Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 697
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 290
Момичета, от скарлет бюти някоя да се похвали? На 13-и би трябвало да е приключила играта. Не откривам къде са печелившите, но щели да ги уведомят по мейл...

# 1 291
  • Сливен
Тази.Мисля,че повечето я знаят.

# 1 292
Изпращат имейли на печелившите от Nesquick - 99 лв за Озон.

# 1 293
  • София
Тази.Мисля,че повечето я знаят.

Честита награда!Аз я знам играта,но не знаех,че си Ти късметлийката😊
Подарявам код за отстъпка

# 1 294
  • Сливен
Аз съм,аз съм. Grinning Видя ми се даже ел.поща,ама нищо.. Grinning

Една игра: https://tchibo.bg/

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 12:14 от сикрет

# 1 295
Айпадът дойде - сега го слагам да се зарежда 🥰

# 1 296
# 1 297
Момичета, от скарлет бюти някоя да се похвали? На 13-и би трябвало да е приключила играта. Не откривам къде са печелившите, но щели да ги уведомят по мейл...
Одеве писаха че вече са изпратили имейли на печелившите. Аз нямам, дано ти имаш Simple Smile

# 1 298
Одеве писаха че вече са изпратили имейли на печелившите. Аз нямам, дано ти имаш Simple Smile

Не, за съжаление. Дано скоро счупя каръка.

# 1 299
# 1 300
Имаше 50 награди, ако никоя бг мама не се похвали тук, значи работата е съмнителна.Grinning

# 1 301
За колгейт игра в Била трябвало да получа потвърждение, а аз нямам,някой като мен има ли?

# 1 302
Някой има ли идея как се смятат точките на ГФК ? Една бележка колко дава и колко на седмица може ?

# 1 303
Имате ли мейли от Чупата, за въдеждане на данни? Преди 2 седмици им прикачих КБ и от тогава никакви ги няма.

# 1 304
Някой има ли идея как се смятат точките на ГФК ? Една бележка колко дава и колко на седмица може ?
На мен по телефона ми обясниха, че без значение колко бележки снимаш, точките са 32 за седмица.

Общи условия

Активация на акаунт