Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 574
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 145
SKK, имаше ваничка за крака в последните няколко седмици, провери за останали наличности. 🙂
Три пъти фъстък, моля. Печен, осолен. Simple Smile
Стига да не е препечен или почти изгорял, и аз бих взела. 😁

# 2 146
За мен новата брошура е силно разоряваща. Че и Делукс неща за капак... Иначе препоръчвам наденицата с манатарки. Вкъщи много я харесахме.

# 2 147
Аз си чакам детски апрески, ама кога ли ще са... 😄

# 2 148
  • Пловдив
Аууу! Браво! Зарадваха ме пак с кода за Софармаси Simple Smile  Тъкмо тия продукти ми трябват сега. Другото не ме вълнува.

# 2 149
  • Sofia
Аз нахаресах разни боклучки, ама ще ги гледам, пък дали... Разглеждам секциите в приложението.
Та там няма две неща Делукс, които исках - шоколад за пиене (по малката кутийка и чист) и  Хряновите пасти/крем, дано ги има реално случайно...  Сладоледени бонбони има някакви, ама нещо не ми приличат на любимите ни...
Поръчах си онлайн китайско зеле, днес ще ми го доставят.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 09:07 от Morena

# 2 150
  • там където има винаги вятър
А тези ретро коли ми изглеждат метални кутии...големички ли са..и какво има м тях...хубаво ли е съответно ..
Не съм засичала  в наш Лидл.
Интересни са.
Ето ги сладките
Извинявам се ако са показани в следващите страници, но не съм стигнала до тях.

# 2 151
  • софия
Отдавна не съм имала такъв списък за пазаруване - несер за маникюр (ще си го купя подарък за Коледа от майка Grinning, че старият ми е взел-дал), дамски превръзки (вкъщи сме 2 ползващи и едната не знам какво ги прави, но все нямаме), балсамов оцет, ще погледна кафеварката и ако не е алуминий и нея ще взема, няколко делукс неща. Кремът от кестени ми е интересен.

Пилингът за дрехи е много добър.

Сутринта купих тиква. Дано е хубава.

# 2 152
  • Бургас
А бе патки, та патки... Аз като ви казах, че ги има вече налични, нула внимание, пък като са лепнати голички на корицата, веднага залепнахте Grinning Grinning Grinning

# 2 153
Звънче, не са ли обикновено алуминиеви кафеварките от този тип?

# 2 154
Е, има ги, но на редовна цена! Аз чакам патешко магре направо, намалено де, да заредя фризера.

# 2 155
  • Sofia
Звънче, не са ли обикновено алуминиеви кафеварките от този тип?
Мдаа и аз така мисля.
Звънче, сподели ако е нещо различно случайно. Simple Smile
Брадата, разсмя ме...

# 2 156
  • там където има винаги вятър
Тая седмица има патица в К. Ами...не ми хареса. Взехме я уж заради бутчетата. А какво чудо е по крилцата и горните бутчета - перца, перца... накарах ММ да махне кожата - няма чистене. Цяла патица, вече - не. Ще търся само бутчета, може и магре да взема.
Скрит текст:
Снимките са от преди 1 година.
- донесе ги дъщеря ми, че не ядяли такова нещо.

Тия са купувани от Лидл
- по-малки са

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 09:48 от mama iasi

# 2 157
HAPPY Магрето беше миналата седмица  намалено на 6.99 лв.
Панталоните Пепуртс от другата седмица ми харесват повече. Дамските дънки и тънки блузи също.
За ядене обичайните неща.

# 2 158
Аууу! Браво! Зарадваха ме пак с кода за Софармаси Simple Smile  Тъкмо тия продукти ми трябват сега. Другото не ме вълнува.

това за всички продукти на авен ли важи, нещо не мога да се ориентирам?

# 2 159
  • Пловдив

това за всички продукти на авен ли важи, нещо не мога да се ориентирам?
пише "на козметични продукти Авен", та е много вероятно...и отдолу -"виж всичко над 150 промо продукта".

Общи условия

Активация на акаунт