Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 543
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 950
Да, аз бях взела чашки - 2 броя за около 6,50 и одобриха бележката.

# 1 951
След като си получих наградата да се похваля ....спечелих ай пада от Еври Дей от трета седмица ...  Искам и един тостер от Нутела Satisfied

# 1 952
  • При децата ми
Здравейте, разменям ваучер за 20лв от parfium.bg, при минимална поръчка от 100лв. Ако някой има интерес да ми пише Simple Smile
Пиша и код за 15% отстъпка за HM - HM079, валиден до 07.11.2021

Направих си профил в инстаграм, но не го разбирам, единствено успях да си кача профилна снимка. Ако някой иска да се следваме за игри, моля да ми пише,а и как става ..

Здравей, аз искам.Simple Smile Ще ти пиша на лични.
Ако някой иска да се следваме в Инстаграм и да се отбелязваме може да ми пише.

# 1 953
Бележката за Евридей за целия период на играта ли важи или само за дадената седмица?

# 1 954
На спечелилите от Zewa тази седмица дали се обаждаха вече?Аз получих само имейл, че печеля и че техен представител ще се свърже с мен, но до сега никой не ме е търсил.

# 1 955
  • Елхово
На спечелилите от Zewa тази седмица дали се обаждаха вече?Аз получих само имейл, че печеля и че техен представител ще се свърже с мен, но до сега никой не ме е търсил.
Преди малко ми звъннаха за данни за доставка

# 1 956
  • Тук и там
В радио NJoy днес май пак  е Пакост или лакомство. Някой нещо друго  чу ли?

# 1 957

А дали може да дадете телефона, от който Ви звъняха?

# 1 958
В радио NJoy днес май пак  е Пакост или лакомство. Някой нещо друго  чу ли?
И аз чух същото

# 1 959
Същият е кода на Енджой. А по кое време теглят печелившите, че все ги изпускам? (Знам, че после ги пускат в страницата им, ама все пак).

# 1 960
  • Елхово

А дали може да дадете телефона, от който Ви звъняха?
02/8685903 заповядай

# 1 961
Някой има ли имейл вече от Нова Бразилия?

# 1 962
Обаче сладурите от Аванти дето трябваше да раздадат 770 награди от играта на коста кафе как си скатаха голяма част от наградите и печеливши не публикуваха..ей така се организира игра като тях.

# 1 963
И аз нямам имейл от Нова  бразилия!

# 1 964
Никъде в игрите на Нестле не мога да кача бележка, смалих я до 880КБ, през лаптоп и телефон пробвах, и пак не мога, някой друг има ли такъв проблем?

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 19:53 от Sonnenlicht

Общи условия

Активация на акаунт