Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 816
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 065
Всички ли си получихте слуичера от Кока кола мисля, че утре изтича срока
И майка ми чака...

Честит празник и от мен, ЗахарчеCake

От скреч картите на Маретите някой спечели ли? Аз вече 5 пъти удрям на камък.Cry

# 1 066
В Милка съм с 40 участия и нищо. Много се съмнявам в безпристрастно теглене на печелившите. Да си бях купила телевизор.

40 участия * 9 лв = 360 лв или 40 лева?

# 1 067
Всички ли си получихте слуичера от Кока кола мисля, че утре изтича срока
И майка ми чака...

Честит празник и от мен, ЗахарчеCake

От скреч картите на Маретите някой спечели ли? Аз вече 5 пъти удрям на камък.Cry

Аз не мога да намеря скреч карти. Ще се включа ако намеря.

# 1 068
Момичета моля за помощ при регистрация в играта на Персил. Пробвам с телефон, с компютър все едно и също. Качвам снимка и при натискане на бутона израти ми изписва тези бележки :
Невалиден CSRF токен. Моля, опитайте да изпратите формата отново.
Не е посочена директория за временни файлове в php.ini.

Някой друг има ли такъв проблем и какво трябва да направя за да ми приеме снимката?

# 1 069
Няма ме в Милка, а много го исках еар фраера.Включих се в Марети и Мура.

# 1 070
С 4 участия за фраер и едно за телевизор, ме няма. Очаквано. Но пък не можем да спечелим всички. В СВА големите Милка от четвъртък ще бъдат по 4 и нещо. Жалко, че вече нямат игра. Joy

# 1 071
От играта На Лили с Евридей има ли някой спечелил,никъде не открих списък спечелили Cry
И от КК нищо , здраве да е
Лили преди 2-3 дни обявиха печелившите във фб

# 1 072
И мен ме няма в Милка, не мога да си представя колко хора играят, че почти никой от темата не се похвали при толкова награди.
За втори път днес ( при Милка и Нескуик ) виждам един номер, много подобен на моя. Някои хора печелят в много игри, а други само си даваме парите напразно.
Прави впечатление и как организаторите започнаха да обявяват печелившите с телефонни номера, а не с имена. Явно не им се занимава с нашите оплаквания за вечните печеливши. Вместо да се стремят да предотвратят измамите, те гледат да претупат играта и да приключат с ангажимента.

# 1 073
  • Пловдив
Уф,като ви чета много се радвам, че Не участвах този път в играта на милка.Но ,пък ако трябва да съм честна от предни игри съм много доволна.Явно много хора вече играят и е доста трудно да се спечели. За протокола вече получих роклята Luis Jo  и е невероятно,печеля и от игра в иг,а сега получих известие от спиди за гарафата от Финландия, чорапите ще ги чакам.
Късмет на всички!

# 1 074
Станимир май ви се разсърди и сега нямаме активни игри. И страницата във фейса е затрил инфото.
Та може ли линк на либрес и евродей.

# 1 075
  • Пловдив
Станимир май ви се разсърди и сега нямаме активни игри. И страницата във фейса е затрил инфото.
Та може ли линк на либрес и евродей.
Честно ли😄Гугъл не работи ли?

# 1 076
Честно! Излизат ми само стари игри.

# 1 077
Ето Евридей, в Либрес не участвам и не съм я запазила: https://promo.everyday.bg/bg/pecheliuverenost

# 1 078
  • софия
Очаквано за мен, не печеля в Милка.

# 1 079
Може ли да помоля, ако някой е съхранил списъка с печеливши от анкетата на София Мел, да го качи тук?

Общи условия

Активация на акаунт