Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 590
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 130
# 2 131
  • Благоевград
Ще се яде патица, от кога ги чакам.
Харесах и дънките, и блузите за свободното време, че дори и за вкъщи. От другите неща не ми трябва нищо.

# 2 132
+1 За дънките.
Има и табуретки и пантофи...за който си поръча..
Аз ще ходя за двойно Нескафе, калъф за масата за гладене, веган козметиката ми хареса като че ли миналия път , блузки и бодита може би за малкия
Я също и пилинг за дрехи...бива ли го.
Аз имам на Филипс ама нещо напоследък  ми работи на 100% мисля вече..та да си имам в запас😁

# 2 133
  • Благоевград
+1 За дънките.
Има и табуретки и пантофи...за който си поръча..
Аз ще ходя за двойно Нескафе, калъф за масата за гладене, веган козметиката ми хареса като че ли миналия път , блузки и бодита може би за малкия
Я също и пилинг за дрехи...бива ли го.
Аз имам на Филипс ама нещо напоследък  ми работи на 100% мисля вече..та да си имам в запас😁

Аз съм доволна от пилинга за дрехи
Почиствам с него основно чаршафите, стават като нови. Моят има няколко степени за захващане на топчетата. За тези пари е екстра.

# 2 134
Табуретката ме отстреля с прашка Dizzy FaceJoy

Мерси за брошурата!

# 2 135
Горкото пате как са го пльоснали на първата страница..голо...
Има туй-онуй за купуване. И типично, Лидл напомнят, че идва задушница.

# 2 136
+1 за пилинга за дрехи, ако е този който се регулира на 3 степени (за различни тъкани). Но си купих и от Т-маркет още по-голяма машинка която е със зарядно. И тя е супер. 🙂
Аз ще тествам новата заквасена сметана. Към края на седмицата ще погледна моцарелата, топенето сирене, пастетите, салатките, каймата, спанака, спрея за фурна. Заинтригува ме възглавницата за стол- пускали ли са ги преди? 😃
Кога се пада Задушница? Ще взема и халвички вероятно.
Като цяло нищо супер необичайно не си харесах. 🙂
Пчелната пита...не е ли агресивно да се взима от кошерите? Не съм много наясно де...
Пийкок, чудих се аз това пиле защо изглежда така странно...голо 😅 После прочетох, че не е пиле 😆

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 00:47 от dolce miele

# 2 137
6.11 е задушница

# 2 138
Горкото пате как са го пльоснали на първата страница..голо...

Купувам и го прибирам в табуретката, да не му е студено Joy

Това за дрехите и аз ще го погледна.

# 2 139
Защо си мисля, че скоро имаше дъски. Освен, ако не чакате някакви по-специални. Даже до скоро имаше при нас (в Пловдив).
Миналата година си взех 2 чифта, точно по това време май ги пуснаха. В интерес на истината съвсем различно се усещат на краката, въпреки че са уж еднакъв модел. Сцепих ги от носене и пране. Малко се посплескаха, но са ми удобни.
Ти сигурна ли си, че за дъСки за гладене говориш или Н си заменила със С Grinning

# 2 140
  • На изток от Ада
Пилинга А дрехи е хубав, да.

За мен нищо май, може дом. Чехли да видя. Имам от мин година, но са гадни. Сякаш бяха 12 лв. Разчекнага се, подметката хлътна.

# 2 141
Три пъти фъстък, моля. Печен, осолен. Simple Smile

# 2 142
  • 1st floor
Не смогвама да чета редовно темата и съжалявам, ако е коментирано, но във вашите филиали има ли от зелената суха мая за хляб или е спряна? При нас отдавна изчезна.

# 2 143
  • Велико Търново
Ехе, как ще е изчезнала маята? Пращам ММ да гледа днес дали има Sad
Нямам никакво време да чета в групата тук, вкъщи е такава лудница, че не стигам до телефона дори. Поне сме си в нас и уж здрави, наякак и без ходене и четене за лидл оцеляваме Simple Smile
Чакам да пуснат вана за крака, за масаж и нз още какво си. Никога не съм имала, а си спомням беше коментирано тук, но не и с добро или лошо... Краката и петите ми са пълна скръб, затова ще търся нещо да омекотя кожата Sad
В кулинарната тема се включвам с въпроси за останали налични лилд продукти в нас, но вече и те са на изчерпване, така че ще трябва да се ходи на пазар скоро Sad
Да ви похваля локума от гръцката седмица, нз дали сте го обсъдили вече, този с бадем е много вкусен, някак по-плътен от този които обикновено ям.
Също открих новия хляб на квадратни филийки тастино! Много ми хареса, аз много обичам хляб на тънки квадратни филийки, с леко синтетичен вкус, та този ми е тъкмо по вкуса Simple Smile

# 2 144
Благодаря за брошурата. За мен патка, пилинг за дрехи, камембер... В общи линии- това е.

Общи условия

Активация на акаунт