Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 592
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 070
  • софия
Не съм морена, но 0,99 лв./бр. Поне вчера беше такава. От пазара взех за 3,50 лв./кг.

# 2 071
  • Sofia
Райските ябълки са едрички и на 0.99лв/бр. Simple Smile
А китайското зеле продължава да е мираж и ще взема да си поръчам онлайн  май... Поне бяло зеле имаше днес.

# 2 072
Звънче, на кой пазар? При нас бяха 7 лв/кг миналата седмица. 🤔

На мен ми се струва, че Лидл претръпнаха на оплаквания. Особено когато става дума за наранени чувства, т.е. няма да си имат проблеми със закона, ако ги подгони някой. И във времена, когато са сред малкото търговски обекти, които се посещават от всички интензивно. А иначе и рибата, и филиалите се вмирисват откъм главата. 😬

# 2 073
  • Бургас
Тези цариградски кюфтенца винаги са били противни, солени и с много подправки. Веднъж взех, никой не ги яде и заминаха в кофата.
Не че нещо, ама веднъж си взела и да твърдиш че ВИНАГИ са еди си какви... някак не се връзва... Пък и ти си по деликатесите обикновено, та вкусът ти е различен Wink

Ние, щото сме с по-непретенциозен вкус, тези кюфтенца ги харесваме, особено наследникът, и винаги имам във фризера за любимата му (точно с тях) супа топчета. От последната промоция не съм взимала и не мога да споделя дали са били по-кофти нещо.

Тези купони за сьомгова пъстърва, мляко Верея и няколко вида хлебни печива са вероятно за молските филиали, като един вид компенсация за невъзможността да се пазарува от тях известно време. И аз имам от днес такива, тъй като от вчера вече има заграждения в мола и може да се влиза и без сертификат в Лидл.

Другите купони, които някои имаме, други не, се водят "Толкова много на едно място" и мъжът ми ги няма, за разлика от мен. Но пък и с моето приложение са похарчени доста пари в Лидл, та може и там да е ключът за бараката - не знам Simple Smile

По въпроса с мениджърите - да се прави разлика от мениджърите на филиалите, които работят наравно с другите и регионалните такива, които често са възнеприятни, нафукани и неприятно държащи се младоци, както се е споделяло в темата. И те не нареждат стока, дават нареждания основно. Поне нашият е такъв!

# 2 074
  • софия
Звънче, на кой пазар? При нас бяха 7 лв/кг миналата седмица. 🤔

На мен ми се струва, че Лидл претръпнаха на оплаквания. Особено когато става дума за наранени чувства, т.е. няма да си имат проблеми със закона, ако ги подгони някой. И във времена, когато са сред малкото търговски обекти, които се посещават от всички интензивно. А иначе и рибата, и филиалите се вмирисват откъм главата. 😬
Скрит текст:
На Женския в понеделник. Едри и сладки. В Лидл изглеждат същите.

# 2 075
Влагоабсорбатори и чадъри5-6 бр/дълги, червени и май син/ имаше 2 бр на "Димитър Пешев" /Дружба предполагам, до Джъмбото ?/
Машини някакви имаше, ама за точно 2 минути ми беше разписан "огледа"... а исках само 2 китки да си взема Simple Smile
Взех си само едната, че другата я нямали, един праз свих пътьом, шкембе и това ми беше пазарЯ...

# 2 076
Какво ще чакаме другата седмица..
Желания и пожелания...😁😊

# 2 077
  • Варна
Здравейте! Изобщо не успяхме да стигнем до Влагоабсорбаторите /след цялото обикаляне/. Звънях, но ми казаха, че няма наличности.
Някой да си е взел и да е решил, че не му трябва? Много ще ни помогне точно в момента. Затова така му се бях наточила.

Търся и еър фрайер, но и той беше свършил. Не знам как за град като Варна могат да доставят по 6бр на магазин....
Здравейте! Тази сутрин в един от магазините в Русе видях поне 6 броя.Влагоабсорбатори със сигурност има,явно не им се занимава или  са ви казали,че са изчерпани наличностите във вашия град

Благодаря ви! За жалост сме във Варна и няма как да стигна до тях.
Нали телефона е национален- редно е да проверяват наличностите в цялата страна!

# 2 078
Кожена табуретка с махащ се капак искам аз, че ме мързи да ида до Кауфланд Joy

Пускали ли са такива неща в Лидл, че аз съм му сравнително нов клиент?

# 2 079
Имах проблем с касиерката. Дали са претръпнали ми е все едно, можех да си тръгна с безплатни продукти заради нечие безхаберие, а вместо извинение получих цупене. Лидл наистина зазлява, жалко за което. Служителите в нашия филиал винаги са били перфектни, поради което тази нова особа ме подразни. Беше нелепо. Ако искат да обърнат внимание. Магазини и пазари много.

# 2 080
  • Бургас
Ох, и аз така един път. Върнах се, защото видях, че са ми маркирали само 1 сладолед, а аз взех 5, защото имах купон за 4+1. За да не ми тежи на съвестта, реших да се обадя на касата и ... касиерът не вдяна какво е станало и реши, че се жалвам за нехванал купон, после друга девойка дойде да сторнира единия сладолед, че да маркира 5 и опашката ме гледаше лошо, и младежът, дето му пилиха на главата какво и защо е объркал и самата девойка, мислеща че нехваналия купон ми е проблема - всички гледаха лошо общо взето. Съжалих, честно казано, а просто не исках да ги набутвам с 4 сладоледа!

# 2 081
Кофти служители. На мен пък момчето на каса ми се извини и ми благодари преди време като му казах, че ще трябва да сторнира, понеже ми е маркирал целина, а аз купувам няколко пъти по-скъпата жълта ряпа.

# 2 082
  • Sofia
Моето желание (за новата седмица) си е все също - още разнообразие за ПиЗ - все това ми идва първо на акъла, ама то аз все там си снова...  
Иска ми се да предлагат и кълнове, цветове карфиол, картофи, моркови (не само инцидентно), различни сортове люти чушки и повече видове гъби... И да има повече информация по етикетите - за прозход, вкус...

# 2 083
Що няма комплект за джинджифилова къща в Лидл? В Кауфланд има ама там тия комплекти са по- скъпи с 3 лв

# 2 084
  • Sofia
Пийк, то и моето китайско зеле сигур' го има в К, ама ми е тегаво (в сравнение с Лидл) ходенето до там...

Общи условия

Активация на акаунт