Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 560
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 205
Аз пък днес бях в Лидл в Ринг мола , с надеждата да намеря някакви мега попадения останали от стари промоции- напълних количката ,но основно с хапване Wink
Имаше много хлебопекарни, уреди за буркани и 4 влагоабсорбатора.
Взех на лапето едни пантофи , които се чудя дали да връщам,че уж сега носи 32 и за на пролет ....ама те много големи тия 33 ..по-скоро за другата година май Wink Момчешките долнища ми бяха някакви лигави - не ми харесаха,но пък възглавничката за гръб ,ученикът каза че е супер удобна за стола вкъщи.  На малката взех и един термочорапогащник, каледен календар с песовете , хелуински бонбони очи;) .
За хапване сьомгова пъстърва на 13.99 килото, грейпфрут( за сок май само става този намаления) , гръцките овесени бисквити с фъстъчен крем( много са вкусни според мен) и някакви дреболии.
Имам и термокана и кана за чай - незаменими са ми ми двете - обичам да пия и да си смесвам набрани/ насипни чайове , но каната в Лидл според мен е прекалено скъпа - но оък стъклото е по-здраво/ закалено от икейските кани. Също така и дупките на контейнерчето са големи .

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 16:40 от paulieM

# 2 206
Аз я ползвам за запарване на чай (насипен), като наливам вода от електрическата.

# 2 207
  • Sofia
Ааа спор няма, всеки си има мнение просто. Simple Smile
Светле, ел. каната за вода ми е незаменима (няма ден поне веднъж да не съм я ползвала) - кипвам вода, наливам в чаши и всеки си слага неговото пакетче чай, че пием различни.  А въпросната кана... пък и трябва някъде другаде да кипна вода и после да я сипя в нея - тъпо ми изглежда на мен...
Ако ще пием насипен чай имам чайник - той на котолона, билките в него и наливаме през цедка.

# 2 208
  • София
Моля някой с алуминиев тиган. Питах дали е добре да си купя. И ей ме на с това с гюлле на котлона. Вече два пъти правя кюфтаци и все залепват. Първия път намазних  тигана- залепнаха. Четох, четох, та втория път намазних тях самите, че и пържолка добавих. Намалих и температурата. Ефекта почти същия - позалепнаха. Помагайте със съвети.

Връщаш и си купуваш някой по-добър, напоследък съм мнооооого доволна от по-високите серии на Тефал, нямат мърдане или залепване, а минават постоянно през миялна.

Електрическата кана за вода е най-използваният уред в кухнята.

# 2 209
  • София
Мъжа ми сега ми звънна да разкаже как сутринта купил от инструментите и сега размислил за едното нещо и отишъл да го върне. Опаковката не била нарушена, не е разпечатван продуктът. И управителят му казал, че вече има нова политика за връщане според която стоките се пращали някъде си за да се прецени дали продуктът става за връщане или не. Но понеже това било ново и очевидно стоката е с ненарушена опаковка "само този път" щял да направи компромис и е приел връщането. За Лидл в завод Витоша става дума.

Имате ли идея дали управителят не си превишава правомощията или наистина има приета такава политика, която не ми е известна?

# 2 210
Превишил си е правата. Вчера върнах уред, не го отвориха да го погледнат въобще. А тъй като е с батерии, аз дори бях ползвала мои за пробата вкъщи, за да не разпечатвам техните, че знам ли какъв акъл ще им дойде като връщам.

# 2 211
Ми превишава си ги! Т.е. измислил си е негови правила. Я на клиентския номер разкажете за усърдния управител, може да го повишат и някой по-нормален да дойде на негово място. Ба си, дай на идиота власт и стой, та гледай...

# 2 212
Точно на завод Витоша бях връщала уред преди време на втори месец от закупуването и управителят искаше да ми откаже, защото според него е минало много време (а имах 90 дни за връщане). Изглежда му се видя скъп уреда и да не си товари филиала, не беше купен от този. Няма да се изненадам да е същата особа и сега.

# 2 213
Дам, същата история като при нашия регионален мениджър.... Що се правят на мъже?

# 2 214
  • Sofia
Дам, същата история като при нашия регионален мениджър.... Що се правят на мъже?
... като явно са трътки в ПМС...

# 2 215
Брадата постна извлечение на касова бележка. Що не я показвате ..да си четат каквото пише..с етикет, кутия и т.н...
Даже няма да си отворя устата. Просто ше покажа бележката... Joy

Тази

# 2 216
Тъкмо преди час така овикаха една жена - иска да върне бельо някакво. Вместо културно да й кажат, че срокът и политиката са променени от началото на месеца, направо я насолиха. Дори не я питаха кога е купено - .може и да може да го върне, ама не би.

# 2 217
А колко ли хора със закупена стока преди 01.10.2021 г са върнали, защото "не могат да я сменят"...😡😤😖
Аз щях да пиша за ликьора, но съм забравила 😆 А какво всъщност беше мнението за ликьора с вкус на шоколад (или нещо подобно беше)? Като този в брошурата изглеждаше, но нещо по-шоколадово имаше в описанието...🙂
Аз си запарвам чай директно в един термос от Лидъл. Има си цедка вътре, сипвам топла вода от ел. каната. Пакетче или насипен чай слагам или в цедката, или слагам само водата, а чай добавям по-късно. Много ми е удобен. 🙂

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 20:04 от dolce miele

# 2 218
Смисълът на запарването в кана, а не в чаша е, че може да се изпият няколко чаши, без да се запарва поотделно с разни цедчици вътре в чашата (пиша за насипен чай).
Но, както написах, има и канички с цедка по 3 лева - те вършат същата работа, като тази за 20 от Лидл, разликата е в дизайна.
П.п. имам и термоси (спечелени са, не съм ги купувала), но не са с цедка, даже не знаех, че има такива. Simple Smile

# 2 219
Нещо май не беше гоФин шоколадовия...тъй помня...не знам по брошура той ли е.

Ципурка и пуешки кълчоци нарамих днес.

Яке двулицево загледах. Хареса ми. Що ли не взех..се чудя сега...

За чай ли ще спамим..аз си имам лидълски чайник, на газовия котлон запарвам за секунди..кеф ти насипен, кеф пликчета...

Общи условия

Активация на акаунт