Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 601
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 220
Тета, аз имах лидълска ел кана за чай, ама даде фира. Момчето ми много си я харесваше.

# 2 221
Ми ще даде фира...моя чайник що не даде...щот е железен Joy нама жички, няма кво да се прецака...и така...та не ми хвалете там разни ел.подобия на оригинала Grinning

# 2 222
Имам спомен, че някой беше писал за шоколадов ликьор (не знам Делукс ли беше), че не бил особено сполучлив. Рядко и без това вземам такива неща, не бих купила точно този, другия - Делукса, наподобяващ Бейлис ми хареса.
Ципурите по 3 броя риби в тарелката ли са като са ХХЛ размер?

# 2 223
Днес взех новия шоколад с Криспс солен карамел ..ми едва ли ще повторя. 😀
Обаче вече четвърти ден очаквам да докарат марципановите десерти, а толкова много са ми се прияли, че бил ходила всеки ден да ги чакам.

# 2 224
Тета, аз имах лидълска ел кана за чай, ама даде фира. Момчето ми много си я харесваше.
Тя не беше ли купена преди по-малко от 3 години? Върнаха ли ви парите?
Тета, ликьорът сега е с "класическия" вкус. 😁 За ел. каната за чай съм запомнила, че по много хубав начин се запарвал чаят в нея и ставал вкусен. Не знам дали нямаше и различни температури на запазване и функция за поддържане на топлина...Аз не съм купувала де, действаме си с ел. каната и нямаме обикновен чайник.
pppqqq, ето така изглежда моят термос. Цедката се вади (единствено ми се искаше да не е пластмасова) и си е обикновен термос без нея, като много ми харесва как се уплътнява капачката, няма излишни релефи  дър и дълго време топло или студено:

Този нов шоколад го загледах наскоро, исках да купя за малката...ама нещо ми се стори мега въхлехидратно-захарен...Помня, че веднага се отказах от покупката. 😆 Тя дъщеря ми и тъмен шоколад яде, и млечен, но нещо в този ме стресна. 😄

# 2 225
Три са ципурките в тарелка, да.

# 2 226
Шоколада е уникален хрупваш солено предъвкваш хрускав карамел и накрая ти се разтапя в устата млечен шоколад
от близо месец го има в Лидл

# 2 227
Аз с такава надежда го взех като го видях , но не усетих нищо солено или карамеленп в него. Явно имах други очаквания. 😬
То и сладоледа СК са го променили според мен, така че може и в мен да е проблема.

# 2 228
Аз на външен вид много го харесах, реших, че ще е уникален на вкус, но нещо в количеството вгх и/или захар помня, че ме отказа...Дали не беше 68-70 гр вгх/захар на 100 грама...Може ли снимка на състава?

# 2 229
BonniBonn, вземи този, вътре има доволно за хрупане цели парчета сол 🥴

# 2 230
Леми, това сега комплимент ли беше или обратното? 😂

# 2 231
За мен беше обратното 😄

# 2 232
Този с парчетата сол харесах. 😁 Но все пак си е и яко захар. По-добре ФитСпо десертчета НВХ или шоколад Бенджамисимо..а, Леми. 😉 Новият шоколад мислех да взема за проба, но ме отказахте.

# 2 233
Соул, не ти пречи да го пробваш новия шоколад  на теб може да ти хареса. Все пак, въпрос на вкус е.

# 2 234
Долче, каната се развали, закарах я за ремонт, след месец отидох да си я търся- върнаха ми парите и след още 2-3 дни ми дойде и нова кана с куриер. После им я върнах, че съм честен човек.

Общи условия

Активация на акаунт