Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 581
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 055
Здравейте! Изобщо не успяхме да стигнем до Влагоабсорбаторите /след цялото обикаляне/. Звънях, но ми казаха, че няма наличности.
Някой да си е взел и да е решил, че не му трябва? Много ще ни помогне точно в момента. Затова така му се бях наточила.

Търся и еър фрайер, но и той беше свършил. Не знам как за град като Варна могат да доставят по 6бр на магазин....

В 9 часа в Лидл Борово имаше 1 бр влагоабсорбатор.
Еър фраери навсякъде са доставили малко бройки.

# 2 056
Рибата дали е хубава, че не съм взимала до момента?

# 2 057
Кой беше мейла за оплакване на ръководството

# 2 058
Аз му се чудя още на моя влагоабсорбатор. Май вкъщи ще се окаже не чак толкова важно. За часове работа събра няма и 500мл вода.
 Ако сте от София вчера имаше поне три бройки във филиала под руски паметник.
За колко часа? А ти колко вода очакваше да е събрал за това време? Ако ти е важно да събира повече, по-добре изчакай по-скъпия модел или виж от друго място. 🙂

# 2 059
  • София
marinadp, в началото като почнаха да пускат сьомгова пастърва беше хубава. После често все да е на промоция и ми е правило впечатление, че се "лигави" в опаковката. Оттогава не съм взимала.
А и фактът, че купона е само за Ринг Мол ме навява на мисълта, че може да е застояла.

# 2 060
Попчетата хубави ли са? Имаше вчера 2 опаковки намалени, но не посмях да в,ема като не помня да са коментирани...Иначе досега не сме купували риба от Лидъл която да не е ок (обикновено даже я купуваме на -30% или -50%).
Относно пилето Росо, казвала съм тук, че понякога като отворя фризера с -30% и веднага ме е облъхвала гадната миризма на мърша...пиле със срок на годност поне още 2 дни. А и на редовния им щанд напоследък често така ми мирише...

# 2 061
Купонът е за Ринг мол, защото няма кой да пазарува там предвид зелените сертификати.

# 2 062
Долче, не са лоши, но едва ли ще повторя, просто не е моето да се цъцкам с дребни риби : ))
Имат и люспи, да си знаеш, ако не си видяла.
Латвийски мисля, че бяха.

# 2 063
  • Перник
Редовно купувам сьомгова пъстърва на -30 % и си е ОК. Даже довечера смятам да готвя една такава Simple Smile

# 2 064
Аз не получих обратна връзка.
Обаче сега е моментът да разкажа какво се случи преди време. Редя се на опашка и си зяпам. Случката е от рано сутринта и в магазина няма много хора. Докато си зяпам виждам как влиза възрастен мъж, оглежда се за охарана, но такава няма и се запътва към единствената каса, която работи- т.т. към мен. В ръката си държи касова бележка и нещо опаковано. Приближава се към касата, но в същото време от близкия служебен вход излиза мъж с униформа и човекът се запътва към него и го пита дали може да замени нещото дето носи. А тоя служител го попита кога е купена стоката(тук почвам да си напрягам ушите, за да помогна на човека, ако случайно поискат да се заядат за новите правила от 01.10), и когато получава отговор, че е купено вчера, оня пак го почва с въпросите- дали си спомнял кой касиер го е обслужвал. Еми направо онемях, това за мен си беше подигравка с клиента. Човекът носеше касова бележка и неразопакована дреха(знаете как са с някакви картонени опаковки, но стоката може да се види и пипне). После служителят си извади телефона, почна да гледа нещо в него и накрая му каза- добре, айде може да го върнеш, ама първо потърси охраната. Човекът беше много благодарен за разрешението. Когато дойде моя ред на касата казах на касиерката, че това държане на нейния колега е било много унизително и като се разговорихме се оказа, че това е регионалния мениджър.

# 2 065
В нашия мениджърът хвърчи като линейка, щото той май отключва касата при връщане. Иначе тия дни едно момче връщаше дрехи и едната касиерка се провикна към другата за консултация. Отговорът беше: "А, септември ли са купувани? Идеално, още по-добре".

# 2 066
Понеже обещах да дам отзивза котешката тоалетна - средна работа е. И на по-лоши, ина по-добри партиди съм попадала. Абе става.

# 2 067

И като се оплачете, какво очаквате? Стандартна нотификация и от " умрял писмо".

# 2 068
  • Sofia
Мениджърът в нашия филал на се отличава от служителите, реди стока и стелажи също като тях, само на каса не съм го виждала и е благ човек.  Simple Smile

Кой какво очаква при оплакване си е негова работа.

Аз фръкнах набързо и взех още от черитата и боровинките, круши Наши, па срещнах и райска ябълка. Simple Smile

# 2 069
  • Бг-мама
Морена на каква цена е райската ябълка?

Общи условия

Активация на акаунт