5,но всичко...Повечето играем за да видим пустото ,,Честито"
Аз също съм безработна с дете и тн и повярвай ми не съм седнала да обирам награди и да ги продавам..
Всеки има различна гледна точка!
Нито ти си в моите обувки,нито аз в твоите..

# 920
  • София
Милка теглят днес, но обявяват до 5 работни дни.

# 921
  • Тук и там
No MouthNo MouthАджиеви/Ахмедови/Адж нямат срам, напълниха къщата с ваучери и суичъри от Чупата. Баси наглата жена,  регнала цялата фамилия.

# 922
А сем.Колеви дето печелят и трите големи и от малките награди и тях си ги бива..
В Милка обикновенно изпращат късно следобяд смс-ите за наградите така че си чакам смс за кафемашината Smiley

# 923
Тъкмо и аз щях да пиша, че има и ново семейство на хоризонта - Колеви...
Мъжа ми е Колев, ама не сме ние, де!
Много тарикати се навъдиха!

# 924
  • София
И тази седмица ли няма никой да се похвали с тротинетка от КК?

# 925
  • Димитровград
Малко спам, но има в Кауфланд на промоция голяма плюшена играчка панда за 4.49. Прилича на Емечо, е, не е толкова голяма, но минава за него. Ако имате възможност, може да заместите емечото.

# 926
https://www.heineken.com/bg/bg/ff00
Има печеливши - да не повярва човек с 4 карти съм с 2 сака Simple Smile
Намерих бележката на Белла и на същото бележка са ми и 0,00 Simple Smile
Пак ме няма на тъпата игра на близалките, а бях с 4 бележки, няма да ги купя повече Simple Smile Simple Smile

# 927
  • Nesebar
От Ная още никой не се е свързал с мен за федербала, ние ли трябва да пишем някъде?

# 928
Да не бъркаме необходимостта с Алчност!!!!И аз мрънкам за награда от Милка,но от Ахмедови и баба Руска регистрирали на 100 номера една и съща бележка няма да се вредя!А лично аз никога не бих купила нещо от някой спечелил го,дори да е на половин цена.Може да си го купя от магазин,но няма да поощрявам тази алчност.Въпрос на принципи!

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 15:38 от tedi_kati1

# 929
Здравейте, някакви новини за ваучерите за Озон от Чупата. Майка ми все още не е получила нейния.

Общи условия

Активация на акаунт