Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 559
  • 2 440
  •   2
Отговори
# 2 235
Чак парчета сол не искам 😂 Мога да си ближа солницата 😂
Но едва ли ще а е тя вкус като от този на сладоледа. Продулжвам да тъжа за стария му вид.
А като стана дума , снощи опитах този с орехи..новата ми любов 😂🤤

# 2 236
Соул, не ти пречи да го пробваш новия шоколад  на теб може да ти хареса. Все пак, въпрос на вкус е.
Погледнах състава и не го одобрих.

# 2 237
  • софия
Сладоледът с орехи е класически хит. Яде се със затворени очи за съдържание и после много се мразиш.

Соул е нашата будна съвест. Като напише, че нещо не е с хубав състав и дори и да го купиш, го купуваш с отвращение 😀
Скрит текст:
Шегувам се напълно добронамерено. Много ми е полезно, когато се пише и за неща около конкретен продукт.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 08:11 от zvаnchе

# 2 238
Звънче, 🤗 Мисля си, че е до доза в повечето случаи. Нали тя прави отровата. 😉

Безглутеновото панетоне е без палмова мазнина! 😵 Но пък е с ГФС. 😬

# 2 239
И двата "солени" шоколада са на почит у нас, но по-скъпия харесваме повече.
Преди няколко години реших, че искам истински чайник. Беше по Коледа и си купих този. Много си го обичам!
Скрит текст:

# 2 240
Смисълът на запарването в кана, а не в чаша е, че може да се изпият няколко чаши, без да се запарва поотделно с разни цедчици вътре в чашата (пиша за насипен чай).
Но, както написах, има и канички с цедка по 3 лева - те вършат същата работа, като тази за 20 от Лидл, разликата е в дизайна.
П.п. имам и термоси (спечелени са, не съм ги купувала), но не са с цедка, даже не знаех, че има такива. Simple Smile
За насипен и какъвто и да е чай много полезна е лидълската електрическа кана за чай (само за зелен не е много добре).При нея има място извън водата, където се поставя чая. Като се включи, водата започва да се изпарява и попада върху чая. Може, ако не го изключите, да ви държи чая топъл.

# 2 241
Имам стара електрическа (от Метро) - без екстри, но си работи.

# 2 242
  • На изток от Ада
Dolce харесах шампоана и балсама с кленов сироп косата ми стана мека .
И аз размислих за двулицевите якета утре ще ходя за синьо

# 2 243
Погледнах ги якетата, но не ми се видяха функционални за мен. Дебели, а пък къси. Нито за топло, нито за студено време.

# 2 244
днес рано-рано припках до лидл, че не се знае дали ще имам друг шанс. та в 7.40 се наредих за мръвка, кИфтета, сок и т.н. довоно накупих каквото ми трябваше. но си имаше хора.

# 2 245
Много харесах уреда за палачинки от следващата седмица. Дали ги прави по-бързо в сравнение с тиган? 1500W е и с голям диаметър. За тази цена мисля, че няма по-добър уред.

# 2 246
  • Стара Загора
Шоколадът със солен карамел и криспи нещо не ми допадна, аз харесвам такива комбинации, но нещо самият карамел не ми хареса, имаше странен вкус. Иначе само тук-там се усеща соленичко, някои криспи са солени, не всички (поне при моя шоколад беше така).

# 2 247
Искам пчелната пита, която е в новата брошура. Според вас, бързо ли ще изчезне, или няма смисъл да се притеснявам за това?

# 2 248
Pppqqq, тази пита ще струва към 40 лева (19.99 за кг, ~1.9 кг пише), не вярвам така бързо да изчезне…

# 2 249
Мислех, че е цената на опаковка, 40 лв ми е множко, не съм видяла добре. Жалко...

Общи условия

Активация на акаунт