Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 638
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 085
Пийк, то и моето китайско зеле сигур' го има в К, ама ми е тегаво (в сравнение с Лидл) ходенето до там...
При мен не, защото са един срещу друг магазините и с едно ходене обикалям и двамата

# 2 086
Аз сипожелавам чехли, мъжки. Е, и женски може за мен Simple Smile

# 2 087
А в Лидл имало ли е някога здрави чехли? Всички, които съм виждала, са ми изглеждали много малотрайни.

# 2 088
  • софия
Не, но така през няколко месеца си с нови 🤣

# 2 089
Соул, твоите лидълски чехли не са ли като нови?🙂 Или за тип пантофи питаш?

# 2 090
  • Козлодуй
И аз искам таборетка с махащ се капак но и с отвор за котка от едната страна - преди време имаше такива но сега от отдавна не са пускали Simple Smile

# 2 091
За пантофи питам, разбира се. Не пускат летни чехли началото на ноември. Laughing Евентуално на разпродажби, но ние говорим за новата брошура.

# 2 092
  • София
А в Лидл имало ли е някога здрави чехли? Всички, които съм виждала, са ми изглеждали много малотрайни.
Никога не съм виждал качествени домашни чехли в Лидл. И все пак това, което пускат за по 8-10 лева е точно толкова зле, колкото и такива за по 15, 18 или 20 по други места. Включително и De Fonseca

# 2 093
Майка ми си е купила някакви зимни чехли от квартално магазинче за 5 лв., които носи вече четвърта година. Но магазинчето вече го няма. Тези на баща ми са здрави и многогодишни също, но бяха и много скъпи, затова не сравнявам с тях.

# 2 094
Всички се влюбихме в тези

# 2 095
Пантофите тип балерина (с косъм) от Лидъл са ми като нови още. Много съм доволна, но по зимни чехли не съм се заглеждала. Малката има от сабото с подплата, ако се брои за зимни чехли. ..А иначе аз отдавна съм свикнала да очаквам в Лидъл и несезонни неща, не само по разпродажби. Понякога просто вадят стока от предишни акции.

# 2 096
  • Благоевград
Напролет пускаха табуретки и пейки от кожа с капак. Взех за вкъщи черни. Да ви кажа, доволна съм, в едното си държа одеалата, в другото всякакви щуротии. За цената си са чудни.
За новата брошура чакам термо дрехи.

# 2 097
Табуретките на каква цена бяха? К едно, че ми е далече, второ я има, я не.

# 2 098
И аз термо искам, бархет, активни ръкавици. 🤔Но знае ли човек, може панталони от лен/лиосел и сатениран памук да пуснат, нали е Лидл. 😂

# 2 099
При нас доскоро имаше панталони от лиосел. 😄
Соул, какви са тези активни ръкавици?

Общи условия

Активация на акаунт