Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 595
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 190
Е, ако тиганът не е алуминиев (че има лепнещи и такива), а чугунен- не трябва често да се обръщат кюфтенцата, изчаква се определено време да се запече и тогава.
А може и с повече олио пак- зависи какво се цели като вид, но ако е плитък - да не пръска (в чугун уока, който е дълбок обаче, например пържа картофки).

# 2 191
Патките видяхте, табуретките също, даже маслото от авокадо... А за ликьорчето мълчите, нито дума...

# 2 192
Царевичният кус кус е странен, вари се дълго и водата му става като бульон - мътна и по-плътна. Варя го понякога за закуска на бебето - с масло и сирене. На макаронено изделие прилича повече, отколкото на качамак.

# 2 193
  • Sofia
Е, колко дълго.. 8-10мин. пишеше. Simple Smile  Макаронено е, ама не е пшеница, а царевица, та вкусът ще е по-скоро качамачен.

# 2 194
Мале, мале, с кюфтаците нищо с висок градус не съм пила, освен чаша шуменско и как обърках чугунен тиган с алуминиев. Извинете.

# 2 195
Здравейте, върнах около 20 страници назад, но не видях информацията, която търся. Интересува ме кухненският робот за 40лв от тази седмица. Някой има ли го? Може ли да сподели как реже зеленчуците? Затруднява ли се с по-твърди като моркови или картофи? Може ли да нареже да кажем картоф като за супа?

# 2 196
  • Козлодуй
Писаха хората - добър е робота - мие се в съдомиялна, за да работи трябва капака да прищакне докрай, отвора за продукти е малък и се налага да се реже предварително а тъй и тъй ще режа по-добре да ги нарежа на ръка - по-малко ще мия - само нож и дъска та не го ползвам - само като правя смути и си добавям мляко в него само тогва - веднъж годишно го вадя Simple Smile

# 2 197
Малко по-нагоре мисля, че се бъркат блендер и чопър. 🙂
Аз обърках, щото блея. Хем като пишех усещах, че не пиша каквото трябва, ма не се сещах какво е точно. 😆 Но с кръвно 90/60 днес ще ми простите. Супер е машинката и за чопър, и за блендер!

# 2 198
  • Перник
Азалия, пий повече вода, може и чай, ама не зелен, че от него също пада кръвното. И аз често съм с такова кръвно, съчувствам ти Hug
Благодаря на всички, които ми отговориха за уреда, сега остава и да ме чака в магазина и всичко ще е идеално Simple Smile И на мен за смутита ми е зора, че миналата година, докато учехме и работехме от вкъщи с младежа изтормозихме пасатора Grinning А, и дано успее да нареже достатъчно ситно зелето за салата на ММ, че все му е едро Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 199
За каната за чай да попитам...може ли да се загрява в микровълновата..

# 2 200
  • Перник
За каната за чай да попитам...може ли да се загрява в микровълновата..

Според картинката - може да се мие в съдомиялна Simple Smile Евентуално кръглата би могла да се загрява в микровълнова, като се махне вътрешната част (доколкото виждам, има преса, която вероятно има метални части). Другата иам метален ринг, така че - не.

# 2 201
  • Sofia
Каната за чай е... безмислица за мен.
Тъкмо се прибирам от Лидл-о, у нашия филиал - 1 брой блендер (40лв), 1 влагоуловител и много хлебопекарни.
Туй то... забравих да погледна за сухата мая.
Моето кръвно цял живот е 90/60 и с някои изключения не ми е никакъв проблем. При бременостите го качвах на 80/120.

# 2 202
Аз имам кръглата кана с цедка и преса от следващата брошура - взех я на пълната й цена и според мен й е много. После я намаляваха доста пъти (виждала съм даже в кошове на много по-ниска цена, но там рискът е, че може да е на парчета). Цедката е пластмасова, така че не пречи на микровълновата, но на капака/цедката има метална част.
Освен това, стъклото е доста тънко, винаги ме е страх да не й се случи нещо.

# 2 203
  • Перник
Каната за чай е... безмислица за мен.
...

Аз имам кръгла, по-проста и по-евтина, от магазин тип "Левче". Ами, много си я ползваме вкъщи. Не е нещо, без което не може да се живее, но си е удобство Simple Smile Както и електрическата кана за вода. Аз нея смятах за ненужна преди да ми я подарят Simple Smile

# 2 204
Покрай този спор за нужно и ненужно се сетих да питам - скоро пускали ли са яйцеварки и кога горе-долу мога да се надявам да пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт