Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 597
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 100
При нас може също да има, но отлежават 2-3 месеца, не са ново зареждане.

Ръкавици за тъчскрийн.

# 2 101
Еее, ама аз съм доволна от чехлите им. Е сплескват се под натиска на стрйните ни тела, но са здрави. Само че мистриозно изчезва някой чехъл.

# 2 102
Техни домашни чехли са ми бивали в добро състояние буквално само за дни и след това се смачкват. Няма как да съм доволна, особено при положение че имам други купени за горе-долу същата цена мисля бяха, които след носене цял сезон изглеждат по-добре от Лидлските на една седмица.

# 2 103
На Inblu (и други подобни чехли с анатомично стъпало са ми издържали по много). Друг тип чехли за зима не търся (с меко ходило не обичам чехли). Пухкавите балеринки от Лидъл обаче ги взех на -30%, 2 чифта, и ме изненадаха много приятно. Но не са точно чехли де.

# 2 104
На въпроса какво чакам в брошурата , и аз като SKK007- (така ли беше никът?) чакам дъска за гладене. Щом тя чака толкова търпеливо и дълго, значи ще да са свестни тия дъски. Сега като сме две, барем се случи чудото ..Joy

# 2 105
Защо си мисля, че скоро имаше дъски. Освен, ако не чакате някакви по-специални. Даже до скоро имаше при нас (в Пловдив).
Миналата година си взех 2 чифта, точно по това време май ги пуснаха. В интерес на истината съвсем различно се усещат на краката, въпреки че са уж еднакъв модел. Сцепих ги от носене и пране. Малко се посплескаха, но са ми удобни.

# 2 106
  • Бургас
На въпроса какво чакам в брошурата , и аз като SKK007- (така ли беше никът?) чакам дъска за гладене. Щом тя чака толкова търпеливо и дълго, значи ще да са свестни тия дъски. Сега като сме две, барем се случи чудото ..Joy
Да не ви скършвам мечтанията, ама аз имам лидълска, от скъпите - с контакт, с "антенка" дето да се вирва кабела на ютията, че да не пречи...ноооо... е от-вра-ти-тел-на! Че гладя рядко, щото мразя - така си е. Но само от стоене и туй ми ти рядко ползване, да ѝ пожълтее, втвърди и разруши ластика на калъфа - не е нормално! Само за година се оказа, че стана на нищо, а не е като да ходи на плаж, даже си стои покрита с шалче, да не се праши. Антенката пък така и не успя да се закрепи някак и отиде в едно тъмно и самотно място. А крачетата въпреки гумичките пък, се хлъзгат на ламината и дъската си ходи ли, ходи, докато се опъне съвсем кабела на ютията. От фирмата-гарант казаха, че всичко си е топ и за утеха ми пратиха един резервен калъф, който се оказа, че не пасва особено. Та така си и седи тоз кютук и като се сетя колко струва, се отказвам да го джасна.
Всичко туй не значи автоматично, че всичките дъски са така, защото имам склонност винаги да тегля късите клечки, ама едно на ум, така да се каже Wink

# 2 107
Нямам идея на какво да се надявам в новата брошура, но съм нетърпелива да я разлистя.

# 2 108
Аз /или по-скоро ММ / не искам да искам нищо Grinning

Ако трябва да отговоря сериозно- бих се радвала и аз на по-голямо разнообразие от плодове и зеленчуци. Предвид това, че не ям месо, доста зеленчуци присъстват в менюто ми, а плодовете пък с удоволствие си хапвам ежедневно Simple Smile

# 2 109
Има нещо ново при връщане на продукт ли?
Не бях чела известно време.

# 2 110
  • Sofia
Има нещо ново при връщане на продукт ли?
Не бях чела известно време.
Виж си касовата бележка.

# 2 111
Аз искам да пуснат хубавите сладоледи със солен карамел, шоко нуса, намаление на риба и разнообразни п и з.

# 2 112
Огледах всички сладкиши и нищо не ми хареса, освен едни овесени бисквити с фъстъчено масло. Но и тях не купих😂, следващите дни..евентуално.

Боровинките много едри..като лешници почти. Хубави ли са?

Не се мъчете със скъпи дъски. Аз ползвам една от К за 10 лв., лекичка, здрава и прекрасна. 😍

# 2 113
  • София
Здравейте! Искам да купя един Led плафон  от Лидл с дистанционно, цената мисля, че  е към 60 лв. Но не  го виждам в новата брошура, явно е  от стара. Интересува ме някой дали не си го е купил, и ако да, дали знае самите лампи дали се сменят? Мисля, че е този.

# 2 114
  • Sofia
Това ни в сегашната, ни в някоя скоро минала  брошура не съм го виждала аз.

Общи условия

Активация на акаунт