Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 632
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 755
Нещо ново от Крадеца? Нещо много се покриха , свързаха ли се с някой?

# 1 756
Получих си Планера от Либрес. Много красиво опакован.
                  От коя дата ви е ,моят от 06.10 още не съм го получила?!

От първото теглене е.

# 1 757
  • София
Получих си Планера от Либрес. Много красиво опакован.
                  От коя дата ви е ,моят от 06.10 още не съм го получила?!

От първото теглене е.
Ей, толкова много го искам този планер, дано ми се усмихне късмета.

# 1 758
  • Razgrad
Някой има ли мейл от играта на Нестле за раниците? Мисля утре да се свържа с тях, че има 7 дневен срок за да пратим данни за доставка, а нямам пратен мейл от тях Rolling Eyes
Здравей!И аз чакам мейл .

# 1 759
# 1 760
Някой има ли мейл от играта на Нестле за раниците? Мисля утре да се свържа с тях, че има 7 дневен срок за да пратим данни за доставка, а нямам пратен мейл от тях Rolling Eyes
Нямам още имейл ,може утре да ни изпратят.

# 1 761
# 1 762
Искам да изкажа разочарованието си от Kampala. Петък спечелих покани за Маскираният певец и нямаше как да ги използвам, исках да ги подаря на някой, да зарадвам някой. Е, тя ми писа и аз цял следобяд се занимавах с организатора на играта да уредя нещата. Уви никой не е отишъл на шоуто и момчето ми писа. Толкова е разбран. Можех просто да ги откажа и да изтегли други, както мисля да правя вече. Отново се убедих колко наивно постъпвам понякога и хората колко са несериозни и неблагодарни.

# 1 763
Здравейте, играта на Ная и Лидъл до кога е и за каква сума 😂
Не намерих играта, а отивам на Дупница за малко, ще съм благодарна ако споделите 🤞

# 1 764
  • София
До 03.11.2021 г. е, с покупка за 3.50 лв.
https://prestige-promo.bg/naya-lidl/
Здравейте, играта на Ная и Лидъл до кога е и за каква сума 😂
Не намерих играта, а отивам на Дупница за малко, ще съм благодарна ако споделите 🤞

# 1 765
Много тъпо това за "Маскираният певец". Ако бяхме в София бихме отишли.
В темата на предаването щяха да ги лапнат като топъл хляб. Много деца се молят на родителите си да отидат.

Включих се във Ферерото, Либрес, Емека-за последно. Останаха Маретите от набелязаните. Ще се пробвам и там с една бележка.

Захарче, някой бонус от осмиците за РД не пуснаха ли? 😜

# 1 766
Винаги трябва да се пита съпругът на какво мнение е. Жените тук с ентусиазъм искат да отидат някъде, но мъжете им ги отрязват. Едни билети така ги дадох на третия попитал, защото половинките на предните две потребителки отказаха.

Жената ми даде имената на "мъжа си и детето" (те щяха да ходят), ако изобщо всичко е било истина. Не знам с каква цел го направи, но имаше и други желаещи, които можеха да ги използват. Както и да е, не всеки заслужава. Вече знам и аз как да действам.Wink

# 1 767
  • София
Вече не ги слагат, в линковете от първата страница ги следя.

# 1 768
Връщам се от ДМ, купих Нивеа за играта. Много добро впечатление ми направи жената на касата. Като видя какво купувам, каза че в момента няма брошура, но Нивеа имат игра. Grinning Има и такива служители, за разлика от другите, дето си крият скреч картите и не дават бонус точки. Стана ми приятно, въпреки че влязох точно затова и знаех за играта.

# 1 769
Днес забелязах на няколко места да се продават малки бутилки КК с бяла капачка и коледен етикет, но не пише нищо за самата игра...
Няма ли скоро да излезе информация, любопитно ми е...

Общи условия

Активация на акаунт