Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 563
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 175
    Звънче,
    Кафеварки Биалети са много добри! И обикновено на цена 50-70 лв, лидълската цена е супер. Имам синята, ок е.

# 2 176
Днес опитах безглутеновите панетонета. Доста добре са ги докарали на вкус особено като за безглутенов продукт. Впечатлена съм.

Чудесно е, че има такива. Може ли снимка? Тази седмица ли ги има?

# 2 177
# 2 178
  • софия
    Звънче,
    Кафеварки Биалети са много добри! И обикновено на цена 50-70 лв, лидълската цена е супер. Имам синята, ок е.
Зная, имаме Simple Smile Марката е известна. Не пътуваме на летни почивки без нея, но определено има разлика във вкуса на кафето от кафеварка от алуминий и стоманена.

# 2 179
То да беше само вкуса...съставът на храната се поврежда. Като с панетонето - нямало глутен. Голямо "постижение", след като има палмова мазнина. Не се сещам дали имаше ГФС (май не) и колко му бяха въглехидратите. Не е толкова непостижимо за такива пари съставът да е по-качествен. Вчера гледах, четох, премятах...и си тръгнах. Ще меся, то се е видяло. По ми е лесно от обикалянето по болници.

От новата брошура на първо четене само райски ябълки и то ако не взема от пазара на същата/по-ниска цена. На второ четене може да открия още нещо.

# 2 180
  • Sofia
Обсъжданият тези дни кухненски уред от 40 лв. може ли да се ползва като блендер?
  Моят е аналогичен и съм супер доволна.
Този е, като високата кана съм разкарала. За сметка на нея си взех лидълския със стъкената кана. Simple Smile

# 2 181
Феникс, ей това само:

# 2 182
Мерси, Леми, сподели после моля, ако решиш да го пробваш, на какво прилича това чудо.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 12:37 от fenyx

# 2 183
  • Sofia
На вкус царевичният кускус би трябвало повече или по-малко да наподява качамака. Само е в по-едра форма според мен.

# 2 184
И аз така си го представям, като едрозърнеста структура на качамак да става, но ми е интересно все пак какво ще представлява.
От нормалния (пшеничения) кускус пък да споделя, че слагах в смес за печени чушки, пълнени със сирене и го добавях и в друга рецепта - към сместа за една запечена кайма (оформена на нещо като руло). Получиха се интересни вкусови допълнения от него.

# 2 185
Моля някой с алуминиев тиган. Питах дали е добре да си купя. И ей ме на с това с гюлле на котлона. Вече два пъти правя кюфтаци и все залепват. Първия път намазних  тигана- залепнаха. Четох, четох, та втория път намазних тях самите, че и пържолка добавих. Намалих и температурата. Ефекта почти същия - позалепнаха. Помагайте със съвети.

# 2 186
Повече олио, щом лепне. Като за пържене -ако се налага.

# 2 187
  • СОФИЯ
На Сточна гара забелязах от олекотените якета с качулка, намалени на 37-38 лв. Повечето черни и едно лилаво.

# 2 188
За чугун ли става въпрос? Алуминият е лек, не може да е гюлле на котлона. За чугунените писах как да не лепне храната.

# 2 189
Моля някой с алуминиев тиган. Питах дали е добре да си купя. И ей ме на с това с гюлле на котлона. Вече два пъти правя кюфтаци и все залепват. Първия път намазних  тигана- залепнаха. Четох, четох, та втория път намазних тях самите, че и пържолка добавих. Намалих и температурата. Ефекта почти същия - позалепнаха. Помагайте със съвети.
Да не става въпрос за чугунения тиган?🤔
Аз си представям царевичня кус-кус като нещо макаронено, с малко по-царевичен вкус...нещо като макароните от царевица (безглутеновите).
Малко по-нагоре мисля, че се бъркат блендер и чопър. 🙂

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 21:06 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт